Jump to content

4gb ram (1.99gb usable)

le_bron

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

To εγραψα εδω γιατι νομιζω οτι ειναι προβλημα της μητρικης και οχι των μνημων. Τo συστημα ειναι core i5 με Asrock P55 Pro και Samsung DDR3 1066 2x2gb.

Eνω μου διαβαζει κανονικα τα 4gb και το dual channel τα windows 7 x64 που εχω χρησιμοποιουν μονο 1.99gb.

Αυτο γραφει και στο properties στο my computer αλλα και στο memory performance στον task manager.

Εβαλα το τελευταιο bios 1.8, εκανα enable to memory remmaping αλλα τιποτα. Α και στο bios τις μνημες τις δειχνει κανονικα συνδεδεμενες. Τις αλλαξα και slots αλλα δεν εκανε post καν.

Να την παω για rma?

τη λειτουργικο εχεις και ποση μνημη εχεισ την καρτα γραφικων ?

Εμένα μου το γράφει αυτό 4GB RAM (2.96) Usable επειδή τρώει η onboard κάρτα μνήμη. 7 άρια x64

• 3 weeks later...

Και να κανω single channel για να μην τρωει πορους το συστημα? Ρε παιδια το προβλημα παραμενει ακομα. Ξερει κανεις κατι?

Αν έχεις δοκιμάσει τα πάντα, τότε παίζει και να βρίσκεσαι on the dark side of the P55

Εύχομαι να μην είσαι, αλλά αν είναι έτσι τελικά μπορείς :

- να περιμένεις κάποιο bios update

- να δοκιμάσεις άλλες μνήμες (αν και εγω κατάλαβα ότι ο συνδυασμός mobo+cpu την κάνουν τη ζημιά)

- να την κάνεις rma

Εν τω μεταξυ οι μνημες δεν ειναι στη λιστα συμβατοτητας της Asrock αν και πιστευω οτι δεν τιθεται θεμα samsung ddr3 ειναι. Δε βρισκω κιολας ενα παιδι απο Πατρα που να εχει ddr3 να ερθει απο το σπιτι μου να τις δοκιμασουμε να βεβαιωθω οτι δε φταινε αυτες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.