Jump to content

Θα πάτε στο ADW???

crio

Θα πάτε στο ADW?  

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τις τελευταίες 3 μέρες ήμουν στο Athens Digital Week 2009 στο overclocking section στον χώρο του modding και έπαιζα με τον 950 μου με άζωτο και γνώρισα και από κοντά επιτέλους κάποια παιδιά.Αλήθεια ήρθε κανείς από εδώ ?

Ήδη πάνω στη σκηνή του overclocking πέρασαν Stelaras - giorgos th. - mortisboy - TONY - sofos1990 - pastelidis.n.s. - goerge o/c και πολλά άλλα γνωστά μέλη της H.O.T....Θα έρθετε αύριο (Σάββατο) που θα παίξει και ο Hipro5?

Εννοείται!!!!

Ήδη έχω πάει όλες τις μέρες και έχω γνωρίσει παιδιά με τα οποία μιλάμε στα forums!

Αύριο....ναι θα είμαι εκεί.....θα παίξουμε με τον tsan!!!:D

Όχι,δεν με ενδιαφέρουν εμένα αυτά.:hehe:

Το μόνο που μου λείπει είναι να σηκωθώ απ'την κουκλάρα την καρέκλα μου,για να πάω να δω pimped σίδερα,και τσιπάκια να ανεβάζουν συχνότητα.:hehe::hehe::hehe:

Υπάρχουν και τα ρομπότια και τα άλλα,αλλά τι να τα κάνω τα βλέπω και από δω.

Αν βολέψει μπορεί να πάω μετά για παρέα με φίλους,αλλά όχι ότι με ενδιαφέρει τίποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.