Jump to content

h.264 best codecs

thespesios

Recommended Posts

Γεια σας . Καθε φορα που βλέπω ταινια 1080p σε αρχειο mkv , μου εμφανιζει κολληματα καθως και αλλιωσεις , σε τακτα χρονικα διαστηματα. Χρησιμοποιω το vlc στη νεοτερη του εκδοση.Θελω να δηλωσω οτι δεν τιθεται θεμα υλικού καθως το συστημα αποτελειται απο εναν c2d 8400@ 3.5 ghz, 4870 512μβ, 4gb ddr2 990 mhz.... Μπορειτε να μ προτεινετε καποιο 100% λειτουργικο codec , καθως και τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω μετα την εγκατασταση του???.....Ευχαριστω εκ των προτέρων...!

εχω και εγω το mpc homecinema αλλα το vlc δειχνει την εικονα με καλυτερο μαυρο και ζωηροτερα χρωματα, πραγμα που για να πετυχω με το mpc πρεπεi να ρυθμιζω καθε φορα το ati avivo.....

εχω και εγω το mpc homecinema αλλα το vlc δειχνει την εικονα με καλυτερο μαυρο και ζωηροτερα χρωματα, πραγμα που για να πετυχω με το mpc πρεπεi να ρυθμιζω καθε φορα το ati avivo.....

Shaders >16-235 -> 0-255 [sD] [HD]

Αν βάλεις 2 μαζί, λογικό να σου διαλύσει το σύστημα.

Από την άλλη το κάθε πακέτο είναι πακέτο. Με άλλα λόγια ή έχει όλους τους codecs ή δε τους έχει. Δεν αλλάζουν οι codecs. Μόνο η έκδοση. Αν κάποιος έχει 3 χρόνια ακριβώς το ίδιο codec pack και το αλλάξει μετά με ένα σύγχρόνο, δε μπορεί να λέει ότι το τάδε είναι μάπα και το τάδε τα σπάει. Δε του φταίει κανείς που δεν κατέβαζε πάντα το τελευταίο.

(Αυτά τα λέω γενικά)

Άρα θα πρέπει να μιλάμε απλά για ελλιπή και πλήρη codec packs.

Από εμένα CCCP.

δε χρειαζεται να ενεργοποιησει shader και να τραβαει extra cpu.

παει renderer settings->output range->0-255:)

edit:

επαναδιατυπωση.

Σε haali δεν δουλευουν οι Shader σωστα και παντα(τουλαχιστον μιλωντας για το δικο μου συστημα)

Οι Shader φαινεται να δουλευουν flawless σε VMR 9 Renderless.

Σε EVR δεν εχει καν επιλογες και σε Haali δεν βλεπω καμια διαφορα -ισως φταιει κανενα avivo γιαυτο-

Το EVR το χρησιμοποιουμε μονο αν θελουμε video accelaration απο GPU.

Για ρυθμισμα haali πας απο start>Haali Video Renderer και πειραζεις το Luma Range.

τον οδηγο να δω ποτε θα γραψω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.