GoMaR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20, 2009 Καλημερα στο λαμπη. Αν θυμαστε ορισμενοι απο δω , εχω στησει NAS στο δικτυο του σπιτιου μου. Λοιπον ο αρχικος σκοπος ηταν να κανω map drive τον δισκο (auto logon απο τα win7)και απευθειας απο τα torrent clients να αποθηκευουν εκει τα αρχεια Αυτο σημαινει οτι εχω ορισει τον δισκο και το φακελο πχ "Z://Torrents" οπου z = Drive letter του δισκου NAS Το προβλημα που ακολουθει ειναι το εξης. Defaults ρυθμισεις σε ολα τα clients 1) στο vuze , βαζω μια ταινια (για τους mods το λεω αρχειο ) και αυτο που θα κανει ειναι να κατεβαζει κατεβαζει κατεβαζει , θα παει στο 100% θα κανει re-check και θα ξανακατεβαζει κλπ...δε ξερω και εγω μεχρι ποσο...Ειχα κανει κατι επιλογες που δε θυμαμαι τι , και το καταπολεμησα αυτο το προβ , πηγε στα seedings το αρχειο και παω να το τρεξω και εκανε νερα το video (οχι μονο ενα , πολλα) και κολλαγε στη μεση και ξανα απο την αρχη.Επισης αλλα δεν ξεκιναγαν καθολου... 2) Στο μtorrent , default ρυθμισεις ολα και με το που βαζω save location ιδια περιοχη , μου πεταει μηνυμα "element not found" κατι τετοιο.Εψαξα στο φορουμ του μτορρεντ και εβλεπα τους περισσοτερους να ρωτανε ΑΝ το αρχειο που κατεβαζει παει απευθειας σε map drive NAS.σκεφτομαι οτι κατι περιεργο παιζει με το ολο συστημα.. Δοκιμαζω μια επιλογη(disable windows caching of disk writes) που ειχε δοκιμασει ενας και επανηλθα στη κατασταση του vuze.Κατεβαινουν τα αρχεια αλλα ιδια συμπεριφορα. 3)help:p Εχετε αντιμετοπισει κανα παρομοιο προβλημα ; Καποια ρυθμιση ; Καποια αλλη εκδοση των προγραμματων ; Κατι ρε παιδια...τσαμπα το εστησα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Οκτώβριος 20, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν τα κατεβάσεις τοπικά, μετά τα αντιγράψεις στο NAS και μετά πας να τα παίξεις από εκεί παίζουν σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ναι. Επισης χρησιμοποιω τον bitrorrent client του NAS και παιζουν κανονικα απο εκει.Αλλα δε με βολευει αυτο γιατι δε μπορω να ορισω folder στο NAS μεσα.. edit : 800GB ετσι τα μετεφερα απο HDDs προς το NAS (ΑΛΛΑ σαν εξωτερικο δισκο και οχι μεσω δικτυου*) *θα επαιρνε περιπου 3 μερες μεταφορα 800GB αλλα και τωρα που δοκιμαζω μικρα αρχεια , παιζουν κανονικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 20, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Iscsi υποστηρίζει το nas? Παίζει να έχεις καλύτερες ταχύτητες και να λυθούν τα προβλήματα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 οριστε ; μη με παραπεμψεις στο wikipedia.Δε μπορω να διαβασω λογω δουλειας που ειμαι τωρα. Παντως στο webinterface του , δεν θυμαμαι να λεει κατι τετοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Δοκιμασες να κατεβαζεις τοπικα τα αρχεια και οταν ολοκληρωνονται να τα στελνει κατευθειαν ο Torrent client στον NAS και να συνεχιζει το seeding απο εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 20, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 να σου πω την αληθεια αυτο δε το εκανα για τον εξης λογο:Αν κατεβαζω στον τοπικο δισκο ενα αρχειο 10GB , τοτε θα κανει paste (cut-paste) στο NASε , ετσι ειναι σα να τα κανω move εγω μονος μου.Οποτε θα παιρνει πολυ ωρα (6MB/sec λογω 100mbit) και αν γινει αυτο , δε θα χανω το "seeding" μετα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Οκτώβριος 20, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Θα χανεις λιγο, αλλα αλλωστε εχανες και κατα την διαρκεια του hash checking(αν και εχω χρονια να χρησιμοποιησω καποιον windows client και δεν ξερω αν κανουν seed κατα την διαρκεια του). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 23, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 23, 2009 καμμια αλλη λυση γιατι στα 40GB που κατεβασα ειναι απαλευτο το πραγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimint Νοέμβριος 10, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2009 Καλησπέρα το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ, βρήκε κανείς λύση; Εγκατέστησα πρόσφατα τα Win7 και στον NAS που έχω όταν κατεβάζω torrent με το utorrent μου βγάζει Error:element not found???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.