Jump to content

Ati 5XXX series v. The world [Crysis debate]

ManolisX

Recommended Posts

ναι σκοτωθείτε κιόλας για να συγκρίνετε 2 άκυρα μεταξύ τους πράγματα.. 1)συγκρίνετε μια 2πυρινη με μια 1πυρινη κάρτα

2) θα αρχίσουν να βγαίνουν dx11 games οπότε σιγά σιγά θα πάρει πόδι η gtx295 είτε από την καινούργια σειρά της nvidia[αν μας κάνει την τιμή δηλαδή], είτε αν αγορά καρτών της ati... προσωπικό όφελος δεν έχει κανένας σας οπότε αφίστε τους fanboyσμους απέξω

Μα μας μετέφεραν εδώ για να σκοτωθούμε όσο θέλουμε και να γουστάρουμε, Αυτό το πλάκωμα με τις εταιρείες έχει το μεγαλύτερο χαβαλέ από εποχής AMIGA vs PC.

Μιλάμε για τρελό σκότωμα εγώ ήμου Pro-AMIGA (ακόμα την έχω) Μέχρι που βγήκε ο 386@40 Από AMD , power to the masses τότε. Όπου αυτομόλισα στα PC.

Όλοι που μιλάμε εδώ μέσα αν βγεί ένα προιόν καθαρά dominant απλά θα ακολουθήσουμε.

Ο όλος χαβαλές είναι τώρα που τα πράγματα είναι κοντά, Η μία εταιρεία κερδίζει στο Single GPU η άλλη την χτυπάει με το Dual. Και όταν βγεί το GT300 τα πράγματα μπορεί να είναι ακριβώς ανάποδα 2χ5870 cores vs single Fermi.... και πάει λέγοντας...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Μα μας μετέφεραν εδώ για να σκοτωθούμε όσο θέλουμε και να γουστάρουμε, Αυτό το πλάκωμα με τις εταιρείες έχει το μεγαλύτερο χαβαλέ από εποχής AMIGA vs PC.

Μιλάμε για τρελό σκότωμα εγώ ήμου Pro-AMIGA (ακόμα την έχω) Μέχρι που βγήκε ο 386@40 Από AMD , power to the masses τότε. Όπου αυτομόλισα στα PC.

Όλοι που μιλάμε εδώ μέσα αν βγεί ένα προιόν καθαρά dominant απλά θα ακολουθήσουμε.

Ο όλος χαβαλές είναι τώρα που τα πράγματα είναι κοντά, Η μία εταιρεία κερδίζει στο Single GPU η άλλη την χτυπάει με το Dual. Και όταν βγεί το GT300 τα πράγματα μπορεί να είναι ακριβώς ανάποδα 2χ5870 cores vs single Fermi.... και πάει λέγοντας...

Ήμουνα σίγουρος ότι αν είχες κάποτε 16μπιτο θα ήταν Amiga (Atari 520 STFM ex-user εδώ). :p

Είχες και 8μπιτο μήπως; :offtopic2:

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/radeon-hd5870_9.html#sect2 Με βαση το xbit labs στο crysis warhead, 295 is the winner! Βεβαια ειναι λιγο κρυφο ΑΤΙ το xbitlabs

στα 2560x1600 ομως αλλος ειναι ο winner...

...δυσκολα θα παρω καρτα που να μην ειναι nvidia στο μελλον γιατι θελω να ειμαι σε ολα μεσα και οχι να κανω χακιες και αλχημιες για να δω τα εφε...

ελα ρε συ...αυτο ειναι το ζουμι τις υποθεσης..αλχημιες!..αμα δεν πειραματιστεις κ λιγο δεν θα παθεις κ τιποτα:D

Όχι από amiga 500 Ξεκινησα, μέχρι τότε ξεροσταλιάζαμε στα σπίτια των συμμαθητών.... και έμπλεξα! :look::offtopic2:

Eγω απο amstrad 6128 και μετα amiga 500 το 1990!

Hondo πιστευω να το λες για αστειο αυτο....

Παιδιά έκανα άπειρες δοκιμές πάνω σε NVIDIA με το παλιο CRYSIS + WARHEAD

Ολες με (ENTHUSIAST)

8800 SINGLE 1680X1050 Σερνόταν 12-16 FPS ----> Σε SLI είχα 10 FPS πάνω.

GTX 260 (65nm) σε 1920 πήγαινε αρκετά ικανοποιητικά για τα λ7 (21 -24 FPS) μιας GTX. Σε SLI γύρω στα 15 FPS

παραπάνω κλοκαρισμένες, σε ρολογία EVGA FTW αλλα 3-4 FPS παραπάνω. Σε πολές σκηνές αρκετό ms.WINDOWS XP

GTX 260 (55nm) ιδια με τα απο πάνω. Σε πολές σκηνές αρκετό ms. WINDOWS XP & 7

GTX 285 με 1GB σχεδόν σαν τις 260 στο SLI, κατι λιγότερο. Σε πολές σκηνές αρκετό ms. WINDOWS XP & 7

GTX 285 σε SLI πολυ ικανοποιητικό αλλά σε πολές σκηνές αρκετό ms. WINDOWS XP & 7

GTX 285 ME 2GB το Loading Time του παιχνιδιού μειώθηκε κατα 10 δευτερα. Windows 7

Ωπ εδώ ειμαστε. Δεν κατάλαβα ιδιαίτερη διαφορά σε 1920 (σε πολυ συγκριμένες σκηνες μόνο) απο τις 285 1GB στο SLI.

μεχρι εδώ με PHENOM II στα 3.7 και 8GB 1066 RAM.

