Jump to content

Επιλογη αθορυβου τροφοδοτικου

FANISTELROOY

Recommended Posts

Καλύτερο είναι το Zalman σε θέμα θορύβου. Σε απόδοση το Corsair είναι ελαφρώς καλύτερο.

Το τροφοδοτικό το κατασκευάζει η Enhance.

Μπαααα εγώ δεν παίρνω κάτι άλλο σε αυτή την κατηγορία από Corsair ή Εnermax....

(btw το zalman έχει το διακόπτη on/off από την μέσα μεριά του κουτιού... σιγά μην ανοίγω το κουτί για να κλείσω το διακόπτη! :hehe::hehe::hehe:)

Κάτι άσχετο, απλά το πήρε το μάτι μου μόλις...

M12D-750

M12D-850

:o

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ? Πριν από λίγο καιρό είχε 129 το μικρό και 145 το μεγάλο. ελεοc, δλδ αν έρθουν τα gold πόσο θα τα βάλουνε ωρε?... :angry:

Κάτι άσχετο, απλά το πήρε το μάτι μου μόλις...

M12D-750

M12D-850

ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ? Πριν από λίγο καιρό είχε 129 το μικρό και 145 το μεγάλο. ελεοc, δλδ αν έρθουν τα gold πόσο θα τα βάλουνε ωρε?...

Πλάκα μας κάνουν;;;143€ αγόρασα το δικό μου 850ρι αρχές Σεπτεμβρίου απο Πλαίσιο...

και το revolution που ειπωθηκε πιο πανω εκανε εκει κοντα στα 180-185Ε παλιοτερα.

To 625 pro82 απο 92 πηγε 120..και τα ενα corsair 550vx ειχε αγοραστει καποτε στην προνομιακη τιμη των 75E(τωρα 95)

Μονο τα silverstone παρεμειναν χαμηλα..:p

on/off είναι ρε... αλλά εκεί που το έχει έχεις πρόσβαση μόνο μέσα από το κουτί!

δεν ειναι το κλασσικο on/off!! :no:

Δεν εχει τετοιο! σε 2 review το διαβασα!

ειναι και καλα για να δουλευει πιο ησυχα αν το βαλεις σε standby.... στην ουσια ειναι διχως λογο γιατι ολοι θα το εχουν στο on!

δεν ειναι το κλασσικο on/off!! :no:

Δεν εχει τετοιο! σε 2 review το διαβασα!

ειναι και καλα για να δουλευει πιο ησυχα αν το βαλεις σε standby.... στην ουσια ειναι διχως λογο γιατι ολοι θα το εχουν στο on!

Αιντε μάνα μου... ήμαρτον! :boxed:

Εχω αρχησει και το ξανασκεφτομαι παντως!

Αν δεν μπει υδροψυξη στο μελλον να απαλλαγω απο τη φασαρια της καρτας γραφικων, το corsair δεν θα ακουγεται απο τη φασαρια της καρτας!

corsair

7χρονια εγγυηση

καλυτερο efficiensy

zalman

αθορυβο

φτηνοτερο

• 2 weeks later...
Το 850αρι Ζαλμαν τι λεει;

Zalman ZM850-HP

Από τα καλύτερα. Αγνοείται εσκεμένα από κάποιους γιατί είναι από τη Zalman η οποία τα έχει "τσουγκρίσει" με συγκεκριμένα sites/μαγαζιά που οι περισσότεροι απλώς ακολουθούν σαν πρόβατα.

?...ο λόγος που το 850-HP δεν ακούγεται πολύ είναι γιατί αποτελεί ένα σχετικά παλιό design της enhance το οποίο και είναι ξεπερασμένο σήμερα σε όλους τους τομείς (ειδικά δε σε ζητήματα regulation). Αν και οι τιμές στους δικούς μας τυρεμπόρους έχουν ξεφύγει έτσι και αλλιώς, με 175€ πέφτει μέσα στα margins των νέων σχεδιάσεων , οι οποίες και το τρώνε για πρωϊνό...ένα παράδειγμα από CWT:

Corsair CMPSU-850HXEU PSU (850W)

τι εννοεις με το οτι ειναι παλιό design της enhance το οποίο και είναι ξεπερασμένο σήμερα σε όλους τους τομείς (ειδικά δε σε ζητήματα regulation)?

εννοεις οτι δεν ειναι καλο;;

Βρε μια χαρά είναι, απλά στα ίδια λεφτά υπάρχουν καλύτερα πλέον. Το ίδιο ισχύει και για άλλα παλιά designs, όπως αυτά της seasonic για τα παλιά corsair (όπως το 620 που έχω) ή για το PCP&C 750 silencer...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.