Jump to content

Asus Xonar DX ή Creative X-fi titanium

lefteriz

Recommended Posts

Και δηλαδή η κάρτα που έχεις ΔΕΝ είναι της συγκεκριμένης εταιρίας; Στην περίπτωση της κάρτας δεν ισχύει ότι λες; Αντιθέτως το μόνο που είναι σίγουρα της Creative.. είναι η κάρτα! Ε μα.. έλεος!

καταλαβαινεις τι γραφω?εκραξα την εταιρια και οχι τη συγκεκριμενη καρτα.

Κι άλλο foul σου λοιπόν, γιατί ΔΕΝ το διευκρίνισες αλλά τα έβαλες όλα στο ίδιο τσουβάλι. Και για να μαθαίνεις, τα ΜΟΝΟ προϊόντα που κατασκευάζει η ίδια η Creative είναι οι κάρτες και το Zii. Όλα τα άλλα είναι rebranded. Αντί λοιπόν να βγάζεις κόμπλεξ και μίσος εναντίον της εταιρίας που έχεις κι εσύ κάρτα ήχου, και που έφερε σοβαρό ήχο στα pc's (προφανώς δεν είσαι αρκετά μεγάλος να θυμάσαι πως "ξεβράκωναν" κάποτε οι Amiga και τα Atari ST τα pc's σε γραφικά και ήχο), τότε άλλη φορά καλο θα είναι να διευκρινίζεις αυτά που εννοείς ώστε να μην παίρνεις απαντήσεις σαν τις παραπάνω. Kράζεις την μοναδική εταιρία στο χώρο του pc entertainment audio που έχει φέρει innovations (με εξαίρεση ίσως το Aureal A3D που εν τέλει το εξαγόρασε κι αυτό η Creative).

Λες για τις Webcam της Creative... Δεν θα τις έλεγα χάλια, κάποια μοντέλα ήταν πολύ καλά (και ΟΧΙ ποτέ δεν είχα webcam creative). Έχεις δει της MSI κάτι άθλιες; Της Trust; Τα CD-Rom ήταν χάλια, αλλά υπήρχανε και ακόμα πιο άθλια όπως τα Sony.

Τα ηχεία που της έφτιαχνε η Cambridge Soundworks (πριν την εξαγορά) ήταν από τα καλύτερα που παίζανε για pc's τότε! Τα FPS1000 που έχω ΑΚΟΜΗ, δεν τα αλλάζω γιατί απλά.. δεν χαλάνε (κλείνουν δεκαετία πια).

τι συγκρινεις τα amiga Και τα atari Πριν απο 15-20 χρονια?ναι πριν 10 χρονια επαιρνες με 20.000δρχ μια χαρα καρτα ηχου ενω τωρα δινεις 150 ευρω.αντι να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν...

εγω σου μιλαω για τωρα.τα περισσοτερα προιοντα που βγαζει ειναι υπερβολικα υπερτιμημενα γι αυτο που προσφερουν

περα απο την creative Υπαρχει κι αλλη εταιρεια στον χωρο του ηχου?γιατι αν υπηρχε καμια(σοβαρη) ειμαι σιγουρος οτι η creative θα ειχε κλεισει.

μπραβο ηταν αθλιες οι καμερες της trust!εχεις ιδεα τι τιμες ειχαν?ηταν παμφτηνες,οτι πληρωνες επαιρνες,αντιθετα με τις creative Που ηταν ακριβες,και καθε φορα που αλλαζες λειτουργικο τις πεταγες γιατι δεν υπηρχαν drivers.

Καταρχήν η περίπτωση του Daniel_K με τους οδηγούς Audigy/X-Fi είναι γνωστή σε όλους. Αυτό που όμως δεν λες είναι ότι οι οδηγοί του DK είχαν κι αυτοί προβλήματα! Που το ξέρω; Μα... ΕΙΧΑ Audigy τότε στα Vista x64.

το οτι δε δουλεψαν οι drivers του dk δεν σημαινει τιποτα,δεν ηταν υποχρεωμενος να φτιαξει drivers,δεν πουλαγε αυτος τα προιοντα,αντιθετα η creative ηταν υποχρεωμενη να το κανει αλλα δε το κανε!κι εσυ κατηγορεις τον dk επειδη δεν δουλεψαν οι custom drivers του...

