bezdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2009 Πριν κανά μήνα, μου πετάει μηνυματάκι το messenger και μου λέει ότι υπάρχει ένα update. To κατεβάζω, το εγκαθιστώ, όλα καλά...Πάω μετά από 2-3 μέρες να αλλάξω pm, αλλάζω. Κάνω σε μια φάση logout-login. Πάλι τα ίδια.Δοκιμάζω και με avatar, πάλι τα ίδια.Ξηλώνω plus!, messenger, όλη τη σουίτα windows live. Τα ξαναεγκαθιστώ... πάλι τα ίδια.Καμμιά ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2009 reset στο ρούτερ δοκίμασες να κάνεις; λίγο απίθανο για την περίπτωση αυτή αλλά ίσως γίνει κάτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Οκτώβριος 18, 2009 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κ εγώ !! επίσης δεν ανοίγει ο mail client όταν κάνω κλικ πάνω στο κουμπάκι :hm: καμιά ιδέα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 18, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 ιος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 18, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2009 Πέφτει ενδελεχές scan από αύριο σε όλα τα volumes και ενημερώνω εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 19, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2009 Βγήκανε 3 ιοί στη φόρα, άλλά το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Οκτώβριος 25, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2009 Συγγνώμη για την αργοπορία.Τελικά το πρόβλημα δε λύθηκε. Παρακάμφθηκε. Χρησιμοποίησα έναν "backup" λογαριασμό msn και όλα δούλεψαν κανονικά. Ελπίζω ακόμα και έτσι να βοήθησα :sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.