Jump to content

περίεργο πρόβλημα με pc!!!

petran_x13

Recommended Posts

το πρόβλημα μου είναι το εξής οποτε κλείνω το pc και από το τροφοδοτικό και από το πολυμπριζο και μετά το ξανά ανοίγω μου κάνει το εξής ανοίγει δεν δείχνει τίποτα δεν προλαβαίνει βασικά να δείξει κλίνη και μετά ξανά ανοίγει και όλα είναι μια χαρά αν όμως κλείσω το pc μονο από την έναρξη και απενεργοποίηση χωρίς να κλείσω τροφοδοτικά και τα λοιπά όλα είναι μια χαρά τι να κάνω?:getlost:

Ετσι κανει και ενος φιλου μου.

Νομιζω ειναι η μητρικη που το κανει αυτο για ποιο λογο δεν γνωριζω

το έχω ξανά ακούσει δεν νομίζω ότι είναι ακριβώς πρόβλημα πάντως μπαταρία έχω αλλάξει

Το κάνουν πολλά psu's αυτό σε συνδυασμό με διάφορα boards (κι εμένα το Toughpower το έκανε). Μην σε απασχολεί δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Αν θες, φρόντιζε όταν θέλεις να κλείσεις το psu από το διακόπτη του, μετά να βγάζεις το καλώδιο τροφοδοσίας. Έπειτα να ανοίγεις τον διακόπτη αφού το έχεις ξανασυνδέσει πρώτα.

Το κάνουν πολλά psu's αυτό σε συνδυασμό με διάφορα boards (κι εμένα το Toughpower το έκανε). Μην σε απασχολεί δεν είναι πρόβλημα αυτό.

Αν θες, φρόντιζε όταν θέλεις να κλείσεις το psu από το διακόπτη του, μετά να βγάζεις το καλώδιο τροφοδοσίας. Έπειτα να ανοίγεις τον διακόπτη αφού το έχεις ξανασυνδέσει πρώτα.

ευχάριστο man μου να σε καλά για την ενημέρωση ησύχασα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.