Jump to content

Halfe Life 2 leaked?

alex_000

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Και ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει μισοεπίσημα αναβληθεί για τον απρίλιο του 2004 εξετίας της διαρροής του source code στο διαδύκτιο , σημερα αρχίσαν οι φήμες οτι κυκλοφορεί beta playable εκδοση του παιχνιδιού στο ΝΕΤ.

http://money.cnn.com/2003/10/07/commentary/game_over/column_gaming/index.htm

http://www.planethalflife.com/

Αν πέσει στα χέρια κανενός ας μου στειλει ενα pm για να του εξηγήσω γιατί ειναι παράνομο να το εχει στην κατοχή του , και να συνεννοηθούμε πως να μου το δώσει για να το ... *γκουχ*καταστέψω*γκουχ* :whistling

σας είπα? είμε μέλος μιας νέας ομάδας που έχει σχηματιστεί για την αστυνόμευση του ίντερνετ. θα παρακαλούσα να έχω πρόσβαση σε αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία...:)

Εντάξει, τώρα η καταστροφή ολοκληρώθηκε... πως ακριβώς σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πάσχα ένα παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο απ' τον Οκτώβρή; Μπάχαλο...

Αρχική απάντηση από akiss

την παρασκευη μαλλον θα εχεις pm

:D

Αρχική απάντηση από Fireblade

Εντάξει, τώρα η καταστροφή ολοκληρώθηκε... πως ακριβώς σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το πάσχα ένα παιχνίδι το οποίο θα κυκλοφορεί σε όλον τον κόσμο απ' τον Οκτώβρή; Μπάχαλο...

Κοιτα απο ότι εχω καταλάβει δεν νομίζω θα ειναι τελίως πλήρης κατί για pre-beta ακούγεται . Το καλό βεβαια είναι πως ακόμη κι αν ισχύει αυτό θα πιεστούν για πιο early releace..

Αρχική απάντηση από alex_000

Και ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού έχει μισοεπίσημα αναβληθεί για τον απρίλιο του 2004 εξετίας της διαρροής του source code στο διαδύκτιο , σημερα αρχίσαν οι φήμες οτι κυκλοφορεί beta playable εκδοση του παιχνιδιού στο ΝΕΤ.

[Αν πέσει στα χέρια κανενός ας μου στειλει ενα pm για να του εξηγήσω γιατί ειναι παράνομο να το εχει στην κατοχή του , και να συνεννοηθούμε πως να μου το δώσει για να το ... *γκουχ*καταστέψω*γκουχ* :whistling

θα σας καρφωσω για διακινηση παρανομου υλικου εκτος και αν ....με λαδωσετε.....χουχουχου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.