Admiral123q Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19, 2009 Γεια σε όλους/όλες , εγκατέστησα χθες το ουμπουντου ( όχι την μπετα έκδοση που θα βγει τώρα) μπορώ να πω ότι μου άρεσε.... αλλά εχω διαφορα προβληματάκια και δεν μπορω να τα λύσω γιαυτό και εγώ απευθύνομε σε εσάς α) οταν ανιγω το πσ και μολις μπω στο ντεσκοπ μου λει να βαλω ενα κωδικό keyring και network! αμα δν το βαλω δν με βάζει στο ίντερνετ πως μπορω να το κανω ? να μιν μου ξανα εμφανιστεί? β) απο τοτε που εκανα ινσταλ το ουμπουντου δεν εχω βαλει drivers και drivers nvidia της καρτας γραφικων μου?? το εχει κανει αυτοματα? μεχρι στιγμης.... σας λεω τα 2 βασικα προβληματα μου.. μεχρι να τα συνηθίσω πιστευω θα απασχολήσω λιγο τον χρόνο σας παιδια περιμένω της απαντησης σας , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 19, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 κοίτα αυτό για το δεύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 19, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 κοίτα αυτό για το δεύτερο αδερφέαυτο το έφτιαξα... βασικά το έκανε μόνο του ινσταλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 19, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 ... ωρεα τωρα δεν μπορω να συνδέσω το ρεαλτεκ ντριβερς.... αρε λινυξ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 19, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 ένας όχι και τόσο ορθόδοξος και ασφαλής τρόπος για να λύσεις το πρώτο είναι να σβήσεις τα περιεχόμενα του /home/(user)/.gnome2/keyrings .Για να εμφανίσεις τα κρυφά πάτα ctrl+H .Μετά κάνε ένα restart και αν σου ζητήσει να δώσεις καινούριο κωδικό, άστο κενό. Κράτα ένα backup από τα παραπάνω αρχεία γιατί δεν είναι και πολύ ασφαλής μέθοδος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 ένας όχι και τόσο ορθόδοξος και ασφαλής τρόπος για να λύσεις το πρώτο είναι να σβήσεις τα περιεχόμενα του /home/(user)/.gnome2/keyrings .Για να εμφανίσεις τα κρυφά πάτα ctrl+H .Μετά κάνε ένα restart και αν σου ζητήσει να δώσεις καινούριο κωδικό, άστο κενό. Κράτα ένα backup από τα παραπάνω αρχεία γιατί δεν είναι και πολύ ασφαλής μέθοδος. να σε καλα αδερφε.... αλα δν καταλαβαίνω μια! εγώ χαθεί μέσα στα λινυξ. το μπακαπ για να το κανω που παω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 19, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 όταν λέω backup εννοώ να κρατήσεις ένα αντίγραφο των αρχείων πριν τα σβήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Οκτώβριος 19, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 φιλε δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτα που ρωτας...αλλα εγω που ειμαι σε λαιναξ ΜΟΝΟ,εδω και 2 μηνες κανω κανονικα ολες μου τις δουλειες και ετσι απλα ZERO RESTART και πανευκολη εγκατασταση προγραμματων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooze Οκτώβριος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 ... ωρεα τωρα δεν μπορω να συνδέσω το ρεαλτεκ ντριβερς.... αρε λινυξ! Μείνε με win. Από μακριά και αγαπημένοι...Και μόνο ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεσαι σε κάποια θέματα, δείχνει ότι έχεις πλήρη άγνοια, αλλά τις ειρωνείες σου τις πετάς άνετα.Οπότε... Από μακριά και αγαπημένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 19, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Μείνε με win. Από μακριά και αγαπημένοι...Και μόνο ο τρόπος με τον οποίο αναφέρεσαι σε κάποια θέματα, δείχνει ότι έχεις πλήρη άγνοια, αλλά τις ειρωνείες σου τις πετάς άνετα.Οπότε... Από μακριά και αγαπημένοι...πάλι καλα που δεν ειναι κοσμος γεματος ανθρώπους σαν και εσενα... τεσπα κατάλαβε οτι θες.. οτι ειναι οφτοπικ μιν το γράφεις εδω , άμα μπορείς να με διευκολύνεις.... να σε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz250 Οκτώβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ... ωρεα τωρα δεν μπορω να συνδέσω το ρεαλτεκ ντριβερς.... αρε λινυξ! μπορεις το εξηγισεις λιγο καλυτερα ? δηλαδη δεν ακους ηχο ? Φιλικα Ακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis_01 Οκτώβριος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 1) Κωδικό στο keyring δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις. Εγώ δεν έβαλα, αλλά μπαίνει κανονικά στο ιντερνετ! :S2) Οι drivers της nvidia μάλλον θα μπήκαν αυτόματα αφού δεν έχεις πρόβλημα.3) Η realtek που έχει πρόβλημα τι είναι; Κάρτα ήχου; Κάρτα δικτύου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 20, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 παιδιά τον ηχο τον έλυσα.... μονο αυτό με το κευρινγκ εχει μείνει.... δεν μπορω να κανω κάτι οστε κάθε φορα που μπαίνω να μην μου ζητάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 20, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 αυτό που σου είπα δεν δούλεψε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 20, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 αυτό που σου είπα δεν δούλεψε;φιλε μου πως μπενω στο αρχειο /home/(user)/.gnome2/keyrings ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Οκτώβριος 20, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Places -> Home Folder (πρώτη επιλογή) -> το username σου -> Ctrl+H για να σου εμφανίσει τα κρυφά -> .gnome2 -> keyrings . Αντέγραψε τα περιεχόμενα του σε ένα usb stick ή κάπου αλλού και μετά σβήστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admiral123q Οκτώβριος 20, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 αδερφε το έκανα να σε καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!! όλα μια χαρα το διεγραψα το κευρινγκ και όλα καλα !!!!:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.