petran_x13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18, 2009 ρε παίδες ένα φίλος μου έχει το εξής πρόβλημα το pc του όταν ανοίγει αργή παρα μα παρα πολύ δηλαδή πεζή να κάνει και 10λεπτό ενώ στα windows πετάει το παρουσιάζει τώρα τελευταία. format έχουμε κάνει αλλα δεν έφτιαξε τι να κάνουμε? η σύνθεση αποτελείται από:cpu: intel core 2 duo q6600 2,4ghzgpu:nvidia 8600gtram:2gb 667mhzhhd:2x 500gb seagate Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 18, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 κατι με τους δισκους γινεταιΤρεχτε ενα smart diagnostic μπας και λεει τιποτα και τρεχτε ενα hd tune να μετρησετε την ταχυτητα των δισκων Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 κατ' αρχήν, (για σένα το λέω) κοίτα λίγο την ορθογραφία σου και βάλε ρε παιδί μου κανένα σημείο στίξης!!!στο πρόβλημα τώρα. εκεί που παγώνει για ώρα τι λέει στην οθόνη? κάποια check των δίσκων σε καθυστερούν μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Οκτώβριος 18, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 κατι με τους δισκους γινεταιΤρεχτε ενα smart diagnostic μπας και λεει τιποτα και τρεχτε ενα hd tune να μετρησετε την ταχυτητα των δισκωνένταξη φιλε μου θα το κάνουμε από δευτερα μάλλον Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran_x13 Οκτώβριος 18, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 κατ' αρχήν, (για σένα το λέω) κοίτα λίγο την ορθογραφία σου και βάλε ρε παιδί μου κανένα σημείο στίξης!!!στο πρόβλημα τώρα. εκεί που παγώνει για ώρα τι λέει στην οθόνη? κάποια check των δίσκων σε καθυστερούν μάλλονευχάρισω για τις συμβουλές φιλε μου όσο για την ορθογραφία χρησιμοποιώ μεταφραστή greeklish το greek και δεν τα γραφή όλα σωστά:suicide2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skatopsihos Οκτώβριος 19, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 haha, συγκρατησου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.