Jump to content

(πρόβλημα) με μνήμες!!!

petran_x13

Recommended Posts

με το pc τις υπογραφής έχω το εξής πρόβλημα η μνήμες μου είναι κανονικά 1066 αλλα αναγκάζομαι να τις δουλεύω στα 901 γιατι άμα τις παο 1066 δεν ανοίγει το pc και θέλεις reset στο bios ξέρει κανεις τι να κάνω?:suicide2:

ρε παίδες δεν ξέρει κανεις τι πεζή? είναι κρίμα να τις δουλεύω πιο κάτω από τα stock ρολόγια τους:cry:

δοκιμασε απο το bios να ανεβασεις την ταση των μνημων , οσο λεει ο κατασκευαστης.....αν δεν αναφερεται τιποτα για ταση πανω στις μνημες σ, τοτε βαλε 2,1v....στη συνεχεια ρυθμισε την συχνοτητα στη default δηλαδη 1066.......btw μηπως εχεις χαμηλωσει τα timings??? ελπιζω να σε βοηθησα.΄...

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΝΗΜΕΣ ΕΧΕΙΣ!!!!

δοκιμασε απο το bios να ανεβασεις την ταση των μνημων , οσο λεει ο κατασκευαστης.....αν δεν αναφερεται τιποτα για ταση πανω στις μνημες σ, τοτε βαλε 2,1v....στη συνεχεια ρυθμισε την συχνοτητα στη default δηλαδη 1066.......btw μηπως εχεις χαμηλωσει τα timings??? ελπιζω να σε βοηθησα.΄...

ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΝΗΜΕΣ ΕΧΕΙΣ!!!!

ο κατασκευαστής λέει 2.2 ερώτηση τι εννοείς να κατεβάσω τα timings? δηλαδή ποσο να τα παο? τώρα είναι 5-5-5-18

δοκιμασε τοτε την ταση 2.2 αν δεν την εχεις βαλει ηδη.......για τα timings σε ρωτησα γιατι αν τα κατεβασεις τοτε πρεπει να ριξεις τη συχνοτητα......

φιλε μου δοκίμασα τα εξής η μνήμες στα 1088 με ρεύμα 2.26 η μνήμες στα 1129 με 2.26 δεν δοκίμασα 1066 γιατί δεν είχα επιλογή βλέπεις με τον επεξεργαστή στα 3,6 μου βγάζει 8 επιλογές αύται είναι από 901 μέχρι 1399 επίσης δοκίμασα και με timings 8-8-8-24 αλλα πάλι τίποτα μονο με τον επεξεργαστή στα stock και ρεύμα 2.2 δούλεψε στα 1066

αν καταλαβα καλα δουλεψαν καλα με 2.26 και 1088 mhz ??? αν ναι τοτε αστο ετσι....ειναι η πλησιεστερη συχνοτητα στη εργοστασικη......μην επιχειρησεις να πετυχεις 1399 με μεγαλα timings....

αν καταλαβα καλα δουλεψαν καλα με 2.26 και 1088 mhz ??? αν ναι τοτε αστο ετσι....ειναι η πλησιεστερη συχνοτητα στη εργοστασικη......μην επιχειρησεις να πετυχεις 1399 με μεγαλα timings....

όχι man μου δεν δούλεψαν μου πέταξε μπλε οθόνη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.