afracten Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 Λοιπον, αγορασα ενα φορητο πριν απο λιγους μηνες, Hp dv5-1145ev. πριν απο 1-2 μερες αποφασισα να του βαλω τα Windows Seven. δεν εκανα upgrade, εκανα format to main partition, και τα περασα εκει πανω. ολα φαινουνται να ειναι μια χαρα, ολα δουλευουν μια χαρα, μονο που μου εχει πρισει τα αρχιδια ενα unknown device στο device manager. εκανα ολα τα drivers install απο την hp, αλλα, δεν λεει να φυγει. οριστε και ενα pic. εχω κατεβασει το Driver Detective αλλα δεν μου βρισκει device unknown!! μηπως ξερει κανεις, τι ειναι? και πως μπορω να το φυγω? και κατι αλλο, το προγραμμα Quickplay, της HP, για blueray ταινιες φενεται να μην ειναι συμβατο με τα Seven. τα touch buttons δουλευουν μια χαρα, αλλα οταν πατησω το κουμπι, του Quickplay, τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Οκτώβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 χρησιμοποιησε το everest ειναι διαγνωστικο προγραμμα πηγαινε στην καρτελα windows devices - unknown device και στο inform θα σου λεει κατασκευασετη η κατι παρομοιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
afracten Οκτώβριος 18, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 χρησιμοποιησε το everest ειναι διαγνωστικο προγραμμα πηγαινε στην καρτελα windows devices - unknown device και στο inform θα σου λεει κατασκευασετη η κατι παρομοιοοκ, βρηκα τι ειναι. ειναι μια ******* που ονομαζετε "keyboard filter". δεν χρειαζετε στα windows 7. ισως πιο μετα η microsoft, βγαλει κανα fix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hammerd79 Οκτώβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 αν το φορητο ειχε vista δοκιμασε να εγκαταστησεις το αναλογο s/w για keyboard απο την hp λογικα θα στο περασει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.