Jump to content

Βαση ψυκτρας για σοκετ ΑΜ2+

onty1416003331

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

:giveup::giveup::giveup:Παιδια εχω χασει την μαυρη βαση με τις βιδες για την μητρικη και πρεπει να την βρω για να παρω πιστοτικο απο το πλαισιο...που μπορω να βρω η ποιος μπορει να μου δωσει?? (με το αζημειωτο φυσικα):giveup::giveup::giveup:

ASUSM3A78T_socket.jpg

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Ομως δεν γνωριζω απο ebayουτε πως να παραγγειλω ουτε θελω να μπλεξω με αυτη τη διαδικασια. Καποιος αλλος τροπος δεν υπαρχει? Ρωτησα σε ολα τα μικρομαγαζα της αττικης και κανεις δεν εχει κατι να περισευει ..:cry::cry:

Τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ρωτησε κανεναν φιλο σου μηπως δεν χρειαζεται το RM να στο δώσει.

Πρέπει να έχω κάτι, κάνε λίγο υοπμονή μέχρι το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι και θα σου πώ.....

Είσαι και γκαντέμης χθες πέταξα την μητρική του "παλιού" υπολογιστή του πατέρα μου επειδή κάηκε(το "δεν φταίω εγώ"ποίημα το έμαθα)λόγο θερμοκρασίας(με τόση σκόνη "άφησε με πατέρα να τον καθαρίσω" "όχι θα τον καθαρίσεις μια και καλή")

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.