Jump to content

GTX275-HDMI

crazyantonis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα, προσπαθώ να συνδέσω την GTX275 που έχω με την LG Flatron M237WD(ΤV-PC monitor) η οποία υποστηρίζει σύνδεση HDMI.Έτσι αφού βάλω τον μετατροπέα DVI-HDMI στην κάρτα γραφικών και συνδέσω το HDMI καλώδιο με τη τηλεόραση και επιλέξω ως INPUT το HDMI1 δεν πιάνει σήμα. Επίσης να σας αναφέρω ότι δεν έχω SPDIF connector και δεν έχω συνδέσει τη κάρτα με SPDIF. Μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρώ τέτοια κάρτα;Επίσης αν απλα συνδέσω τηλεόραση και κάρτα με DVI έχει διαφορά στη ποιότητα σε σχέση με HD; Ευχαριστώ

Λοιπόν η 295 που είχα είχε προβλημα με το hdmi. κάνε το εξής, συνέδεσε μια κανονική οθόνη και την hdmi οθόνη ταυτόχρονα στην κάρτα, άνοιξε το control panel και πες του να ενεργοποιήσει και να κάνει κύρια την hdmi. Αποσυνδεσε την dvi και θα δουλέψει. Για να πάς πίσω σε dvi θέλει πάλι τα ίδια. Για ήχο μέσω hdmi δεν τα κατάφερα και προσπάθησα αρκετά και με καλώδιο και από δο audio devices@control panel.

Η nvidia δεν την παλεύει ακόμα με το hdmi (με ati σειρά 4 και 5 δεν είχα κανένα πρόβλημα, εικόνα και ήχος αμέσως)

Το συστημα που σου είπα δούλεψε στη 295 , δοκίμασε μήπως δουλέψει και σε σένα!

ναι το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει καθόλου την τηλεόραση που έχω αν και έχω και τους τελευταίους drivers.

οκ το πρόβλημα λύθηκε. Τώρα θα προσπαθήσω να μοιράσω τον simulator στις 2 οθόνες.Ευχαριστώ ;D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.