Την S3 την έχεις ακουστά; Την παλιά καλή... ATi? Έχεις δει ποτέ σου Ati Rage II και Rage Pro να δεις τι θα πει drivers για τα σκουπίδια; Ξέρεις κάτι, η ημιμάθεια είναι κακό πράγμα. Επειδή η Creative έτυχε για ένα φεγγάρι να τα κάνει μαντάρα με τους οδηγούς για Vista ξαφνικά βαφτίζουμε την εταιρία άχρηστη και τους οδηγούς της 'trash' ξεχνόντας ότι άλλες... που μερικοί αποκαλλούν και "εταιριάρες" είχανε οδηγούς άχρηστους για πάνω από δεκαετία!

υπαρχει ακομα S3?οχι.η ατι εφτιαξε σωστους drivers και σωστο hardware γι αυτο υπαρχει ακομα.

γιατι αραγε η creative δε βγαζει ακομα καρτες γραφικων?θυμαμαι εβγαζε κατι επι εποχης geforce256 και ειχαν 40% πανω τιμη σε σχεση με τις αλλες απλα επειδη ηταν creative!

επιβιωνει ακομα λογω ελλειψης ανταγωνισμου

Ναι ωραία.. Και; Ρε συ η Apple κάνει χειρότερα και την εκθειάζουν άπαντες! Και στην τελική να στο θέσω κι έτσι: Πληρωσες ποτέ ΕΣΥ για τίποτα; Εγώ όχι πάντως και είχα πάντα τις κάρτες να παίζουν με full features.

και επειδη οι αλλες εταιρειες κανουν γυφτιες σημαινει οτι η creative δικαιολογειται?

για την creative δε μιλαμε?

Να σου πω γνωρίζεις καλά το θεμα για το οποίο μιλάς; Η μόνη X-Fi που έχει Audigy processor είναι η Xtreme audio. Όλες οι άλλες είναι με EMU20K1 ή EMU20K2. Δηλαδή ήμαρτον!

Η ΜΟΝΗ?το λες και το περηφανευεσαι?δηλαδη μια απατη δεν ειναι αρκετη?

Καλα,για να λεμε και του Κωστα007 το δικιο,αυτα τα 64 ραμ των ακριβων creative κανουν καποια σοβαρη διαφορα στα παιχνιδια?

(xfi κι εδω παντως)

αα

καλα που μου το θυμισες.

αυτα τα 64mb οχι μονο δεν προσφεραν τιποτα,αλλα τις περισσοτερες φορες δημιουργουσαν προβληματα σε παιχνιδια,και επρεπε μονος σου με πατεντα να τα απενεργοποιησεις(παλι η creative τη παπια)

Παιδιά συγκινούμε πραγματικά με την άβυσσο γνώσης που μαζεύει το θρεντ αλλά θα μαζέψει και άβυσσο από κάρτες αν το αναγάγετε σε προσωπικό το ζήτημα, και μάθημα ιστορίας.

Ευχαριστώ.

καταλαβαινεις τι γραφω?εκραξα την εταιρια και οχι τη συγκεκριμενη καρτα.

Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι τα προϊόντα της Creative είναι χειρότερα από κινέζικες απομιμήσεις εκτός από αυτά που αγόρασες εσύ;

τι συγκρινεις τα amiga Και τα atari Πριν απο 15-20 χρονια?ναι πριν 10 χρονια επαιρνες με 20.000δρχ μια χαρα καρτα ηχου ενω τωρα δινεις 150 ευρω.αντι να πεφτουν οι τιμες ανεβαινουν...

Kαλά δεν πήρες πρέφα τι έλεγα. Δεν θα επεκταθώ απλά θα σου πω πως οι 20.000 δρχ είναι 60 ευρώ. Και η X-fi Titanium OEM κοστίζει πόσο; 69 ευρώ (23.500 δρχ)! Μάλιστα... Κάποτε πλήρωσα 25.000 δρχ. θυμάμαι για να αγοράσω τότε την Live 1024! Τελικά έχεις δίκιο δεν αγοράζεις σήμερα σοβαρή κάρτα ήχου με τα ΙΔΙΑ λεφτά όπως πριν 10 χρόνια! Να γελάσω τώρα ή θα φάω κάρτα από τους mods;

εγω σου μιλαω για τωρα.τα περισσοτερα προιοντα που βγαζει ειναι υπερβολικα υπερτιμημενα γι αυτο που προσφερουν

περα απο την creative Υπαρχει κι αλλη εταιρεια στον χωρο του ηχου?γιατι αν υπηρχε καμια(σοβαρη) ειμαι σιγουρος οτι η creative θα ειχε κλεισει.

