Jump to content

δεν ανοιγει το pc

jimakoZzz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα!

εδώ και αρκετές μέρες μου έκανε κόλπα το πσ.Κολαγε δεν άνοιγε και έπρεπε να κάνω πολλά reset. Σήμερα δεν ανοίγει με τπτ...Τι μπορεί να φταίει???

η αληθεια ειναι οτι εχω 430W και 9600gt καρτα γραφικων και 2πυρηνο στα 1,86 και πρεπει να ζοριζετε...πως θα το τεσταρω που δεν εχω αλλο τροφοδοτικο να βαλω?στο πλαιισο μου ζητανε 25 € μονο και μονο για τα τεχνικα ενω ειμαι μεσα στην εγγυηση...

Θα πας το καθε εξάρτημα μονο του και θα πεις οτι εχει χαλάσει.

Αν ειναι όντως χαλασμένο θα στο αλλαξουν

Παρε το Pc Και αφησε το να στο φτιαξουν

δε σε ενδιαφερει τι εχει

ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

.μη δεχτεις να πληρωσεις τιποτα για αυτο.

και αν καθυστερησουν παραπανω απο τις 24 ωρες που λενε απαιτησε τα λεφτα σου πισω.

μα το ξερουμε πως δεν ειναι ετσι...

βασικα αν ειχα κανενα τροφοδοτικο η τπτ τετοιο ωστε να δοκιμαζα...επισησ ανοιγει οποτε του κ@@σει

αφου είναι εντος εγγύησης να το πας και να πεις οτι δεν ξέρεις τι έχει όπως σου είπαν και τα παιδιά.

Αυτο έλειπε να παίρνουμε pc με εγγύηση και να τους πληρώνουμε και για τον έλεγχο..

η αληθεια ειναι οτι εχω 430W και 9600gt καρτα γραφικων και 2πυρηνο στα 1,86 και πρεπει να ζοριζετε...πως θα το τεσταρω που δεν εχω αλλο τροφοδοτικο να βαλω?στο πλαιισο μου ζητανε 25 € μονο και μονο για τα τεχνικα ενω ειμαι μεσα στην εγγυηση...

Δε φταιν τα Watt.Εγω εχω 450αρι thermaltake με 9800gt πανω,cpu στα 3.33 και μνημες ddr3 ολη μερα ανοιχτο και δεν εχω προβλημα.

ΧΑΛΑΣΕ ΕΝΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ

.μη δεχτεις να πληρωσεις τιποτα για αυτο.

και αν καθυστερησουν παραπανω απο τις 24 ωρες που λενε απαιτησε τα λεφτα σου πισω.

Ποια λευτα να ζητησει πισω ,αφου ειναι εντος εγγυησης και δε θα δωσει τιποτα ?:flex:

Να το πας στο Πλαισιο ρε Τζιμακο!!!

Δειξ'τους την εγγυηση και δε νομιζω να μη στο φτιαξουν.Τιποτα δε θα πληρωσεις.

jimakozz δεν είναι το θέμα τα watt, το θέμα είναι αν το psu σου μπορεί να βγάλει την ισχύ που λέει. Αν είναι κανα "μάρκα μ'εκαψες" δεν θα βγάζει ούτε το 1/3 από ότι λέει στην ταμπέλα.

Τι μάρκα/μοντέλο είναι;

βασικα αυτα τα 25-30 ειναι τα εργατικα και καλα...

ε και?

αυτοι το συναρμολογησαν αυτοι εχουν την ευθυνη

βασικα πηρα τηλεφωνο 2 φορες(σε διαφορετικο καταστημα)και μου τα ειπαν αυτα...

και εδω που τα λεμε υπρχουν κατι ψιλα γραμματα στην εγγυηση..:(

Aαα το τροφοδοτικο ειναι αυτο που εχει απο την μανα του το κουτι της turbo-x...

Aαα το τροφοδοτικο ειναι αυτο που εχει απο την μανα του το κουτι της turbo-x...

Aν δεν είναι καν Chieftec και είναι κανα "τρέχα-γύρευε", θα έβαζα στοίχημα ότι αυτή η... "τροφοδοτικάρα" ευθύνεται κατά 99,9%.

Θες ειλικρινά να σου πω τι θα "πρέπει" να κάνεις; Ασε θας μας κόψει η λογοκρισία.

Δε μου λες.. είναι Chieftec το psu ή είναι κανα Premier της συμφοράς;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.