kaynd Οκτώβριος 16, 2009 #41 Οκτώβριος 16, 2009 Κάνουμε ότι δε καταλαβαίνουμε? Δε θέλει απάντηση αυτό.Γενικά θεωρώ ανθρώπινη την αντίδραση εν βρασμώ, την ανάγκη δηλαδή αυτού που έπαθε τη ζημιά να εκδικηθεί αυτόν που του την έκανε. Αλλά δεν συμφωνώ καθόλου με τη ψυχρή λογική του κάθομαι στην οθόνη του PC μου και προτείνω διαφόρους τρόπους για πράξεις δολιοφθοράς.Υπάρχουν 1002 λόγοι για τους οποίους μια πράξη εκδίκησης θα μπορούσε να πάει στραβά, προκαλώντας πιθανότατα προβλήματα και σε άλλους ανθρώπους που δε φταίνε σε τίποτα στη τελική.Υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο αυτός που σε χτύπησε και μετά έφυγε να έχει κάποια διαταραγμένη φύση… Μπορεί εσύ να βλέπεις μια θείτσα αλλά όταν πας στο σπίτι της την ώρα που αδειάζεις το remover πάνω στο αμάξι να βγει έξω ο άνδρας-αδελφός-γιος της με το δίκανο και να σε κάνει τρύπες. Μπορεί στη θέση του οδηγού να δεις έναν θρασύδειλο που τυχαίνει να έχει όπλο πάνω του. Μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο το αυτοκίνητο σαν όπλο για να μη πηγαίνουμε πολύ μακριά.Μπορούν να συμβούν ένα καρό στραβά όταν έχεις να κάνεις με ανισόρροπα άτομα. Γιατί εγώ δε ξέρω κάποιον ισορροπημένο άνθρωπο που θα σε χτυπήσει και μετά θα εξαφανιστεί…και τι σημαίνει αυτό δηλαδή? Επειδή δε ξέρεις τι κουμάσι μπορεί να είναι ο άλλος, πρέπει να κάθεσαι δεκτικά και να τις τρως?Όχι. Πρώτα απ όλα από τη στιγμή που έχεις πινακίδες τις αξιοποιείς με οποίο νομικό μέσο μπορείς. Ο ασφαλιστής σου και η τροχαία είναι αρμόδιοι για να σε ενημερώσουν γι αυτό.Κατόπιν αξιολογείς το κατά ποσό αξίζει η ζημιά που έγινε για να μπεις στο κόπο να συνεχίσεις το οτιδήποτε.Από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο κάνεις, μαγκιά σου αλλά κράτα το για τη πάρτη σου. Να θυμάσαι ότι είσαι υπεύθυνος τον πράξεων σου και μην απορήσεις για τις όποιες συνέπειες.
winters Οκτώβριος 17, 2009 #42 Οκτώβριος 17, 2009 Να ρωτησω κατι πρακτικο...Αν στο τιμονι του οχηματος που σας χτυπησε και δε σταματησε,δεν ειναι καποια θειτσα αλλα ο Chuck Norris,τοτε τι κανετε??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.