Jump to content

Ερωτηση για γκουρου στο ιντερνετ κ τα site

BeetleJuice

Recommended Posts

μια φιλη εχει ενα προβλημα με το facebook

καποιος εχει κατασκευασει μια σελιδα με ενα συγκεκριμενο ονομα-γκουπ

οι λεπτομεριες δεν εχουν σημασια

αυτο που ξαχνει να βρει πως και αν γινεται ειναι αν ειναι δυνατον να μαθουμε κατι απο τα παρακατω

-ποιος διαχειριζεται τη σελιδα

-ποιος την εφτιαξε

-ποτε δημιουργηθηκε

-απο ποιο μερος ή ip ή παροχεα

γενικα κατι απολα αυτα

οτιδηποτε

εγω δεν κανω τον εξυπνο σε οσα δεν ξερω και για αυτο το θεμα δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ

οποιος μπορει να βοηθησει με το οτιδηποτε τον παρακαλω να απαντησει εδω με την προταση του ή με πμ

ευχαριστω πολυ παιδια

ο δημιουργος ειναι και ο αντμιν για να σας βοηθησω

ενα στοιχειο για αυτον που εκανε τη σελιδα θελουμε να βρουμε

δεν θελουμε να κινησουμε νομικες διαδικασιες κτλ γιατι μετα πολυ απλα θα σβησει ο αλλος τη σελιδα και θα χαθουν τα ιχνη του

Άμα θίγει κάποιον ο άλλος στη σελίδα του και το κηνυγήσεις νομικά, θα σου δώσει μάλλον το facebook όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Ένας πιο γρήγορος τρόπος είναι ένα fake account με γυναικείο όνομα και ωραία φωτογραφία. Τον κάνεις add και λύθηκε :p

μα δεν καταλαβαινω τι λετε

ηδη ειμαστε φιλοι του

το οτι βλεπουμε ενα ονομα ταδε δεν σημαινει οτι λεει την αληθεια

δλδ αμα εγω κανω φεισμπουκ με προσωπικη σελιδα μου να λεει καραμανλης , σημαινει οτι ειμαι ο καραμανλης?

αυτο ψαχνουμε , ποιος ειναι ο πραγματικος δημιουργος μιας σελιδας

ψαχνουμε ενα mail , μια διευθυνση , μια περιοχη , μια Ip , εναν παροχεα , ημερομηνια που εγινε η σελιδα , ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ

ενα στοιχειο

το οτι βλεπουμε ενα ονομα δεν λεει τιποτα

δεν θελω να κλειδωθει η σελιδα ,θελω να μαθω κατι γιαυτον που την εφτιαξε

ή πληροφοριες για τον ιδιο ή πληροφοριες για το ποτε εγινε η σελιδα και απο ποια ip

αυτα που αφορουν στη σελιδα του facebook μπορεις να τα μαθεις μονο μεσω facebook και για να γινει αυτο πρεπει να κινηθειτε νομικα. Απο κει και περα αν μπορεσεις να συνομιλησεις διαδικτυακα με τον τυπο που ψαχνεις μπορεις οσο συνομιλατε να βρεις (ισως παλι) την ip του οποτε απο κει και περα με πολυ ψαξιμο ισως βρεις στοιχεια. Ωστοσο, και παλι ειναι δυσκολο γιατι θα κολλησεις στον παροχο κατα πασα πιθανοτητα. (υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα παλι εισαι στο οριο της νομιμοτητας - προσωπικα δεδομενα)

Ρώτα τον ίδιο...

Δεν βλέπω άλλη λύση...

Αφενώς μας τα λες λίγα λίγα, αφετέρου από ότι κατάλαβα δεν υπάρχει κάποιου είδους σοβαρή παράβαση εκ μέρους του δημιουργού της σελίδας για να ζητήσετε να κατέβει αυτό που έχει φτιάξει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.