Jump to content

αξιοπερίεργο πρόβλημα με pc φίλου

petran_x13

Recommended Posts

ρε παίδες ένα φίλος μου έχει το εξής πρόβλημα το pc του όταν ανοίγει αργή παρα μα παρα πολύ δηλαδή πεζή να κάνει και 10λεπτό ενώ στα windows πετάει το παρουσιάζει τώρα τελευταία. format έχουμε κάνει αλλα δεν έφτιαξε τι να κάνουμε? η σύνθεση αποτελείται από:

cpu: intel core 2 duo q6600 2,4ghz

gpu:nvidia 8600gt

ram:2gb 667mhz

hhd:2x 500gb seagate

κατ' αρχήν, (για σένα το λέω) κοίτα λίγο την ορθογραφία σου και βάλε ρε παιδί μου κανένα σημείο στίξης!!!

στο πρόβλημα τώρα. εκεί που παγώνει για ώρα τι λέει στην οθόνη? κάποια check των δίσκων σε καθυστερούν μάλλον

κατι με τους δισκους γινεται

Τρεχτε ενα smart diagnostic μπας και λεει τιποτα και τρεχτε ενα hd tune να μετρησετε την ταχυτητα των δισκων

ένταξη φιλε μου θα το κάνουμε από δευτερα μάλλον

κατ' αρχήν, (για σένα το λέω) κοίτα λίγο την ορθογραφία σου και βάλε ρε παιδί μου κανένα σημείο στίξης!!!

στο πρόβλημα τώρα. εκεί που παγώνει για ώρα τι λέει στην οθόνη? κάποια check των δίσκων σε καθυστερούν μάλλον

ευχάρισω για τις συμβουλές φιλε μου όσο για την ορθογραφία χρησιμοποιώ μεταφραστή greeklish το greek και δεν τα γραφή όλα σωστά:suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.