Jump to content

Τι προτεινεται για να μην θολωνουν οι σωληνες?

jimsid

Recommended Posts

Εχω αυτη την απορια φιλοι μου τι θα μπορουσαμε να βαλουμε μαζι με το υγρο της υδροψυξης για να μην θολωνουν οι σωληνες και γενικοτερα ολο το συστημα ? Καθε γνωμη δεκτη. Βασικα με απασχολεια αυτο το ζητημα μιας και εχω αντλια μεσα σε τανκ βυθιζομενη που δεν αποσυναμολογειται για να καθαριστει ξεχωριστα.

Ευχαριστω πολυ

P.S. δεν βλεπω και πολυ κινηση παντως βρε παιδια τι εγινε αρχισαν να λιγοστευουν δραματικοι οι υδροψυκτοι?

Απιονισμενο με λιγο betatine (οσο αμφιλεγομενο κι αν ειναι εχω την ενυπωση οτι ειχε διαφορα στο κυκλωμα μου σε σχεση με το απλο απιονισμενο), φυσικα παιζουν ρολο και οι σωληνες, μερικοι θολωνουν πιο ευκολα απο αλλους.

Δίκιο έχει ο Artist...:p

Ότι και να βάλεις κάποια στιγμή θα θολώσουν ή θα ποτίσουν απ' το χρώμα του υγρού...

υποτιθεται θες να μη θολωνουν για να τους βλεπεις να ρεεουν και να σ αρεσει οπτικα...

Για να καθαρίσουν οι σωλήνες πάντως εγώ δοκίμασα λίγο απορρυπαντικό για πλυντήριο ρούχων και έκανε μια χαρά δουλειά. Εννοείται ότι θέλει μερικές επαναλήψεις και φυσικά μετά κάλο ξέπλυμα. Για έμενα ήταν ευκολο επειδή αντλία και "τανκ" είναι έξω από το κουτί όποτε άνετα μετανάστευσαν μέσα σε μια λεκάνη για να μη τα κάνω όλα λούτσα έχοντας ταυτόχρονα άφθονο νερό. Εννοείται ότι το PC δεν έσβησε ούτε μια στιγμη καθ όλη τη διαδικασία :yes2:

Viakal έχω δοκιμάσει επιτυχώς σε ΤΑΝΚ απο πλέξυ

έβγαλε χρώμα απο πρόσθεοτο που είχε μείνει χρόνια σε αναμονή...

χωρίς τρίψιμο απλά ταρακούνημα

Την τελευταία φορά που έκανα την χαζομάρα να καθαρίσω τα Tygon με Viakal..γέμισε η Υδροψυξη σαπουνάδα.

Και δεν σου μιλαω για ποσοτητα..οτι ειχε μεινει στους σωληνες μεσα απο το πανι.

Το οινοπνευμα συνηθως χαλαει τα plexy.

Aχμ,άμα τους βλέπεις να ρέουν κάτι δεν πάει καλά με την εξαέρωση...:whistling

ρε συ δεν εννοω να ρεουν σα ποταμι,εννοω να τους βλεπεις διαφανους και να τους καμαρωνει!:mobile1:

Viakal έχω δοκιμάσει επιτυχώς σε ΤΑΝΚ απο πλέξυ

έβγαλε χρώμα απο πρόσθεοτο που είχε μείνει χρόνια σε αναμονή...

χωρίς τρίψιμο απλά ταρακούνημα

Την τελευταία φορά που έκανα την χαζομάρα να καθαρίσω τα Tygon με Viakal..γέμισε η Υδροψυξη σαπουνάδα.

Και δεν σου μιλαω για ποσοτητα..οτι ειχε μεινει στους σωληνες μεσα απο το πανι.

Το οινόπνευμα συνηθως χαλαει τα plexy.

Φυσικά να υπενθυμίσουμε ότι θέλει ΚΑΛΟ ΞΕΠΛΥΜΑ μετά με πολλές αλλαγές νερών... ειδικά με ισχυρά απορρυπαντικά που περιέχουν οξέα όπως το Viacal. Αλλιώς κινδυνεύεις να οξειδώσεις block και ψυγείο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.