To γεγονός πως όσοι ανταγωνιστές υπήρχαν δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν την Creative μήπως είναι σημάδι του πόσο σοβαρή εταιρία είναι; Ad-lib, Yamaha, Aureal όλοι όσοι την κόντραραν είτε κλείσανε είτε εγκατέλειψαν την αγορά. Ακόμα και η Terratec δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Όντως δεν υπήρχε άλλη σοβαρή εταιρία!!!!

μπραβο ηταν αθλιες οι καμερες της trust!εχεις ιδεα τι τιμες ειχαν?ηταν παμφτηνες,οτι πληρωνες επαιρνες,αντιθετα με τις creative Που ηταν ακριβες,και καθε φορα που αλλαζες λειτουργικο τις πεταγες γιατι δεν υπηρχαν drivers.

Το ίδιο έχω πάθει με trust webcam και το ίδιο έχει συμβεί και με πολλές άλλες webcam με μετάβαση από XP σε Vista. So.. what's your point? Ότι η Creative είναι κακιά και οι άλλοι παναγίτσες;

το οτι δε δουλεψαν οι drivers του dk δεν σημαινει τιποτα,δεν ηταν υποχρεωμενος να φτιαξει drivers,δεν πουλαγε αυτος τα προιοντα,αντιθετα η creative ηταν υποχρεωμενη να το κανει αλλα δε το κανε!κι εσυ κατηγορεις τον dk επειδη δεν δουλεψαν οι custom drivers του...

Τους έφτιαξε μια χαρά τους οδηγούς. Ακόμα ένα επιχείρημα που έχει λήξει προ ετών. Μ'αρέσει που εσύ λές ότι αναφέρω παλιές ιστορίες (που τις χρησιμοποιώ για κάποιο point το οποίο δεν αντιλαμβάνονται προφανώς όλοι) και κάνεις το ίδιο.

υπαρχει ακομα S3?οχι.η ατι εφτιαξε σωστους drivers και σωστο hardware γι αυτο υπαρχει ακομα.

γιατι αραγε η creative δε βγαζει ακομα καρτες γραφικων?θυμαμαι εβγαζε κατι επι εποχης geforce256 και ειχαν 40% πανω τιμη σε σχεση με τις αλλες απλα επειδη ηταν creative!

Τρομερή λογική. Δεν επιβίωσε το συγκεκριμένο division άρα ήταν μάπες. Λοιπόν, και η Diamond φαλήρισε. Μήπως ήταν άχρηστη επίσης; Και η STB. Και η ST microelectronics με το τρομερό για την εποχή του Kyro & Kyro II. Τι σημαίνει αυτό; Να σου πώ εγώ: ΤΙΠΟΤΑ.

επιβιωνει ακομα λογω ελλειψης ανταγωνισμου

Ξαναείπα πως ανταγωνισμό είχε και μάλιστα έντονο (και έχει ακόμα):

Yamaha, Ad-lib, Terratec, Aureal, Asus, κ.λ.π.

και επειδη οι αλλες εταιρειες κανουν γυφτιες σημαινει οτι η creative δικαιολογειται?

για την creative δε μιλαμε?

Δεν ζούμε σε αποστειρωμένο κόσμο. Οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται με βάσει κάτι καλύτερο και κάτι χειρότερο.

Αν είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοιες συζητήσεις χωρίς σημείο αναφοράς.

Η ΜΟΝΗ?το λες και το περηφανευεσαι?δηλαδη μια απατη δεν ειναι αρκετη?

Απάτη γιατί; Επειδή την ονόμασε X-Fi? Σου είπε ποτέ η Creative ότι όποια κάρτα λέει X-Fi έχει απαραίτητα το EMU20K1; Δηλαδή με βάσει την λογική σου η Seat που λέει Ibiza το.. Golf μας κοροιδεύει;

αα

καλα που μου το θυμισες.

