Jump to content

ήχος σαν βραχυκύκλωμα...

androu

Recommended Posts

Ακούω εδώ και καιρό ανα τυχαία χρονικά διαστήματα, μπορεί και 1 μέρα να μην το κάνει, κάτι περίεργους ήχους της μορφής "φσσσσ" ή "ζζζ" με διάρκεια περίπου 2-3 sec. Έστησα αυτί και μου φάνηκε οτι προερχόταν απο το τροφοδοτικό. Το άλλαξα και όμως συνεχίζει. Καμιά ιδέα; δεν βλέπω κάποιο καλώδιο να ακουμπά αλλού εκτός εαν όταν κλείνει το πλαϊνό καπάκι αλλάζει η διαρρύθμιση.

Όταν το κάνει αν ανοίξω το καπάκι σταματάει συνήθως και δεν βρίσκω κάτι να σπινθηρίζει ή να βγάζει καπνούς. Το θέμα είναι μην μου κάνει χειρότερη ζημιά στη μητρική δίσκους κτλπ .

θα ήθελα τη γνώμη σας..

Απλή ερώτηση, δεν είναι από την κάρτα γραφικών όταν τρέχεις κάποιο βαρύ παιχνίδι έτσι?

Είναι από άλλου από το σύστημα λες?

Βεβαιώθηκες πώς όλα τα επιμέρους κομμάτια είναι καλά πατημένα / βιδωμένα?

οχι δεν έχει σχέση αν τρέχω κάτι βαρύ ή ελαφρύ!

Δεν ξέρω απο που μπορεί να είναι :/

για την ακρίβεια δεν έβαλα ακόμα χέρι στις κάρτες και στις μνήμες να δώ αν είναι καλά κουμπωμένες. Να δώ για όλα τα βίσματα αν πατάνε καλά στη mb?

Ναι, καμιά φορά αν κάτι δεν πατάει καλά, ή έφαγε κάνα χαστούκι το tower πχ, μπορεί να το κάνει αυτό.

Εγώ το έχω παρατηρήσει όταν δεν πατάει καλά το καλώδιο της τροφοδοσίας.

Τώρα αν κάτι είναι να ψηθεί από το τροφοδοτικό δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό? Έχεις γενικά ποιοτικό τροφοδοτικό?

είχα ένα chieftek 650w το οποίο πήρα τον Ιούλιο, και το άλλαξα με ενα silverpower 850 χθές. Όπως και να έχει δεν γίνεται να το κάνει και με τα 2 τροφοδοτικά ανεξάρτητα απο την ποιότητά τους.

Λοιπόν αποσύνδεσα το πλαϊνό ανεμιστηράκι μήπως κανένα καλωδιάκι του ακουμπούσε κάπου. Ανοίγω το ups και χωρίς να ανοίξω το pc ακόμα ακούω παρόμοιο ήχο απο πίσω ... Τώρα άλλαξα και το καλώδιο, το οποίο δεν το είχα κάνει, γιατι δεν είχα με 2 θηλυκά (το ups δεν έχει κανονικές πρίζες έχει σαν του tower /τροφοδοσίας). Tώρα έβαλα να παίρνει κατευθείαν απο το πολύμπριζο και αναμένω αποτελέσματα.

Θα ενημερώσω.

Διόρθωση:

Δεν είναι από το καλώδιο ούτε από το πλαϊνό ανεμιστηράκι και έβγαλα και το από πίσω ανεμιστηράκι και περιμένω

δεν ακούγεται συνέχεια. Μπορεί να κάθεσαι μια μέρα και να μην ακουστεί. Μπορεί και να το ακούσεις 40 φορές....

Και με το καλώδιο στην πρίζα το κάνει.

Έβγαλα τα ανεμιστηράκια τελείως και περιμένω.

:whistling

τα ίδια... δεν είναι ούτε απο εκεί. Ξαναέβαλα το καλώδιο στο πολύμπριζο απο το Ups και οταν το άνοιξα έπεσε η ασφάλεια.....

ρε γμτ. απο το τροφοδοτικό μου ακούγεται αλλά δεν μπορεί 2 τροφοδοτικά. Πώς μπορώ να ελέγξω οτι δεν βραχυκυκλώνει κάτι ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.