Jump to content

Εγγύηση Sony Vaio από πλαίσιο

crmaris

Recommended Posts

Ακούστε πως έχει η ιστορία. Μια γνωστή μου αγόρασε πέρσι τον Ιούνιο ένα Sony Vaio από το πλαίσιο. Πριν από λιγο καιρό της έβγαλε σοβαρό problem (το laptop δεν ανοίγει) και το πήγε στο plaisio. Εκεί της είπαν ότι ο φορητός έχει 1 χρόνο μόνο εγγύηση και την στείλαν σε ένα τεχνικό (εκτός πλαισίου από ότι κατάλαβα) ο οποίος της ζήτησε 600 ευρό!!! για επισκευή.

Καλά ρε παιδιά εντός ΕΟΚ δεν ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύηση ή το πλαίσιο αρχίζει και γίνεται και αυτό e-shop?? Να βάλω μπροστά πάλι τις καταγγελίες για να βοηθήσω την κοπέλα?

εντός Ε.Ε. 2 χρόνια και ας κοπανιέται όσο θέλει ο καθένας.

αυτό ξέρω και εγώ αλλά βρήκαν την κοπέλα που είναι φοιτητριούλα και λέγαν τα δικά τους. Και ο άλλος ο καραγκιόζης ο τεχνικός (αυτόν που της προτείναν από το πλαίσιο, καλά ο τεχνικός του πλαισίου γιατί δεν το είδε, αυτό δεν μου είπε η κοπέλα και μπορώ να πω ότι μου έκανε εντύπωση) έλεγε για καμένες main, vga κτλ χωρίς να ανοίξει καν το laptop και ζήταγε 600 ευρόπουλα χωρίς τα μαστορικά!!

Απο Δευτέρα βλέπω να τρέχουν οι καταγγελίες πάλι :triniti:

Καταγγελιες καργα παιδια σε ολα τα καταστηματα γιατι εχουν αρχησει και παιζουν με τα νευρα των ανθρωπων. Αυτο που δεν καταλαβαινω με τιποτα γιατι εχω κανει τουλαχιστον 7 καταγγελιες σε πλαισιο Γερμανο κοσμοτε μουλτιραμα ειναι το εξης ωραια και κανω την καταγγελια μου βγαινω κερδισμενος αλλα!!! Το οτι κανεις μια καταγγελια σου κανουν την επισκευη αντικατασταση διοτι γνωριζουν απο πριν οτι εχεις δικαιο.

Μην νομιζετε οτι δεν ξερουν τους νομους αλλα φαιρονται ετσι για το λογο οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν γνωριζουν τι δικαιουνται νομικα και τα σκανε συνεχως.

Και τι εγινε αν εκανα 7 καταγγελιες ας κανω και 500 απο την στιγμη που τους παει το χαρτι απο το υπουργειο σε παιρνουν τηλεφωνο σου ζητανε συγνωμη εγινε λαθος και καλα και τελειωσε η ιστορια εκει... Οποτε το συνεχιζουν τους κανουμε καταγγελια οσοι γνωριζουμε και οι υπολοιποι τα σκανε. Το θεμα ειναι οτι μετα απο καποιες καταγγελιες το υπουργειο πιστευω θα επρεπε να τους τρεξει στα δικαστηρια και να σταματησει ολο αθτο γιατι δεν παει αλλο ρε παιδια. Και ολα αυτα εδω στο Ελλαδα γινονται. Συγνωμη αν ημουν offtopic αλλα δεν αντεχω αλλο αυτο το σκηνικο με τις καταγγελιες εχω βαρεθει

Edit: Tωρα για τα vaio και στην εγγυηση να ειναι δεν αναλαμβανει κανενα σερβις στην Ελλαδα και τα στελνεις εξω για επισκευη Γαλλια και Αγγλια νομιζω, Ενα μηνα περιμενα και εγω για ενα vaio

Γιατί δε βάζει το κράτος από ένα μπαμπούλα πάνω από το κεφάλι κάθε επιτήδιου που να του κόβει τον "λο κο" μόλις κάνει την κουτσουκέλα? Από τα πρόστιμα θα πληρώνεται άνετα ο υπάλληλος-μπαμπούλας (μείωση ανεργίας) και η αγορά θα δουλεύει υγειώς και by the book.

πάντως το πλαίσιο έχει ξεπέσει στο θέμα του support, και το λέω έχοντας "σκάσει" πολλές χιλιάδες ευρώ σε αυτό. Σύστημα φίλου που κόστισε 2200 ευρώ αγορασμένο σε κομμάτια από αυτούς αρχίζει τα κολήματα μετά απο 15-20 λεπτα λειτουργίας. Εντόπισα το πρόβλημα στη συνεργασία μνημών (4χ2 ιδια corsair ddr3 1600) kai m/b. με τα 2 dimm όλα ρολοι, με τα 4 ταυτόχρονα κολήματα (εννοείται άλλαξα θέσεις και ρυθμίσεις bios). Πήγε ο φίλος μου μ/β και μνήμες, τα κράτησαν μερικές μέρες και του τα γύρισαν όπως ήταν λέγοντας ότι όλα ήταν οκ. Βεβαια σάβατο κατεβαίνουμε με το pc ετοιμο να μας δείξουν και εμάς τα παλικάρια τι εννοούν με το "όλα οκ" αλλά κρίμα τέτοιος ξεπεσμός από την εταιρεία που θεωρούσα τοπ στο support

χορτάσαν λεφτά και αυτοί γιαυτό. Μεχρι και στις παραγγελίες online έχουν γίνει άστα να πάνε. Τελευταία ότι παραγγέλνω με άμεση και καλά διαθεσιμότητα μου λένε εκ των υστέρων ότι δεν υπάρχει. Στην τελευταία παραγγελία μάλιστα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι επειδή ήταν αντικαταβολή και πάνω από 80 ευρό (120) έπρεπε να τους καταβάλω τα λεφτά σε τραπεζικό λογαριασμό για να μου στείλουν αυτό που παράγγειλα (το οποίο έγραφε άμεση διαθεσιμότητα αλλά τελικά μου είπαν ότι σε κανα μήνα θα το είχαν!!). Παλιότερα παράγγελνα κάρτες VGA 500 ευρό και δεν υπήρχε πρόβλημα με τις αντικαταβολές και ξαφνικά μου λένε κατάθεση σε λογαριασμό!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.