αυτα τα 64mb οχι μονο δεν προσφεραν τιποτα,αλλα τις περισσοτερες φορες δημιουργουσαν προβληματα σε παιχνιδια,και επρεπε μονος σου με πατεντα να τα απενεργοποιησεις(παλι η creative τη παπια)

Το ότι δεν προσφέρουν τίποτα, πές το σε κανέναν μουσικό να δεις αντιδράσεις.

Στα games ήταν θέμα των developers. Απλά να ξέρεις πως τα environmental audio effects παίζουν καλύτερα και με χρήση λιγότερων πόρων από το σύστημα λόγω buffering στην X-Ram. Σαφώς και δεν είχε το impact που ήλπιζε η Creative, αλλά δεν οφείλονταν στην εταιρία.

παίζουν καλύτερα και με χρήση λιγότερων πόρων από το σύστημα λόγω buffering στην X-Ram.

κατσε ενα λεπτο ρε παιδι μου,δηλαδη για τι εξοικονομηση πορων μιλαμε?γιατι σημερα που αγοραζεις 6GB RAM με 90 ευρω και 4πυρηνο με κατω απο 200,τι διαφορα μπορει να κανει η ακριβοτερη xfi με 0,064 GB RAM...Γιατι νομιζω στο μηχανημα που θα δεις εξοικονομηση πορων με xfi,δεν θα μπορεις λογω ελαχιστων απαιτησεων να τρεξεις ενα παιχνιδι που την αξιοποιει στο 100%

κατσε ενα λεπτο ρε παιδι μου,δηλαδη για τι εξοικονομηση πορων μιλαμε?γιατι σημερα που αγοραζεις 6GB RAM με 90 ευρω και 4πυρηνο με κατω απο 200,τι διαφορα μπορει να κανει η ακριβοτερη xfi με 0,064 GB RAM...Γιατι νομιζω στο μηχανημα που θα δεις εξοικονομηση πορων με xfi,δεν θα μπορεις λογω ελαχιστων απαιτησεων να τρεξεις ενα παιχνιδι που την αξιοποιει στο 100%

Η διαφορά θα μπορούσε να είναι αρκετή καθώς η μνήμη ήταν απευθείας στην κάρτα και δεν παρεμβαλόταν διαυλος καθώς και διάφορες waitstate καταστάσεις μέχρι τα δεδομένα από την ram να πάνε στην κάρτα ή να έρθουν από την κάρτα στην ram. Αυτά τα πράγματα όταν έχουν ένα σεβαστό όγκο δεδομένων (όπως ο πολυκάναλος ήχος) μπορεί να επιβαρύνουν τον δίαυλο. Επίσης το να γίνεται compression/decompression των δεδομένων ήχου από την cpu και μέσω της ram του pc προσθέτει αρκετή επιβάρυνση στο σύστημα, που με την χρήση on-board ram απλά αποφεύγεται.

Αυτή η ιδέα της Creative υλοποιήθηκε για να αποφευχθούν ζητήματα σαν τα παραπάνω.

Nα στο θέσω και αλλιώς... Ας πούμε π.χ. μια onboard soundcard χρησιμοποιεί περισσότερα resources από ότι μια dedicated. Πολλοί λένε ότι λόγω της δύναμης των cpu σήμερα δεν υπάρχει διαφορά (βέβαια αν ήταν όντως έτσι τότε δεν θα υπήρχαν κάρτες ήχου multimedia), και γενικά διαφωνώ με τέτοιου είδους απόλυτες και ισοπεδωτικές 'λογικές'.

Η διαφορά υπάρχει και στην ποιότητα του ήχου αλλά και στο slowdown του επεξεργαστή. Μπορεί σαν ποσοστό να είναι μικρό αλλά υπάρχει και είναι σίγουρα αισθητό.

Σαν feature δεν βρήκε εκτενή υποστήριξη με αποτέλεσμα να λέμε διάφορα σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά.

Το αν προσέφερε κέρδος επιδόσεων ή όχι μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να το δει εδώ.

Δυστυχώς όμως πρέπει να πω, πως το innovation αν δεν συνοδεύεται από την software υποστήριξη είναι μισομαγειρεμένο φαγητό.

