thespesios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 Γεια σας . Καθε φορα που βλέπω ταινια 1080p σε αρχειο mkv , μου εμφανιζει κολληματα καθως και αλλιωσεις , σε τακτα χρονικα διαστηματα. Χρησιμοποιω το vlc στη νεοτερη του εκδοση.Θελω να δηλωσω οτι δεν τιθεται θεμα υλικού καθως το συστημα αποτελειται απο εναν c2d 8400@ 3.5 ghz, 4870 512μβ, 4gb ddr2 990 mhz.... Μπορειτε να μ προτεινετε καποιο 100% λειτουργικο codec , καθως και τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω μετα την εγκατασταση του???.....Ευχαριστω εκ των προτέρων...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 k lite mega codec pack .κατα την εγκατασταση lots of stuff + player και renderer haali.δοκιμασε αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Οκτώβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Εγω χρησιμοποιω media player classic homecinema. Εχει ενσωματομενο οτι codec χρειαζεται και δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Οκτώβριος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 εχω και εγω το mpc homecinema αλλα το vlc δειχνει την εικονα με καλυτερο μαυρο και ζωηροτερα χρωματα, πραγμα που για να πετυχω με το mpc πρεπεi να ρυθμιζω καθε φορα το ati avivo..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 18, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 σβησε το vlc ειναι οτι χειροτερο υπαρχειεχει απαραδεκτη εικονα και tearingδοκιμασε αυτοhttp://www.cccp-project.net/εχει mpchc και ολα τα codecs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 18, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 εχω και εγω το mpc homecinema αλλα το vlc δειχνει την εικονα με καλυτερο μαυρο και ζωηροτερα χρωματα, πραγμα που για να πετυχω με το mpc πρεπεi να ρυθμιζω καθε φορα το ati avivo.....Shaders >16-235 -> 0-255 [sD] [HD] Link to comment Share on other sites More sharing options...
thespesios Οκτώβριος 18, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Guys σας ευχαριστω ολους για τις αμεσες και κατατοπιστικες απαντησεις-συμβουλες. Prob solved...!!!! 1000 thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
armored Οκτώβριος 18, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 κατα την γνώμη μου ο kmplayer δεν έχει τόσο κόκκο όσο ο mpc hc απο δοκιμές που έκανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike106 Οκτώβριος 19, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 k lite mega codec pack με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο σχεδόν όλες τις φορές :banging::banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Οκτώβριος 19, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Oλα τα codec packs ειναι για πεταμα. Σου μαμανε το συστημα.Οι καλυτερες λυσεις ειναι:1) MPC-HC με DXVA.Aυτη, δεν υπαρχει αλλη (free). Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 20, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Αν βάλεις 2 μαζί, λογικό να σου διαλύσει το σύστημα.Από την άλλη το κάθε πακέτο είναι πακέτο. Με άλλα λόγια ή έχει όλους τους codecs ή δε τους έχει. Δεν αλλάζουν οι codecs. Μόνο η έκδοση. Αν κάποιος έχει 3 χρόνια ακριβώς το ίδιο codec pack και το αλλάξει μετά με ένα σύγχρόνο, δε μπορεί να λέει ότι το τάδε είναι μάπα και το τάδε τα σπάει. Δε του φταίει κανείς που δεν κατέβαζε πάντα το τελευταίο.(Αυτά τα λέω γενικά)Άρα θα πρέπει να μιλάμε απλά για ελλιπή και πλήρη codec packs.Από εμένα CCCP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 20, 2009 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 Shaders >16-235 -> 0-255 [sD] [HD]δε χρειαζεται να ενεργοποιησει shader και να τραβαει extra cpu.παει renderer settings->output range->0-255:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 δε χρειαζεται να ενεργοποιησει shader και να τραβαει extra cpu.παει renderer settings->output range->0-255:)edit:επαναδιατυπωση.Σε haali δεν δουλευουν οι Shader σωστα και παντα(τουλαχιστον μιλωντας για το δικο μου συστημα)Οι Shader φαινεται να δουλευουν flawless σε VMR 9 Renderless.Σε EVR δεν εχει καν επιλογες και σε Haali δεν βλεπω καμια διαφορα -ισως φταιει κανενα avivo γιαυτο-Το EVR το χρησιμοποιουμε μονο αν θελουμε video accelaration απο GPU.Για ρυθμισμα haali πας απο start>Haali Video Renderer και πειραζεις το Luma Range.τον οδηγο να δω ποτε θα γραψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 20, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 kmplayer + core avc da best :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Οκτώβριος 20, 2009 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2009 ναι αλλατο Core AVC δεν ειναι freeΔεν το χρειαζεσαι αν εχεις hardware αρκετα "δυνατο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.