Jump to content

Prolimatech Megahalems + i7

lefteriz

Recommended Posts

Στα 4GHz(20x200), με ρεύμα Vc[1.31] και HT[on] και 2 silentX είμαι idle 40 και με 1.5 ώρα prime φτάνω 80.

Εχθές που δοκίμασα για 4.2 (21x200) με 1.35+V σε prime εφτασα και 85 C. Φαντάσου με 1.45V τι θα γινόταν...

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Μολις τωρα εβαλα την Mega shadow πανω με 2 scythe slipstream 1900 rpm.Παει η scythe mugen 2.Απο αυριο θα τεσταρω prime Και λινχ για να δω τι παιζει και θα ποσταρω αποτελεσματα στα 4,2(21χ200) με 1.29 Ht on και qpi 1.515ν.:)

Λοιπον..Με την Mega shadow βλεπω 37-40 βαθμους se idle και τρεχοντας Linx παιζω στους 80-85.Θερμοκρασια δωματιου 24-25 βαθμοι την στιγμη που το τρεχω.Διαφορα απο την scythe 2 βαθμοι περιπου σε idle και 4 περιπου se load.Με την μονη διαφορα οτι εχω 3,4 βαθμους + στην θερμοκρασια δωματιου που πιστευω ειναι ενα θεμα..

Με την μονη διαφορα οτι εχω 3,4 βαθμους + στην θερμοκρασια δωματιου που πιστευω ειναι ενα θεμα..

Δεν είναι απλώς θέμα, είναι όλη η ουσία... Εδώ φαίνεται η διαφορά ανάμεσα σε μία καλή ψήκτρα και μία κορυφαία: η δεύτερη με αρκετά υψηλότερη θερμοκρασία δωματίου επιτυγχάνει καλύτερες θερμοκρασίες!...

α ξέχασα να πω ότι τοποθετείται πολύ εύκολα.

Μόλις διαβάσεις τις οδηγίες θα καταλάβεις αμέσως, όχι σαν την true black. :dance3:

Δηλαδή τι ζόρικο έχει η True στην τοποθέτηση?

η TRUE μια χαρα ειναι σε τοποθετηση! την βαζεις ανετα ΜΟΝΟΣ σου...την Mugen 2 που εβαλα τωρα, χρειαστηκα βοηθεια απο 2ο ατομο να κραταει σταθερο το backplate...μολις μπηκε ομως :jump1:

εχω παραγειλει την ψυκτρα απο πλαισιο μαζι και 2 απο αυτα τα fun http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Nexus-Fan-120Mm-Pwm-15-5Db-500-2000Rpm-D12SL-12-PWM.htm. ειναι καλα? η παστα που εχει στο κουτι του δεν ειναι καλη? γιατι ακουω για as5.

θελω να ρωτησω γιατι πρωτη φορα θα αλλαξω ψυκτρα,

το push and pull πως γινεται? πρεπει να συνδεσω αναποδα τα καλωδια στο ενα fun? προς ποια μερια πρεπει να γινεται push και προς ποια μερια pull? pull προς τα μεσα στο κουτι η προς τα εξω?

:sorry: που ρωταω καποια πραγματα που μπορει να ειναι αυτονοητα για καποιους...

ευχαριστω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.