Δηλαδή τι θες να πεις; Ότι τα προϊόντα της Creative είναι χειρότερα από κινέζικες απομιμήσεις εκτός από αυτά που αγόρασες εσύ;

ξαναλεω οτι κραζω την εταιρια και οχι συγκεκριμενα προιοντα,δεν με νοιαζει αν εβγαλε μουφες κατα καιρους,με νοιαζει που εβγαζε μουφες και τα παρουσιαζε ως κορυφαια προιοντα.

Kαλά δεν πήρες πρέφα τι έλεγα. Δεν θα επεκταθώ απλά θα σου πω πως οι 20.000 δρχ είναι 60 ευρώ. Και η X-fi Titanium OEM κοστίζει πόσο; 69 ευρώ (23.500 δρχ)! Μάλιστα... Κάποτε πλήρωσα 25.000 δρχ. θυμάμαι για να αγοράσω τότε την Live 1024! Τελικά έχεις δίκιο δεν αγοράζεις σήμερα σοβαρή κάρτα ήχου με τα ΙΔΙΑ λεφτά όπως πριν 10 χρόνια! Να γελάσω τώρα ή θα φάω κάρτα από τους mods;

ωραια!την x-fi την εχω απο το 2005 εγω,τοτε την ειχα παρει καπου 150 ευρω.μετα απο 4+ χρονια το ιδιο προιον εχει 50-60

μονο στο τομεα του ηχου υπαρχει τετοια στασιμοτητα.γι αυτο επιβιωνει η creative.και επειδη ειχε χτισει ενα ονομα απο τις παλιες εποχες που εβγαζε καλα προιοντα ηχου οταν παλαιοτερα αγοραζες υποχρεωτικα καρτα ηχου γιατι ειτε δεν υπηρχαν οι Onboard η ηταν πολυ απλες.

To γεγονός πως όσοι ανταγωνιστές υπήρχαν δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν την Creative μήπως είναι σημάδι του πόσο σοβαρή εταιρία είναι; Ad-lib, Yamaha, Aureal όλοι όσοι την κόντραραν είτε κλείσανε είτε εγκατέλειψαν την αγορά. Ακόμα και η Terratec δεν ασχολείται σοβαρά πλέον. Όντως δεν υπήρχε άλλη σοβαρή εταιρία!!!!

το οτι εγκατελειψαν την αγορα δε σημαινει οτι ειχαν κακα προιοντα,δεν πουλαει μονο το καλο,πουλαει και το μαρκετινγκ.

Το ίδιο έχω πάθει με trust webcam και το ίδιο έχει συμβεί και με πολλές άλλες webcam με μετάβαση από XP σε Vista. So.. what's your point? Ότι η Creative είναι κακιά και οι άλλοι παναγίτσες;

ρε φιλε για την creative δε συζηταμε?αν ειναι πες μου και για τα προβληματα που βγαζαν οι δισκοι της seagate.

Τους έφτιαξε μια χαρά τους οδηγούς. Ακόμα ένα επιχείρημα που έχει λήξει προ ετών. Μ'αρέσει που εσύ λές ότι αναφέρω παλιές ιστορίες (που τις χρησιμοποιώ για κάποιο point το οποίο δεν αντιλαμβάνονται προφανώς όλοι) και κάνεις το ίδιο.

ναι εχει βγαλει κατι beta που στην ουσια καναν οτι και του dk.ενεργοποιησαν το dolby digital και τα συανφη που ειχαν απενεργοποιησει...

Τρομερή λογική. Δεν επιβίωσε το συγκεκριμένο division άρα ήταν μάπες. Λοιπόν, και η Diamond φαλήρισε. Μήπως ήταν άχρηστη επίσης; Και η STB. Και η ST microelectronics με το τρομερό για την εποχή του Kyro & Kyro II. Τι σημαίνει αυτό; Να σου πώ εγώ: ΤΙΠΟΤΑ.

παλι τα ιδια,καλυπτεις την creative πισω απο τις αποτυχιες αλλων εταιριων.

Απάτη γιατί; Επειδή την ονόμασε X-Fi? Σου είπε ποτέ η Creative ότι όποια κάρτα λέει X-Fi έχει απαραίτητα το EMU20K1; Δηλαδή με βάσει την λογική σου η Seat που λέει Ibiza το.. Golf μας κοροιδεύει;

οτι θελει κανει,νομικα ειναι καλυμμενη,ηθικα ομως οχι.

