Admiral123q Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 Γεια σας πάλη παιδιά... θα ηθελα να με βοηθήσετε ( και όλους τους νέους χρήστες φυσικά ) τι προγραμα τα/εφαρμογες (τα απαραίτητα) πρέπει να εχουμε κανει και να εγκαταστήσουμε ταυτόχρονα , για να κανουμε τα λαϊνουξ μας πληρέστερα ?Μπορειτε να γραψετε μια λιστα? (στα ελληνικά ρε παλικάρια γτ...) π.χ εγω εχω καπιες δυσκολίες.... παω να κατεβάσω (πχ το εμεσεν και μου γράφει δν εχω python ... μεχρι και στα θεματα κολαω ρε παιδιά.. γράψτε σας παρακαλω να είστε καλά ευχαριστω σε όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ποια εκδοση έχεις? τι πακετ μανατζερ έχει? όποια και να έχει όμως δυσκολα φανταζομαι να μην ελεγχει για εξαρτήσεις. αν βρει εξαρτήσεις θα τις μαρκαρει αυτοματα και θα κατεβασει όλα οσα χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 21, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 φίλε μου εχω τιν εκδοσή 9.04 νομίζω την κατέβασα απο τη σελίδα το πακετ μαναγερ πως το βλεπω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Αν έχεις 9.04 έχεις κάποια έκδοση Ubuntu, Xubuntu ή Kubuntu. Δες εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52420 πολλά πράγματα θα σου κάνουν κι εσένα. Επίσης, ρίξε μία αναζήτηση πριν κάνεις thread, πολλά πράγματα έχουν συζητηθεί ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Οκτώβριος 21, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Με ένα sudo apt-get install unrar rar vlc k3b flashplugin-nonfree κι ένα sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras καθάρισες κατά τη γνώμη μου για τα βασικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 21, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Με ένα sudo apt-get install unrar rar vlc k3b flashplugin-nonfree κι ένα sudo apt-get install ubuntu-restricted-extras καθάρισες κατά τη γνώμη μου για τα βασικά φιλε μου παντου βλεπω το συντο .... εχει πολλα και διαφορα. εχω μπερδευτεί μπορεις με καπιω λινκ να με βοηθησεις ? Αν έχεις 9.04 έχεις κάποια έκδοση Ubuntu, Xubuntu ή Kubuntu.Δες εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=52420 πολλά πράγματα θα σου κάνουν κι εσένα. Επίσης, ρίξε μία αναζήτηση πριν κάνεις thread, πολλά πράγματα έχουν συζητηθεί ξανά φίλεμου το διάβασα το λινκ πριν γραψω αλα ειναι ολα στα αγγλικά και μπερδεύτηκα.. βασικα μπερδεμενο ποστ.... (για μενα ) θα προσπαθισω να κατεβασω μερικα ρε παιδια αποτι βλεπω ολλα στο ουμπουντου ειναι με εντολες , ωρεα μέχρι εδω αλά τι πατάω για να τα γραψω αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Οκτώβριος 21, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Δεν είναι όλα με εντολές. Γύρνα το σε Ελληνικά, ή αν δεν ξέρεις πως, κάνε το ξανά εγκατάσταση και βάλε Ελληνικά στο πρώτο menu του BootCD. Μετά μπορείς να παίζεις από τον package manager, όπως δείχνω εδώ για τον Synaptic Package Manager, αλλά θα είναι στα Ελληνικά: Ότι κάνεις εγκατάσταση από κονσόλα, μπορείς να το κάνεις κι από κει και προτείνεται σε αρχάριους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 21, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 21, 2009 Δεν είναι όλα με εντολές. Γύρνα το σε Ελληνικά, ή αν δεν ξέρεις πως, κάνε το ξανά εγκατάσταση και βάλε Ελληνικά στο πρώτο menu του BootCD. Μετά μπορείς να παίζεις από τον package manager, όπως δείχνω εδώ για τον Synaptic Package Manager, αλλά θα είναι στα Ελληνικά: Ότι κάνεις εγκατάσταση από κονσόλα, μπορείς να το κάνεις κι από κει και προτείνεται σε αρχάριους. ααααα ωρεα ))))) αντε σιγα σιγα θα τα μαθω ))) κατεβασα μια καλη εφαρμογη λεγετε ubuntu tweak με εχει βοηθειση αφάνταστα .... σε καμια εβδομαδα πιστευω θα τα μάθω πολύ καλα (αυτο με εντολες.. και codes δν μπορω να το καταλαβω ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 23, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Για να γυρίσεις σε ελληνικά δεν χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση.sudo dpkg-reconfigure localesΣτην συνέχεια επιλέγεις el.GR,el.GR-utf8,en.us,en.us-utf8,και μετά σαν πρώτη επιλογή βάλε το el.GR-utf8.Κάνε μία επανεκίνηση και θα είναι όλα ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 23, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Για να γυρίσεις σε ελληνικά δεν χρειάζεται να ξανακάνεις εγκατάσταση. sudo dpkg-reconfigure locales Στην συνέχεια επιλέγεις el.GR,el.GR-utf8,en.us,en.us-utf8,και μετά σαν πρώτη επιλογή βάλε το el.GR-utf8. Κάνε μία επανεκίνηση και θα είναι όλα ελληνικά. νομιζω τα εχω ολα στα ελληνικα το εκανα πανω στην εγκατασταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 23, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Ανέφερα τον τρόπο που μπορεί να γίνει χωρίς την επανεγκατάσταση του λειτουργικού. :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 23, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 Φιλε μου μήπως μπορεις να μου προτείνεις κανα καλο πρόγραμμα (σαν το νερο ) για να αντιγραφω ταινιες??? το συγκεκριμένο που εχουν τα λαΪνουξ μεσα αργή παααρα μα παρα πολυ για να γραψη κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 24, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 k3b Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Οκτώβριος 24, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2009 Λόγω χρήσης xfce(DE) χρησιμοποιώ το xfburn,όπου για τις ανάγκες μου είναι το ιδανικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.