Jump to content

Νεο κινητο

jax7480

Recommended Posts

Ηθελα την γνωμη σας για αγορα συσκευης για το εταιρον ημισυ.

Η αγορα θα γινει με νεα συνδεση οποτε θα εχουμε μια καλη εκπτωση απο εκει.

Ψαχνω κατι ΕΥΧΡΗΣΤΟ για αρχη, με κλασικα μενου, ειτε με touch screen, ειτε οχι (δεν ειναι απαραιτητο),

οχι σπαστο ή slide και με καλη καμερα.

Το i-phone απορριφθηκε για τον απλουστατο λογο .... "προτιμω να τα φαω στην Τσιμισκη, παρα σε κινητο τηλεφωνο".

Σε τετοιο επιχειρημα λοιπον δεν μπορεις να εισαι αντιθετος... οποτε ψαχνουμε κατι το οποιο με συνδεση θα μας βγει στο 200αρι... λογικα γυρω στο 300-350αρι χωρις.

Οι προηγουμενες συσκευες ηταν ολες ΝΟΚΙΑ οποτε αν υπαρχει κατι απο την συγκεκριμενη εταιρια ακομα καλυτερα, αλλα δεν απορριπτουμε τις υπολοιπες αν εχουν κατι καλο και το ιδιο ευχρηστο. Sony Ericsson τα απορριπτω εγω, λογω εμπαθειας προς την συγκεκριμενη εταιρια.

Μεχρι τωρα εχω σκεφτει το Nokia 5800. Τα υπολοιπα να πω την αληθεια δεν τα ξερω.

Γνωμες, αποψεις, προτασεις ολα ευπροσδεκτα.

Η Νοκια έχει χαλάσει και δεν ειναι η παλιά καλή αξιόπιστη εταιρία που ξέραμε κάποτε. Το τελευταίο κινητό Νόκια που είχα, το N71, είχε βγάλει τρελά προβλήματα. Η γνώμη μου είναι μακρυά από Νοκια.

N series κοιτα.(ή και 6ΧΧΧ series)

Ευχρηστα,-υποκειμενικα- ομορφα,τα περισσοτερα εχουν ανω του μετριου καμερα και γενικα περιλαμβανουν αυτα που ζητας.

το 5800 θελει μια "α" εξοικείωση αν και λειτουργικα ειναι ολοιδιο με ολα τα symbian based kινητα.

πχ το n79

nokia-n79-mobilephone.jpg

Neph, εσυ δεν εισαι της αποψης οτι τα κινητα της Νοκια χαλασαν?

Γιατι και ο theo_mich και ο Astrolabos ηταν κατηγορηματικοι απ'οσο καταλαβα.

Οχι οτι θα με χαλουσε κατι παρομοιο με αυτο που ειχε (Ν70 ειχε) αλλα αν ειναι να εχουμε

θεματα και να τρεχουμε σε αντιπροσωπιες, δεν ψηνομαι...

Nope.

Happy Nokia owner.

-και καταλαβαινω τον "πονο" της κοπελιας σου για αλλαγη πλατφορμας.

Το μονο κακο ειναι οτι εχει παρα πολλα μοντελα με παρομοια χαρακτηριστικα.

Κατα τ'αλλα με ενα google fu βρισκεις αν ειναι ιδιαιτερα ζημιαρικο ή οχι.

Πχ στο n82 που χω ειναι γνωστο οτι το ενα απο τα δυο ηχεια στο μαυρο edition τα φτηνει no questions asked...

Για το 5800 εχω διαβασει πολλα φορουμ με τις απειρες ζημιες που εχει βγαλει (το αγορασαν 2 φιλοι προσφατα και εκανα briefing)

Τωρα αν το "η ΝΟΚΙΑ δεν ειναι οπως παλια" αναφερεται επι 3310 εποχης ναι και το βρισκω λογικο με τοσα συμπραγκαλα συμπιεσμενα σε ενα τοσοδουλι πραγμα.

Ολα ειναι ζημιαρικα στο κατω κατω...

Αλλα λιγοτερο,αλλα περισσοτερο.

Κοιτα, η αληθεια ειναι οτι κι εγω ημουν και ειμαι NOKIA Happy owner απο παντα.

Ακομα και τωρα ειμαι με το N73 και το τηλεφωνο το αλλαζω, επειδη αραια και που κανει καποια κουλα.

Στης γυναικας το Ν70 εχουμε αλλαξει μια φορα οθονη και μετα απο 1 χρονο το ξαναεκανε...

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην παρουμε τηλεφωνο και καταληξουμε να μην εχουμε τηλεφωνο.

Και οπως καταλαβαινεις, επειδη ειναι κατι που θα εχω προτεινει εγω, μαντεψε ποιος θα τα "ακουει" στερεοφωνικα καθε φορα που συμβαινει κατι...

5800 εδω και 9 μηνες και δεν εχει κανει ΚΙΧ , και οταν λεω κιχ εννοω δεν εχει κολλησει ποτε , δεν εχει χαλασει τπτ και μου εχει πεσει 3 φορες εκ των οποιων τη μια ραγισε η οθονη. Επισης τους 9 μηνες αυτους δεν εχει κλεισει ποτε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.