Jump to content

κοινοχρηστη συνδεση προβλημα!!

trelakias7

Recommended Posts

λοιπον το προβλημα μου ειναι το εξης καταρχας..εχω ασυρματη καρτα δικτυου realtek 8187se Και την lan καρτα δικτυου realtek 8169. και ενα ρουτερ της Linksys wag354g..αυτο που θελω να κανω ειναι το εξης.

1.να τραβαω ιντερνετ απο την realtek 8187 και μεσω κοινοχρηστης συνδεσης να στελνει το ιντερνετ μεσω της καρτας lan sto ασυρματο router ωστε να συνδεεται το λαπτοπ ασυρματα με το ιντερνετ..ξερετε κανεναν τροπο γτ οσο και να προσπαθω μεσω των ρυθμισεων των windows δεν εχω βγαλει ακρη γτ με το που βαζω την realtek 8187 να στελνει κοινοχρηστα το νετ στην 8169 μου κοβεται τελειως το νετ στο pc μου ενω οταν αποσυνδεω το lan ολα μελι γαλα....συγνωμη αν σας μπερδεψα το ειπα οσο πιο απλα μπωρουσα:suicide2:

H 8187 από πού θα παίρνει internet; Από κάποιον άσχετο και θέλεις να το μοιράζεις μέσω του wag354g;

Συνδέεις την 8187 πάνω στο wireless που σε ενδιαφέρει, properties της σύνδεσης, advanced tab, tick στο "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection", επιλέγεις να δίνεται η σύνδεση στην 8169 και αυτό ήταν.

Κάπου μπερδεύτηκα...

Είπες πως έχεις το WAG354G... αυτό είναι ΚΑΙ ασύρματο Router.

Και εσύ θες να έχεις Internet στον σταθερό υπολογιστή σου αλλά και στο Laptop μέσο Wireless.

Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου; Απλά ενεργοποιείς το Wireless μέσα από το WAG354G και συνδέεις με όποιον τρόπο εσύ θες τους υπολογιστές σου επάνω στο Router και έχουν όλα Ιnternet.

Για παράδειγμα το τι πιθανές επιλογές έχεις :

1. Σύνδεση το Desktop ενσύρματα & το Laptop ασύρματα

2. Σύνδεση το Desktop ασύρματα & το Laptop ασύρματα

3. Σύνδεση το Desktop ενσύρματα & το Laptop ενσύρματα

4. Σύνδεση το Desktop ασύρματα & το Laptop ενσύρματα

Με λίγα λόγια τα συνδέεις όπως θες.

Κατάλαβα κάτι λάθος;;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.