alex_000 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2003 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8, 2003 Και ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει μισοεπίσημα αναβληθεί για τον απρίλιο του 2004 εξετίας της διαρροής του source code στο διαδύκτιο , σημερα αρχίσαν οι φήμες οτι κυκλοφορεί beta playable εκδοση του παιχνιδιού στο ΝΕΤ.http://money.cnn.com/2003/10/07/commentary/game_over/column_gaming/index.htmhttp://www.planethalflife.com/Αν πέσει στα χέρια κανενός ας μου στειλει ενα pm για να του εξηγήσω γιατί ειναι παράνομο να το εχει στην κατοχή του , και να συνεννοηθούμε πως να μου το δώσει για να το ... *γκουχ*καταστέψω*γκουχ* :whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
sPi Οκτώβριος 9, 2003 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 True, true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akiss Οκτώβριος 9, 2003 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 την παρασκευη μαλλον θα εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Οκτώβριος 9, 2003 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 σας είπα? είμε μέλος μιας νέας ομάδας που έχει σχηματιστεί για την αστυνόμευση του ίντερνετ. θα παρακαλούσα να έχω πρόσβαση σε αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireblade Οκτώβριος 9, 2003 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Εντάξει, τώρα η καταστροφή ολοκληρώθηκε... πως ακριβώς σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πάσχα ένα παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο απ' τον Οκτώβρή; Μπάχαλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Οκτώβριος 9, 2003 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2003 Αρχική απάντηση από akiss την παρασκευη μαλλον θα εχεις pm Αρχική απάντηση από Fireblade Εντάξει, τώρα η καταστροφή ολοκληρώθηκε... πως ακριβώς σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πάσχα ένα παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο απ' τον Οκτώβρή; Μπάχαλο... Κοιτα απο ότι εχω καταλάβει δεν νομίζω θα ειναι τελίως πλήρης κατί για pre-beta ακούγεται . Το καλό βεβαια είναι πως ακόμη κι αν ισχύει αυτό θα πιεστούν για πιο early releace.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Οκτώβριος 10, 2003 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2003 Αρχική απάντηση από alex_000 Και ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει μισοεπίσημα αναβληθεί για τον απρίλιο του 2004 εξετίας της διαρροής του source code στο διαδύκτιο , σημερα αρχίσαν οι φήμες οτι κυκλοφορεί beta playable εκδοση του παιχνιδιού στο ΝΕΤ.[Αν πέσει στα χέρια κανενός ας μου στειλει ενα pm για να του εξηγήσω γιατί ειναι παράνομο να το εχει στην κατοχή του , και να συνεννοηθούμε πως να μου το δώσει για να το ... *γκουχ*καταστέψω*γκουχ* :whistling θα σας καρφωσω για διακινηση παρανομου υλικου εκτος και αν ....με λαδωσετε.....χουχουχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.