Jump to content

Σε χτυπούν, δεν σταματούν, σου ανεβαίνει η πίεση, τι κάνεις?

Dolly

Recommended Posts

ενταξει αφου θιχτηκες τοτε να ζητησω συγνωμη.

Πες μου ομως μεσα στον αστικο ιστο της Αθηνας που ειναι ολοι μποτιλιαρισμενοι και πανε μεσο ορο 15χλμ/ωρα πως θα το καταφερνες χωρις να θεσης εαυτον και τριγυρω σε κινδυνο?

(δεκτή η συγγνώμη.όπως μιλάω προς όλους χωρίς χαρακτηρισμούς το ίδιο περιμένω και από την άλλη πλευρά.)

πως θα το κατάφερνα?θα τον ακολουθούσα μέχρι να βρω το κατάλληλο σημείο..........αυτές οι καταστάσεις και άλλες παρόμοιες θέλουν ψυχραιμία κ καθαρό μυαλό.όλα μαγειρεύονται.

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Μου εχει τυχει προ δεκαετιας επαφη με συρομενο το οποιο δεν σταματησε ποτε...Για καλη μου τυχη ημουν ακριβως εξω απο την τροχαια ...Αιγαλεω(αν θυμαμαι καλα) επι της Κηφισου.

Καταγγελια επιτοπου με τον αριθμο του στην τροχαια και μετα απο πολυυυυυυυυ καιρο οριστηκε δικαστηριο.Μια μερα πριν το δικαστηριο αποφασισε να παμε σε συμβιβασμο(aka πληρωσε τη ζημια χωρις να φτασουμε στο δικαστηριο)

Σε κατι τέτοια θέματα γινομαι χοντρόπετσος... Προσωπικά, θα εβρισκα το τηλέφωνο της και θα της εξηγούσα οτι θα κινηθώ νομικά εναντίον της. Αν δεν έκανε κουκου, τοτε διαλυτικό νιτρου, paint remover κλπ... Χωρις δεύτερη...

ποση ωρα χρειαζεσαι για να αδειασεις ενα λιτρο με στομιο 5 εκατοστων

σε ενα αμαξι και να σε περιμενει γυναικα/φιλαρακι στη γωνια ρε συ?

ολοι μιλατε εκ του ασφαλους και με ηρεμια απο το πληκτρολογιο σας

αμα σας τυχει το γεγονος και το ζησετε

θα καταλαβετε πως παει το παραμυθι

και τι μπορεις να κανεις και τι οχι σε τετοιες περιπτωσεις

βρε συ κι εγω οταν ειμουν θεσ/νικη και εκανα καμια 150-180 χιλιομετρα τη μερα ξερεις ποσες φορες ειχα μπλεξει? Σε 2 χρονια 4 φορες. Τις 3 δεν εφταιγα, τη μια εφταιγα. Ξερω πως ειναι. Αλλα ειναι λαθος το οφθαλμον αντι οφθαλμου. Εστω και 1 στο εκατομμυριο αξιζει να μπλεξεις? Αξιζει να πεσεις στο επιπεδο της θειας?

Υγ.Εδω ο αλλος ειχε πεσει με φορα πανω στο καινουργιο μου αμαξι με το σαραβαλο του που δεν ειχε φρενα . Και το παραδεχτηκε γιατι το πηγαινε στο συνεργειο να του τα φτιαξουν. Πως επρεπε να αντιδρασω?

ποση ωρα χρειαζεσαι για να αδειασεις ενα λιτρο με στομιο 5 εκατοστων

σε ενα αμαξι και να σε περιμενει γυναικα/φιλαρακι στη γωνια ρε συ?

ολοι μιλατε εκ του ασφαλους και με ηρεμια απο το πληκτρολογιο σας

αμα σας τυχει το γεγονος και το ζησετε

θα καταλαβετε πως παει το παραμυθι

και τι μπορεις να κανεις και τι οχι σε τετοιες περιπτωσεις

να το βαλει σε νερομπομπα:whistle2:

Τα αντίποινα δεν είναι ανώριμη αντιμετώπιση, ίσα-ίσα είναι λογική... παράλογο είναι να ενοχλείς τους γύρω σου με τις πράξεις σου και να μην δέχεσαι τα αντίποινα επειδή οι κανόνες και οι νόμοι δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε τέτοιες περιπτώσεις... κάθε δράση πρέπει να έχει μια αντίδραση...

