ΝTG Ιούλιος 13, 2011 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 ImpasseΑπλό, αλλά με έξυπνους γρίφους kewl... ..αλλα 6 μου 'μειναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιούλιος 13, 2011 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Εγώ έχω σκαλώσει στην πέμπτη πίστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 13, 2011 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 Κατάφερα πριν λίγο να το τελειώσω. Το πήγα σπαστό σε 3 φορές, γιατί αν κολλήσεις σε μία πίστα παίζει να κάνεις συνεχώς το ίδιο λάθος, οπότε θέλει καθαρό μυαλό. Οι τελευταίες 3 πίστες είναι γ μ σ τα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιούλιος 13, 2011 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2011 3 ακομα... edit to lure ωραιο........final dance now:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 22, 2011 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 22, 2011 selfcontrolfreakοχι ακριβως game αλλα εχει φαση.Οποιος μπορει ας αγγιξει την μυτη του με το ποντικι, α βαλτε ηχο ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Αύγουστος 10, 2011 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Z-Type Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Αύγουστος 10, 2011 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 καλό, αλλά δύσκολο...1631 - 96.8%Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι κλειδώνει στην λέξη που έχεις αρχίσει και δεν σε αφήνει να γράψεις μια άλλη, οπότε σου μειώνει πόντους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 4, 2011 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2011 Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Σεπτέμβριος 28, 2011 #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Record Tripping - A Bell Brothers Game Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Σεπτέμβριος 29, 2011 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 αν γνωρίζει κάποιος κανα καλό flash game με kart racing ας ποστάρει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaig Σεπτέμβριος 29, 2011 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2011 καλό, αλλά δύσκολο...1631 - 96.8%Το μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι κλειδώνει στην λέξη που έχεις αρχίσει και δεν σε αφήνει να γράψεις μια άλλη, οπότε σου μειώνει πόντους...τί αγχος ηταν αυτο που με επιασε, αμαν!3913 - 93,9% Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Δεκέμβριος 6, 2011 #72 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2011 Παίξτε τον παπά: Where is the red (html5) level 19 στην πρώτη προσπάθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Δεκέμβριος 7, 2011 #73 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2011 21:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 4, 2012 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Και εκεί που διαβάζεις για εξεταστική....μου στέλνει η αδελφή μου αυτό!FRIV.COM Games - Only The Best Free Online Games At Friv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 4, 2012 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Και εκεί που διαβάζεις για εξεταστική....μου στέλνει η αδελφή μου αυτό! FRIV.COM Games - Only The Best Free Online Games At Friv! θέλει να κοπείς στην εξεταστική, να απογοητευτούν οι γονείς σου, να σε διώξουν από το σπίτι k να σε αποκληρώσουν, ώστε να μένει μονη τις και μετά να πάρει και τα πάντα και εσύ να μείνεις στον δρόμο ζητιάνος... μην πέσεις στην παγίδα. και η δικια μου το ίδιο μου έκανε. και έχει κρύο έξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2012 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 ??????01 ??????? 1. Πατήστε το 'start' 2. Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση 3. Αφού δείτε τους αριθμούς που εμφανίζονται στην οθόνη, προσπαθήστε vα πατήσετε τα κυκλάκια που είχαν τους αριθμούς αυτούς με σειρά από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο. 4. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπολογισεi την ηλικία του μυαλού σας. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να ευασταθεί το (4) αλλά το παιχνιδάκι έχει πλάκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 22, 2012 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 ??????01 ???????1. Πατήστε το 'start' 2. Περιμένετε την αντίστροφη μέτρηση 3. Αφού δείτε τους αριθμούς που εμφανίζονται στην οθόνη, προσπαθήστε vα πατήσετε τα κυκλάκια που είχαν τους αριθμούς αυτούς με σειρά από το μικρότερο προς το μεγαλύτερο. 4. Στο τέλος του παιχνιδιού θα υπολογισεi την ηλικία του μυαλού σας. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να ευασταθεί το (4) αλλά το παιχνιδάκι έχει πλάκα καλό αλλά τώρα 40 χρονών δηλαδή μόλις πάω 40 τι μυαλό θα έχω 80 ? γέρασα η μου φαίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2012 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 είπαμε, το (4) ειναι βλακεία. το έγραψα απλά για να καταλάβετε τι είναι, αφού το παιχνίδι ειναι στα ιαπωνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2012 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Εμένα μου τη βρήκε την ηλικία που σημαίνει ότι έχω πρόβλημα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 22, 2012 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2012 Μια χαρά δουλεύει το πρόγραμμα, 28 χρονών με έκανε... μου έκοψε 5 χρόνια...Βασικά είναι banchmark για την bitmap cache του εγκεφάλου, δεν έχει να κάνει με την ηλικία αλλά όπως και να το κάνεις όσο μεγαλώσεις η προσωρινή μνήμη εξασθενεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.