Ξέχασα ειχα κανει δοκιμές και σε PHENOM II ME 285/2GB SLI. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ εννοώ απο την μετάβαση σε 965 με 12GB RAM.

Τώρα με CORE I7 965@MAMA 12GB RAM στα 1600 και SLI ME 285 2GB (EVGA + GAINWARD) με ρολόγια FTW.

Ολα λουκούμι. ΕΕΕ μόλις φόρτωσα πάλι τα 2GB textures πήρα μην πω τι. το πολύ ενα 50 - 55άρι fps και οχι συνέχεια. (ENTHUSIAST + 8AA)

Μολις βγει η Cry Engine 3 τότε τέλος τα γλέντια εγώ αυτό ξέρω. Για τις προηγούμενες κάρτες ουτε λόγος με τα textures φορτωμένα σερνόταν το συμπαν. Ολα τα άλλα παιχνίδια πηγαίναν φέτες.

Τα textures (1.96GB) για όσους αναρωτιούνται είναι δωρεάν και διαθέσιμα σε πολλά SITES (δεν μου έρχεται κάποιο τώρα)

εμπλουτίζουν το χώμα, τον ουρανό τον βυθό, τα δέντρα, τις πέτρες, τα οχήματα. Βλέπεις το χώμα και νομίζεις οτι θα το πιάσεις με το χερι.

Ετυχε ο crio να έρθει σπίτι μου μια φορά και το έιδε απο κοντά.

Ήμουνα σίγουρος ότι αν είχες κάποτε 16μπιτο θα ήταν Amiga (Atari 520 STFM ex-user εδώ). :p

Είχες και 8μπιτο μήπως; :offtopic2:

spectrum zx 48kb

:banging:

Με το σύστημα της υπογραφής έπαιξα το warhead στα 1920χ1080 2χΑΑ enthusiast. Δεν είδα ποτέ ούτε ένα κόλλημα. Δεν μέτρησα ποτέ με κάποιο πρόγραμμα πόσα frames πιάνω αλλά δεν είδα ποτέ σε καμία σκηνή να κολλάει το παιχνίδι. Ήταν σε όλη τη διάρκεια smooth.

Δεν χρειαζεσαι ντε και καλα fraps για να δεις το framerate σου στο crysis, φτιαχνεις ενα αρχειο με το notepad, το ονομαζεις autoexec.cfg το χωνεις στον κεντρικο φακελο του παιχνιδιου και γραφεις μεσα σε αυτο την εντολη r_displayinfo = 1

Ετσι βλεπεις πανω δεξια το framerate σου οπως και την καταναλωση VRAM ( πολυ σημαντικο ) Εγω θα περιμενω λιγο ακομα με την gtx260 παντως και θα κανω ενα reinstall στο game οταν αλλαξω οθονη και τσιμπησω καμια 5870/5890 με 2GB, στο καπακι θα του χωσω κανενα texture pack και ενα καλο πειραγμενο config ωστε να το κανω να φαινεται σαν το παιχνιδι που μας πλασαρανε το 2006 (οπως πολυ σωστα ειπαν ο sebastian και ο gznp πιο παλια ) και δεν το ειδαμε στους υπολογιστες μας ΠΟΤΕ.

για moda μιλάτε? πάλι καλά το αναφέρατε γιατί τώρα με την 295 το άρχισα απο την αρχή. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Πάντως ακόμα και σε enthusiast το παιχνίδι είναι σε άλλη διάσταση, παλιά έλεγα, νταξ και τι έγινε χαμηλώνεις τα γραφικά και το παίζεις, αλλά τώρα που το παίζω φουλ απλά δεν υπάρχει το παιχνίδι. :banging:

για moda μιλάτε? πάλι καλά το αναφέρατε γιατί τώρα με την 295 το άρχισα απο την αρχή. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Πάντως ακόμα και σε enthusiast το παιχνίδι είναι σε άλλη διάσταση, παλιά έλεγα, νταξ και τι έγινε χαμηλώνεις τα γραφικά και το παίζεις, αλλά τώρα που το παίζω φουλ απλά δεν υπάρχει το παιχνίδι. :banging:

Arxagelos βαλε το mod kai θα μαζευεις το σαγονι σου απο το πατωμα μετα...trust me!

Κατοχοι της 5870 για βαλτε το Modaki να μας πειτε πως παει!!!!

Arxagelos βαλε το mod kai θα μαζευεις το σαγονι σου απο το πατωμα μετα...trust me!

Κατοχοι της 5870 για βαλτε το Modaki να μας πειτε πως παει!!!!

1680χ1050 8χΑΑ 39fps minimum

1680χ1050 8χΑΑ 39fps minimum

Πλακα κανεις? Με το modaki αυτο? εχεις 39 Minimum? Ή γενικα στο παιχνιδι...

Εγώ έχω minimum 17, max 45 και average 28 @ 1680x1050/DX10, 8xQ a/a, High settings στο κλασικό GPU test (New island+natural mod).

Τελικά δεν πιάνουν μία οι gtx260. Θα πάω να πάρω ati! Μαγεία!

Εγώ έχω minimum 17, max 45 και average 28 @ 1680x1050/DX10, 8xQ a/a, High settings στο κλασικό GPU test (New island+natural mod).

Τελικά δεν πιάνουν μία οι gtx260. Θα πάω να πάρω ati! Μαγεία!

σε very high(dx10 true οχι με mod) kai 2AA ?

γενικα ας πουμε/πειτε μια standard αναλυση με standard settings για να ειναι αμεσα συγκρισιμα τα αποτελεσματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.