stefanos_79 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17, 2009 Υπάρχει ρε παιδιά ρύθμιση στο Tunderbird όταν το κάνω minimize να τρέχει στο system tray και οχι στο taskbar ;Θέλω να τρεχει συνέχεια αλλα δεν βολεύει να το εχω μπροστά στα "πόδια" μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolis861416003225 Οκτώβριος 17, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2009 υπάρχει add-on ----> https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Οκτώβριος 17, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 17, 2009 Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 8, 2010 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Δεν ειχα εμπειρια απο τετοιες εφαρμογες αλλα ηξερα οτι ανοιγοντας τες ουσιαστικα κατέβαζες τα μηνυματα σου στον υπολογιστη σου και τα διαβαζες. Πηγα λοιπον κ γω κ σβηνω ολα τα μηνυματα απο τον thunderbird κ ημουν ησυχος. Μπαινω σημερα στον λογαριασμο μου τον hotmail κ τον βλεπω αδειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν σβησω κατι απο τον thunderbird σβηνεται αυτοματα και απο το κανονικο μου λογαριασμο??Δε γινεται να το κανω να μην επικοινωνουν ο λογαριασμος κ το thunderbird?Εγω το μονο που θελω ειναι να βλεπω όλα τα νεα μηνύματα από ολους του λογαριασμούς σε μια εφαρμογη. Απο κει κ περα το αν θα τα σβησω ή οχι στο thunderbird δεν θελω να επηρεάζει τον κανονικο λογαριαμο.Γινεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Ιανουάριος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Αν σβησω κατι απο τον thunderbird σβηνεται αυτοματα και απο το κανονικο μου λογαριασμο??Δυστυχώς... την πάτησα και εγώ ετσι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 8, 2010 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Δεν ειχα εμπειρια απο τετοιες εφαρμογες αλλα ηξερα οτι ανοιγοντας τες ουσιαστικα κατέβαζες τα μηνυματα σου στον υπολογιστη σου και τα διαβαζες. Πηγα λοιπον κ γω κ σβηνω ολα τα μηνυματα απο τον thunderbird κ ημουν ησυχος. Μπαινω σημερα στον λογαριασμο μου τον hotmail κ τον βλεπω αδειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν σβησω κατι απο τον thunderbird σβηνεται αυτοματα και απο το κανονικο μου λογαριασμο??Δε γινεται να το κανω να μην επικοινωνουν ο λογαριασμος κ το thunderbird?Εγω το μονο που θελω ειναι να βλεπω όλα τα νεα μηνύματα από ολους του λογαριασμούς σε μια εφαρμογη. Απο κει κ περα το αν θα τα σβησω ή οχι στο thunderbird δεν θελω να επηρεάζει τον κανονικο λογαριαμο.Γινεται? Αντί να τα σβήσεις γιατί δεν κάνεις φακέλους και να τα κατηγοριοποιείς, αφού τα χρειάζεσαι γιατί να τα σβήνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 8, 2010 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Εξαρτάται από το πρωτόκολλο. Αν χρησιμοποιείς IMAP, τα μηνύματα τα επεξεργάζεσαι στον server, δηλαδή αν τα σβήσεις, θα χαθούν εντελώς. Αν χρησιμοποιήσεις POP, θα κατεβάζεις αντίγραφα στον client σου και τα αυθεντικά θα παραμένουν στον server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 8, 2010 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2010 Αντί να τα σβήσεις γιατί δεν κάνεις φακέλους και να τα κατηγοριοποιείς, αφού τα χρειάζεσαι γιατί να τα σβήνεις? Μα δεν τα χρειαζομαι στον thunderbird. Τον thunderbird τον θελω μονο για να βλεπω τα νεα μου μηνυματα απο ολους τους λογαριασμους μου.Αλλα επαθα χοντρη ζημια τωρα που τα εχασα ολα....Αν χρησιμοποιήσεις POP, θα κατεβάζεις αντίγραφα στον client σου και τα αυθεντικά θα παραμένουν στον server. Μα ΡΟΡ δεν ειναι του hotmail?Γιατι μου τα εσβησε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 9, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Στις "Ρυθμίσεις Διακομιστή" του καθε λογαρισμου που δημιουργείτε στο Thunderbird πρεπει να τικαρετε την επιλογή "Φύλαξη μηνυμάτων στον διακομιστη, "Μεχρι να τα διαγραψω"(ξετικαρετε την επιλογη που λεει για τις μερες)." Ετσι βλέπεις τα μηνυματα σου στο Thunderbird χωρις να σβήνονται η μεταφέρονται στην εφαρμογή.Σβήνονται μόνο αν τα σβησετε απο την σελίδα άσχετα αν τα σβήσετε απο το Thunderbird Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 9, 2010 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Το εχω κανει κ αυτο αλλα ακομα σβηνονται και απο την σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos_79 Ιανουάριος 9, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Δεν ξερω τι μπορει να συμβαινει.Εγω εγω βαλει στην εφαρμογή Hotmail,YahooMail,Gmail,Otenet και δεν μου τα σβήνει απο την σελίδα.τσέκαρε στην σελίδα του mail σου μήπως εκεί έχει καποια ρυθμιση να διατηρουνται στον srver Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Ιανουάριος 9, 2010 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2010 Στις "Ρυθμίσεις Διακομιστή" του καθε λογαρισμου που δημιουργείτε στο Thunderbird πρεπει να τικαρετε την επιλογή "Φύλαξη μηνυμάτων στον διακομιστη, "Μεχρι να τα διαγραψω"(ξετικαρετε την επιλογη που λεει για τις μερες)." Ετσι βλέπεις τα μηνυματα σου στο Thunderbird χωρις να σβήνονται η μεταφέρονται στην εφαρμογή.Σβήνονται μόνο αν τα σβησετε απο την σελίδα άσχετα αν τα σβήσετε απο το ThunderbirdEιναι ηλιθιοι στην Mozilla, δεν γινεται να ειναι default η επιλογη να τραβαει τα μηνυματα απο τον server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lunatic89 Ιανουάριος 10, 2010 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2010 Λοιπόν τελικά η σωστή ρύθμιση είναι αυτή που φαίνεται στην εικόνα. Ουτε το μέχρι να τα διαγράψω πρέπει να ειναι τικαρισμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.