bezdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Ένα ΘΑΥΜΑ από τον καλύτερο encoder στον κόσμο... απολάυστε 720p με 67kbps video και 22kbps audio...http://mirror05.x264.nl/Dark/Flash/lowbitrateanime.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Ένα ΘΑΥΜΑ από τον καλύτερο encoder στον κόσμο... απολάυστε 720p με 67kbps video και 22kbps audio...http://mirror05.x264.nl/Dark/Flash/lowbitrateanime.htmlno subs.no glory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Δε κατάλαβες αγαπητέ Nephilimάκο.Επίδειξη μαγκιάς και προγραμματιστικής ικανότητας είναι.Αν παρατηρήσεις, στη λεζάντα γράφει "because I can".Τρίβω τα χεράκια μου προσωπικά με τέτοιες εξελίξεις... στα 720p releases γλιτώνουμε στο άνετο 100-200kpbs.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 19, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Δε κατάλαβες αγαπητέ Nephilimάκο.Επίδειξη μαγκιάς και προγραμματιστικής ικανότητας είναι.Αν παρατηρήσεις, στη λεζάντα γράφει "because I can".Τρίβω τα χεράκια μου προσωπικά με τέτοιες εξελίξεις... στα 720p releases γλιτώνουμε στο άνετο 100-200kpbs.:banging:Ναι εκει το major HD release group ,οι THORA δεν εχουν μαθει καλα καλα τι πρεπει να κανουν.Υπαρχουν encoders και encoders....edit:κανονηστε ρε καμια αλυσιδα HD .Τεμπεληδες.Edit no.2 : τα anime που δεν ειναι licenced στη χωρα μας(ελαχιστα ειναι) ειναι νομιμο να τα κατεβαζουμε.Το λεω για το φοβο των ιουδαιων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 19, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 O τύπος γράφει κώδικα για τον x264. Δε χρησιμοποιεί έτοιμα από τους άλλους. Για μένα είναι ένας σύγχρονος Donald Graft.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 20, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Ένα ΘΑΥΜΑ από τον καλύτερο encoder στον κόσμο... απολάυστε 720p με 67kbps video και 22kbps audio...http://mirror05.x264.nl/Dark/Flash/lowbitrateanime.htmlναι χαιρω πολυ,με στασιμη εικονα και 1 κινουμενο πιξελ καθε φορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Οκτώβριος 20, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ...................Αν οντως ο τυπος ταχει καταφερει να φτιαξει χου-ντου με τοσο μπιτ-ρεητ ,ειναι σαν τον παιδικο αλκοολισμο:Μας αφορα ολους,μην το αφηνετε να χανεται στα ΟΤEdit no.2 : τα anime που δεν ειναι licenced στη χωρα μας(ελαχιστα ειναι) ειναι νομιμο να τα κατεβαζουμε.θεωρητικα μιλωντας,οχι.Σε τετοια θεματα παιζουν διεθνεις συμβασεις και συνεργασιες και ειναι το ιδιο "επικινδυνο" με ενα λισενσντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 20, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Το video γενικά είναι εύκολο με πολύ λίγη κίνηση. Είναι και anime που μάλλον είναι ποιο δύσκολο να δεις τα κακώς κείμενα του χαμηλού bitrate, οπότε δεν είναι και για πανηγυρισμούς. Σε video με πολύ κίνηση ίσως να δίνει πολύ χάλια αποτελέσματα οπτικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 20, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Ας είχε σαν δείγμα καμμιά μάχη Naruto - Akatsuki ή Ichigo - Byakuga και θα ήμουν πεπεισμένος. Με τέτοιο δείγμα δεν πετάω την σκούφια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 εχετε υποψην σας το τελικο filesize συγκριτικα με την ποιοτητα που εβγαλε ποσο "μεγαλο" νεο ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Όχι αλλά επειδή η εικόνα ήταν άθλια για τα γούστα μου δεν μπορώ να πώ ότι μου έκανε αίσθηση. We haz bandwidthz.We wantz moar qualityz.:whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Όχι αλλά επειδή η εικόνα ήταν άθλια για τα γούστα μου δεν μπορώ να πώ ότι μου έκανε αίσθηση. We haz bandwidthz.We wantz moar qualityz.:whistle2:lulz.dude.Αν μπορει να δωσει τετοια εστω "ποιοτητα" με τοσο χαμηλο bitrate φαντασου στα αντιστοιχα που δουλευουν οι αλλοι encoders! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 20, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 To θέμα παιδιά είναι ότι έφτιαξε αλγόριθμό ο οποίος εντοπίζει με εντυπωσιακή ακρίβεια ποια είναι κινούμενα pixels και ποια όχι. Αν δε σας εντυπωσιάζει αυτό, δείτε επίσης τι συμπίεση κατάφερε στον ήχο...Επίσης αφορά καθαρά anime και ειδικά καινούρια, τα οποία λόγω ψηφιακής σχεδίασης έχουν πιο "μόνιμα" backgrounds από άλλα, παλαιότερα. Κάποιοι πολύ σωστά είπατε για μειωμένη κίνηση. Μαζί σας. Αν κάνετε τους υπολογισμούς, το ίδιο anime σε μια πλήρη διάρκεια των 20 λεπτών περίπου, θα έπιανε 20mb πάνω κάτω. Κάποιο anime με τον δεκαπλάσιο αριθμό κινούμενων pixels, θα μπορούσε να πιάνει 200mb. Και πάλι το κέρδος είναι ορατό δηλαδή, αφού όλα τα 720p σήμερα πιάνουν minimum 300mb. Θα μου πείτε πως και εκεί μπορεί να έχει μικροατέλειες. Δεκτό. Με μια μικρή αύξηση των r και των b frames, εξαλείφεται και εκεί η διαφορά ποιότητας. Ακόμη να εντυπωσιαστείτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 20, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 lulz.dude. Αν μπορει να δωσει τετοια εστω "ποιοτητα" με τοσο χαμηλο bitrate φαντασου στα αντιστοιχα που δουλευουν οι αλλοι encoders! You have a point there Οπότε περιμένουε να δούμε τί μπορούν να κάνουν οι σοβαροί encoders με τούτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.