Jump to content

Aμπελοφιλοσοφίες περί Wireless (και μη) Mouse.

greekfragma

Recommended Posts

σα το θρυλικο με το βαριδι mx500 δεν ειναι κανενα....

Αθανατο μουσε(το εχω κοπανησει επειδη εχανα στο clanbase ποσες φορες :p) και μετα απο 5 χρονια τωρα παρεδωσε πνευμα που ισως φτιαχνεται..

Πραγματικα το πρωτο μου καλο μουσε και δε χρειαστηκα αλλο.

Τα αυτα περι ασυρματου , ποτε δεν ημουν υπερ.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Wireless FFS.

Για εκτος gaming ετσι πως χειριζομαι το ποντικι(περιεργη τοποθετηση στο γραφειο) δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω με ενσυρματο.

Οτι υπαρχει ενα ελαφρυ delay σε σχεση με ενα wired ναι (στο COD ελαχιστες φορες με προδωσε till now) but ολα τα αλλατα υπερ του ,το αντισταθμιζουν anytime.

Ας το παω λιγο παραπερα.

Ειχα αυτα τα ποντικια τα τελευταια χρονια:

Logitech S-510 (wireless)

Sharkoon Rush

Turbo-X Wooz (wireless)

Logitech G5

Sharkoon Rush Fireglider

Το καλυτερα ολων ηταν το ταπεινα Rush, με διαφορα. Το απλο δεν ειχε extra buttons για παιχνιδια, αλλιως δεν το αλλαζα μεχρι να σαπισει.

Απο το δε αθλιο G5 ηταν χειροτερο ακομα και απο το S-510.

Imo, το μονο ποντικι που συγκρινεται με ενα ενσυρματο ειναι το Mamba. Ολα τα αλλα και lag εχουν (οχι turbo lag) και πιο βαρια ειναι.

Lag δεν εχω.Οχι οπως το περιεγραφες σε αλλο θεμα τουλαχιστον.

Και το grip του MX δεν το χω βρει σε αλλο mouse (εχω χερι/κουπι) και το βαρος μονο καλο ειναι (προσωπικη αποψη)

Σε οσα περνουν βαριδακια παντα τερμα βαρια τα δουλευω.

(το delay που αναφερω παραπανω εξαλειφεται σχεδον ολοκληρωτικα με μεγαλυτερο acceleration)

Μα κι εγω το MX revolution εχω. Απλα ειναι θεμα του πως το αντιλαμβανεται ο καθενας.

Το χερι κουπι δεν παιζει ρολο. Ο καθενας διαφορετικα κραταει το mouse.

Σαφως.

Οι φιλοι μου ,ολοι ομως,δεν μπορουν ουτε σε windows να το δουλεψουν λογω υψηλου sensitivity.

Ειναι καθαρα πως εχεις συνηθίσει.

Οσο για το grip αμφιβαλω αν υπαρχουν πολλοι τροποι να το κρατας (με αριστερο χερι ? :p)

Οσο για το grip αμφιβαλω αν υπαρχουν πολλοι τροποι να το κρατας (με αριστερο χερι ? :p)

Υπαρχουν 3 τροποι να κρατας ενα ποντικα...

http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/palmgrip.php

http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/clawgrip.php

http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/fingertipgrip.php

λογω "κουπιου" εχω 4ο I guess ;p

μεταξυ 1ου και 3ου στο πιο "αραχτο".

Σοβαρα το MX ειναι οσο η παλαμη μου.

ΑΨΟΓΟ grip.

edit:ρε συ Jax μηπως εχεις πεσει σε κανα ελλατωματικο?Εχουν αναφερθει πολλες παρτιδες με προβληματικα κομματια και φυσικα η Logi στο αλλαζει no questions asked.

Δηλαδή αν κάνετε έτσι εσείς, τι πρέπει να πούμε και εμείς οι αριστερόχειρες για το θέμα των mouse...:mad:

βασικά και εγώ αριστερόχειρας είμαι αλλά επειδή από μικρός ξεκίνησα να έχω το ποντίκι στο δεξί , πλέον μόνο στο δεξί το ποντίκι

Ή mamba:dance3:

mamba/deathadder/intellimouse explorer 3.0/habu ειναι για ΔΕΞΙΟΥΣ λεμε, χρησιμοποιουσα και εγω καποτε το mouse με το αριστερο χερι και ξερω, για αριστερους χρειαζεται καποιο με συμμετρικο σχημα σαν το razer krait πχ

Υπερβολες ειναι αυτα περι ενσυρματου-ασυρματου.

Ενα καλο ασυρματο που να μην ζυγιζει 2 κιλα, δεν εχει διαφορα με ενα ενσυρματο. Αν καποιος εχει ασυρματο και δεν εχει φροντισει για μπαταριες ειναι αξιος της μοιρας του, και τα πιο φτηνα σε ειδοποιουν καιρο πριν οτι θα τελειωσει.

Αυτα τα response time και λοιπα, δεν παιζουν ρολο για το 95% των gamers.

Εγω πηγα απο ασυρματο του κ@λου σε καλα ενσυρματα και δεν ειδα ορατη διαφορα στo response time, ενω παιζω συχνα οnline fps.

Μάλλον θα το δοκιμάσω το ασύρματο, γιατί με το ενσύρματο υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο. Εννοώ την αντίσταση του καλωδίου όταν αυτό βρει κάπου, κάτι που χαλάει την ομαλότητα της κίνησης.

Μάλλον θα το δοκιμάσω το ασύρματο, γιατί με το ενσύρματο υπάρχει πρόβλημα με το καλώδιο. Εννοώ την αντίσταση του καλωδίου όταν αυτό βρει κάπου, κάτι που χαλάει την ομαλότητα της κίνησης.

Υπαρχουν πολλες λυσεις για αυτο (θα ποσταρω αργοτερα moar info about it)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.