Το ότι δεν προσφέρουν τίποτα, πές το σε κανέναν μουσικό να δεις αντιδράσεις.

Στα games ήταν θέμα των developers. Απλά να ξέρεις πως τα environmental audio effects παίζουν καλύτερα και με χρήση λιγότερων πόρων από το σύστημα λόγω buffering στην X-Ram. Σαφώς και δεν είχε το impact που ήλπιζε η Creative, αλλά δεν οφείλονταν στην εταιρία.

απο ποτε τα προιοντα της creative προοριζονται για επαγγελματιες?

οποιος θελει κατι επαγγελματικο θα ακουει για creative και θα γελαει.αυτοι που ξερουν πανε σε αλλες υλοποιησεις οπως m-audio κτλ.

μιλας για τετοιες διαφορες στις επιδοσεις?

quake4-walker-fixed.gif

μου θυμιζει εκεινα τα μαγνητακια που πουλανε για τα αυτοκινητα που λενε οτι κανουν οικονομια στη βενζινη

Παιδες...Asus Xonar DX και εχεις το κεφαλι σου ησυχο..!! απο Supreme-Fx ΙΙ (καρτα της μητρηκης μου) πηγα σε Xonar γιατι δεν μπορουσα να χρησιμοποιησω τα G51 μου..λατρευω την μουσικη..αλλα και στα παιχνιδια μπορω να πω πως ειναι αρκετα καλη..

Και μην τσακωνεστε αλλο για καρτες..μια ειναι Ati Vs Nvidia τωρα ειναι Asus Vs Creative μετα Intel vs Amd αυριο WD Vs Seagate και ποτε θα τελειωσει ? ο καθενας διαλεγει την μερια του..εγω γουσταρω Asus γιατι αυτα που μου προσφερει ειναι τιμια..και οποτε γουσταρω θα εχω καινιουργιους drivers :)

Επειδή ήδη έφαγα μια κάρτα δεν θα ποστάρω περαιτέρω απλά θα πώ πως για να δει διαφορές κανείς πρέπει το παιχνίδι να υποστηρίζει X-ram decompression σωστά...

attachment.php?attachmentid=36727&stc=1&d=1256166236

attachment.php?attachmentid=36730&stc=1&d=1256196160

Υ.Γ. Όσο για τις m-audio... να πληροφορήσω πως οι σοβαροί επαγγελματίες χρησιμοποιούν E-MU και Presonus και όχι m-audio που έχουν unbalanced inputs.

post-9787-1416074182,0294_thumb.gif

post-9787-1416074182,1825_thumb.gif

Γενικά μ' ενδιαφέρει πιο πολύ η μουσική απ τα παιχνίδια. Αν πάω σε asus αξιζει τελικά η διαφορά τιμής για την D2X ???

Seaside από drivers/ρυθμίσεις πως είναι ;

Φοράει τσιπάκι C-MEDIA Oxygen με BURR BROWN processing. Αξιόλογο παραμετρικό equalizer θα έλεγα. Αρκετες ρυθμίσεις για μπάσα. Ευκολία αν παίξεις με ομοαξονικές η οπτικές εξόδους. Παρέχονται πάρα πολλοί adapters και καλώδια.

Επίσης 4 δισκάκια με προγραμμάτα επεξργασίας ήχου.

Οι drivers μέχρι στιγμής σε χ64 λειτουργικό είναι fine. Η διαχείριση απο το CONTROL PANEL επίσης σωστή.

Sorry που απάντησα καθυστερημένα.

• 2 weeks later...

εγώ πρόσφατα πέρασα από μια creative elite σε Αsus XonarD2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος .

Λυπάμαι παιδιά αλλά στο θέμα των οδηγών και υποστήριξης γενικά η creative παίρνει ομόφωνα το βραβείο της ......ανοιχτής παλάμης . Η άνθρωποι είναι για τα μπάζα με τους οδηγούς τους . Σε τέτοιο σημείο , που ανάλαβαν ανεξάρτητοι προγραμματιστές-πελάτες να φτιάξουν οδηγούς , μήπως και δουλέψουν σωστά επιτέλους τα προιόντα τους .

Εγώ σε creative δεν ξαναγυρίζω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.