Jump to content

Ποια ψήκτρα προτείνετε για τον i7

kris12

Recommended Posts

Thermalright 120Extreme

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-Ultra-120-Extreme-775-1366-U120-EX-120-1366-BP.htm

Thermalright IFX-14

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Thermalright-IFX-74-Intel-BP-CPU-Cooler.htm

Prolimatech

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Prolimatech-Megahelms-CPU-Cooler.htm

Οποια και να παρεις θα σε υπερκαληψει

Ολες θελουν τουλαχιστον εναν ανεμηστηρα για να δουλεψουν σωστα.Η IFX-14 θελει δυο το λιγοτερο ωστε να ψυχονται και τα δυο tower

κοίτα επίσης και το σφυρί του Thor.

Υπάρχει και review στο forum σχετικά με αυτήν την παραπάνω ψήκτρα.

Πάντως πρέπει να έχεις στα υπόψη σου ότι μιλάμε για ψήκτρες που λόγω του τεράστιου όγκου τους, θέλουν και το ανάλογο κουτί.:D

Εγώ έχω την Scythe Mugen 2 (που έχει κ ανεμιστήρα στην συσκευασία) στα 40 ευρώ και είμαι κομπλέ.

Εννοείται ότι θες να κάνεις Overclocking, ε; Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς.

Για 50 ευρώ, πιστεύω ότι δεν θεωρείται top, όταν έχεις να ανταγωνιστείς τις Prolimatech Megahelms, Thermalright True Black 120, Xigmatek Thors Hammer ,, Thermalright IFX-14, Noctua NH-U12P

Άσε που απ' ότι έχω διαβάσει είναι και θορυβώδης.

Εγώ έχω την Scythe Mugen 2 (που έχει κ ανεμιστήρα στην συσκευασία) στα 40 ευρώ και είμαι κομπλέ.

Εννοείται ότι θες να κάνεις Overclocking, ε; Αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ξοδευτείς.

Και εγώ αυτή θα έλεγα!!! Είναι καλύτερη από thermalright 120 έχει επάνω της ικονοποιητικό ανεμιστήρα και κοστίζει ελάχιστα!!! Μπορεί να πάρει μέχρι τέσσερα ανεμιστήρια επάνω της ενώ μπορείς πανεύκολα να βάλεις ότι ανεμιστήρι θες αντί του εργοστασιακού για μείωση θορύβου!

Overclocking δεν θα κάνω, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την ψήκτρα της Intel.

Εχω ακούσει ότι οι i7 παίζουν σε υψηλές θερμοκρασίες και θα ήθελα κάτι καλύτερο από αυτό της Intel.

Δεν θέλω και το καλύτερο αλλά κάτι ικανοποιητικό.

Με true black ειμαι σε idle 30-34°C και σε load 59-63°C με τον i7-920 χωρις overclock.

Πολυ ευχαριστημενος προς το παρον, με μονο μειων τη δυσκολη τοποθετηση της ψυχτρας!:yes4:

Πολυ ευχαριστημενος προς το παρον, με μονο μειων τη δυσκολη τοποθετηση της ψυχτρας!:yes4:

Τι σε δυσκόλεψε; Γιατί έχω την ίδια και δεν δυσκολεύτηκα τόσο:p WTF!

Το backplate βάζεις και βιδώνεις τις 4 βίδες:p απλά δεν θέλει να βιδώσεις την πρώτη τέρμα, γιατί λογικό είναι να δυσκολευτείς να βιδώσεις την διαγώνιά της έτσι:p

Ε δεν επιανε καλα η 2η βιδα και παλευα κανενα μισαωρο να τη βιδωσω! Αφου σε καποια φαση πεταχτηκε η πρωτη που ειχα βιδωσει (οχι τερμα) στον αερα σαν πυραυλος!!! χεχε!

Εχω βαλει αλλες 3 τετοιες σε pc φιλων μου και δεν με ειχαν δυσκολεψει τοσο!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.