gegenisa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16, 2009 γεια και χαρα σας, στο συστημα μου εχω εναν σκληρο δισκο ide και τοποθετησα εναν Maxtor 6L120M0 (120 GB, 7200 RPM, SATA), και ενω στο πινακα ελεγχου ο δισκος φαινεται , οταν παω στον υπολογιστη μου δεν φαινεται, το δοκιμασα και σε ενα 2ο συστημα που εχω (με sata 1ο δισκο) και κανει ακριβως τα ιδια, συν του οτι καθυστερει και τον βασικο μου δισκο...τι να κανω?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 16, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Τι εννοεις οτι δεν φαινεται??δε στον εμφανιζει καθολου??διαμορφωσει τον εκανες (format)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegenisa Οκτώβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 δεν το εμφανιζει στο '' ο υπολογιστης μου '', πως να κανω φορματ ?...με το cd των xp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasdriver Οκτώβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 Πηγαινε στον πινακα ελεγχου, εργαλεια διαχειρησης, διαχειρηση υπολογιστη κ μετα διαχειρηση δισκων κ δοκιμασε να το κανεις απο εκει!Δε χρειαζεται Cd win.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gegenisa Οκτώβριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2009 σωστος! κανω format τωρα απο την διαχειρηση δισκων, ...ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.