crazyantonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15, 2009 Γειά σας,αφου προμηθεύτηκα προσφάτως τις MSI GTX275 twinfrozr, 4gb(2x2) DDR2 800mhz και τροφοδοτικό coolermaster silentpro 600w, εγκαθιστώ όλα τα εξαρτήματα και παρατηρώ ότι όταν έχω και τις 2 ram hyperx μου κολλάει και ο υπολογιστής αλλα και όταν βλέπω στις ιδιότητες του υπολόγιστη αναγνωρίζει μόνο τα 3,25gb. Υπόψη ότι τις έβαλα όχι δίπλα τη μία στην άλλη αλλα dual channel(έτσι δεν λέγεται. Δέν ξέρω τι να κάνω έτσι βγάζω τη μία και αφήνω την άλλη και μου τρέχει μια χαρά το pc. Τι να κάνω; υ.γ η μητρική μου είναι Asus P5N32-sli
Narzul Οκτώβριος 15, 2009 #2 Οκτώβριος 15, 2009 1ον δοκιμαζεις να τις βαλεις στα αλλα 2 σλοτ της μητρικηςΑν δε λυθει το προβλημα...2ον δοκιμαζεις καθε μια ξεχωριστα τις μνημες και κανεις memtest.Αν δε σου βγαλουν σφαλμα...3ον κανεις bios update τη μητρικη.Πριν κανεις το οτιδηποτε πας πρωτα στο bios και βαζεις frequency/cas latency/dram voltage που οριζει ο κατασκευαστης για τις μνημες.Δοκιμασε και πες μας
crazyantonis Οκτώβριος 20, 2009 Author #3 Οκτώβριος 20, 2009 Καταρχήν σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απαντησή σου. Τα έκανα όλα και τελικά δουλεύει χωρις να κολάει αφου έβαλα τα timings του κατασκευαστή. Το προβλημα τώρα είναι όμως αντι για τα 4-4-4-12 στα 1.95V και 800mHz έχω τα 5-5-5-15 στο 1,8V στα 667mHz γιατί αλλιώς δεν bootarei. Τι να κάνω;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.