Jump to content

Σε Laptop ποτε θα ερθουν I7,Ι5 & I3?

moon

Recommended Posts

αυτο ειναι αμφιλεγομενο αλλα πιστευω πως θα αργησει παρα πολυ γιατι αυτοι οι επεξεργαστες ζεματανε στα desktop.στα λαπτοπ τι θα κανουνε δλδ?

Και εγω είμαι περίεργος να δω τη θερμική τους συμπεριφορά, αλλά σύμφωνα με

αυτή την είδηση τους έχει ανακοινώσει η Intel. Οπότε δε νομίζω να αργήσουν και τόσο πολύ.

Ημερομηνία δε ξέρω.

• 2 months later...

Σήμερα αγόρασα το Dell Studio XPS 1647 από τα Multirama με τον i5 της Intel. Περιμένω να μου έρθει τις επόμενες μέρες για να σας πω εντυπώσεις.

Πριν λιγες μερες ανακοινωσε επισημα η Intel mobile i5/i7 και ανακοινωσαν και οι εταιριες αντιστοιχα laptops, σιγα σιγα θα γεμισει η αγορα με μοντελα για ολα τα γουστα.

• 2 weeks later...

Παρέλαβα το Dell Studio XPS 1647 σήμερα από τα Multirama!! Το μηχάνημα απλά δεν υπάρχει, είναι πανέμορφο, αλλά και απίστευτα γρήγορο. Η οθόνη του είναι εντυπωσιακή με την full hd ανάλυση. Οι νέοι cpu της Intel για laptops είναι όντως πολύ μπροστά.

οι i3 ειναι ταχυτεροι των αντιστοιχων Τ & Ρ ως προς τα Ghz?

Απ οτι ειδα εχουν DMI, τελος το fsb. Αυτο εχει αντιστοιχη αποκριση με τα ΗΤ & QPI?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.