Jump to content

Αναβαθμιση/αγορα πυργου (max 600 euros)

Ioanna

Recommended Posts

Λοιπον...

-MSI NF750-G55 μητρικη διοτι εμπιστευομαι την nVidia σε αυτο, αλλα και επισης επειδη με MSI (K-neo κατι) ερχομαι απο το 2005 και σας γραφω σημερα. Το αυτο ισχυει και για την enermax.

Γιατί να βάλεις NVIDIA Chipset σε AMD σύστημα? Το βρίσκω λίγο άσχημο, όπως και το μοντέλο της μητρικής που διάλεξες!! Να έλεγα πως αγοράζεις NVIDIA κάρτα γραφικών και θες να έχεις δυνατότητα SLI.... να πω εντάξη αλλά τώρα AMD κάρτα γραφικών δεν παίρνεις??????

1) Η ΑΜD στα δικά της Chipset παρέχει εγγυημένη αναβαθμισημότητα και υποστήριξη πράγμα που δεν μπορεί να το κάνει η NVIDIA!! Ολα τα CHIP της AMD παίρνουν και τους νεότερους επεξεργαστές αντίθετα με πολλά chip της NVIDIA...

Γιατί να μην έχεις εγγυημένα το πλεονέκτημα της αύξησης των επιδόσεων με αλλαγή μόνο επεξεργαστή κρατώντας σταθερή μητρική/μνήμες?

2) Παράλληλα οι μητρικές με AMD CHIPSET είναι φτηνότερες έχοντας τα ίδια χαρακτηριστικά!

3) Τα AMD chip μητρικών μπαίνουν σε ποιο σοβαρές υλοποιήσεις το τελευταίο διάστημα!!!

4) Από όσα έχω διαβάσει περι κατανάλλωσης των chip της AMD της σειράς 7000 είναι από τα πλέον οικονομικά σε κατανάλωση ενέργειας !! Το 770 πρέπει να είναι το chip με την μικρότερη!

5) Πηγαίνοντας στις μητρικές που έχουν προταθεί μέχρι τώρα, βλέπω πως η MSI NF750-G55 που διάλεξες έχει 4+1 φάσεις τροφοδοσίας σε αντίθεση με την ASUS 770TD PRO την GIGABYTE 770T και την ASUS M4A785TD-V-EVO που έχουν 10 φάσεις τροφοδοσίας cpu! Ταυτόχρονα οι GIGA και ASUS είναι φτηνότερες ενώ έρχονται από ποιο ποιοτικούς κατασκευαστές απ`ότι η MSI και με τα ίδια χαρακτηριστικά!!!!

6) Σε περίπτωση που στο μέλλον θελήσεις μεγαλύτερες επιδόσεις στην κάρτα γραφικών, παίρνοντας μια μητρική με AMD CHIP που υποστηρίζει CROSSFIRE σαν την ASUS 770TD PRO και ASUS M4A785TD-V-EVO θα μπορείς να τοποθετήσεις ακόμα μια ΑΤΙ 5770 πάνω στην μητρική για CROSSFIRE μεγιστοποιώντας της επιδόσεις σου!

EDIT: Και τέλος να πω πως στην GIGABYTE μπορείς να συνδέσεις μια οποιαδήποτε sata με το φισάκι που που έχουν τα κουτιά για e-sata και να κάνεις την εσωτερική σύνδεσή σου εξωτερική!!! Οπότε και στις GIGABYTE δεν τίπεται θέμα για e-sata από την στιγμή που βάλεις το LANCOOL για κουτί!

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Γεια σας παιδια!

Μετα απο πολλα (και πολλα), σωστα και λαθος, σκεφτομαι να καταληξω τελικα σε αυτα που φαινονται παρακατω.

Θα τηλεφωνησω αυριο Πλαισιο, να δω ΑΝ μου τα συναρμολογουν (χωρις χρεωση). Αν ναι, οκ. Αν οχι, ας τα στειλουν και θα δω τι θα κανω μονη μου! Ετσι κι αλλιως καποια αναμενονται, οποτε δεν θα τα στειλουν και απευθειας...

Να ειστε ολοι καλα!

post-13242-1416074182,5116_thumb.jpg

Γεια σας παιδια!

Μετα απο πολλα (και πολλα), σωστα και λαθος, σκεφτομαι να καταληξω τελικα σε αυτα που φαινονται παρακατω.

Θα τηλεφωνησω αυριο Πλαισιο, να δω ΑΝ μου τα συναρμολογουν (χωρις χρεωση). Αν ναι, οκ. Αν οχι, ας τα στειλουν και θα δω τι θα κανω μονη μου! Ετσι κι αλλιως καποια αναμενονται, οποτε δεν θα τα στειλουν και απευθειας...

Να ειστε ολοι καλα!

Αν ζητ'ησεις συναρμολόγηση απλά δεν θα στο στείλουν ;) Θα περιμένουν να έρθουν τα αναμενόμενα (λέμε τώρα) και μετά θα το στείλουν ολοκληρωμένο (λέμε τώρα)....

Αν το συναρμολογήσεις μόνη τότε μπορείς να πάρεις http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700118 αυτό απο eshop

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.