Από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του καθενός ποια θα είναι η αντίδραση, αν θα υπάρξει κάποια, πόσο μακριά θα το φτάσει και φυσικά θα είναι έτοιμος και ο ίδιος να υποστεί ανάλογα αντίποινα...

βρε συ κι εγω οταν ειμουν θεσ/νικη και εκανα καμια 150-180 χιλιομετρα τη μερα ξερεις ποσες φορες ειχα μπλεξει? Σε 2 χρονια 4 φορες. Τις 3 δεν εφταιγα, τη μια εφταιγα. Ξερω πως ειναι. Αλλα ειναι λαθος το οφθαλμον αντι οφθαλμου. Εστω και 1 στο εκατομμυριο αξιζει να μπλεξεις? Αξιζει να πεσεις στο επιπεδο της θειας?

Υγ.Εδω ο αλλος ειχε πεσει με φορα πανω στο καινουργιο μου αμαξι με το σαραβαλο του που δεν ειχε φρενα . Και το παραδεχτηκε γιατι το πηγαινε στο συνεργειο να του τα φτιαξουν. Πως επρεπε να αντιδρασω?

αλλα αυτο ρε συ

αφου το παραδεχτηκε και κινηθηκε η νομιμη διαδικασια κανενα προβλημα

αμα στο επαιζε κινεζος ομως και πηγαινε να στην κανει?

τι θα του αξιζε?

αν εχεις μαρτυρα παει κι ερχεται

αλλα στην περιπτωση που συζηταμε τωρα, που δεν εχεις τετοια δυνατοτητα

μη μου πεις νομικες διαδικασιες κτλ

τα εχω τραβηξει παααρα πολλες φορες

και ξερω οτι απο αναβολη σε αναβολη τραβας χρονια

τις ατελειωτες χαμενες ωρες στα δικαστηρια που κανεις δεν σου πληρωνει

χωρια την ψυχικη σου φθορα

αυτα ολα δεν στα αποτιμα κανεις.

στο τελος απο το τπτ βρισκεσαι και Βεγγος και χρεωμενος...

Σε κατι τέτοια θέματα γινομαι χοντρόπετσος... Προσωπικά, θα εβρισκα το τηλέφωνο της και θα της εξηγούσα οτι θα κινηθώ νομικά εναντίον της. Αν δεν έκανε κουκου, τοτε διαλυτικό νιτρου, paint remover κλπ... Χωρις δεύτερη...

Το αυτο !

Aν κάνετε αυτά που λέτε θα διαφοροποιηθείτε από την συνομοταξία των ζώων που ανήκει η εν λόγω κυρία; πολιτισμός 0
επίσης πολιτισμός είναι να παραδεχθείς το λάθος (ακόμα και εκ των υστέρων) και να κινηθείς, ακολουθώντας τους νόμους.

Η συζήτηση και η διευθέτηση των διαφορών με "ήρεμα" μέσα είναι ΠΑΝΤΑ ο πρώτος στόχος. Αυτό δεν το συζητάμε!!!

Αν η εν' λόγω κυρία σταματούσε και έκανε φιλική δήλωση με το dolly δεν θα υπήρχε αυτό το θρέντ.

Προσωπικά, έχω έρθει και εγώ σε τέτοιες περιπτώσεις και σε όλες βρέθηκε λύση ήρεμα και πολιτισμένα, χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Μάλιστα την μία και μοναδική φορά που έφταιξα (έξυσα τον μπροστινό προφυλακτήρα ενός παρκαρισμένου LADA), κατέβηκα κάτω και τον πλήρωσα επιτόπου.

Όμως εδώ μιλάμε για την περίπτωση όπου αυτός που προκάλεσε ατύχημα το παίζει "κινέζος", αναγκάζοντας τον άλλον να αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι ελέφαντας.

τι κάνεις εκεί το αφήνεις ατιμώρητο; Αποψή μου είναι πως όχι!!!

Γιατί αυτή η κοπελίτσα θα το ξανακάνει σε κάποιον άλλον δύσμοιρο, και το χειρότερο, κάποιος άλλος κακομαθημένος θα την αντιγράψει.

@Κοπρίτης :T: πες τα ρε φίλε,

αλλα αυτο ρε συ

αφου το παραδεχτηκε και κινηθηκε η νομιμη διαδικασια κανενα προβλημα

αμα στο επαιζε κινεζος ομως και πηγαινε να στην κανει?

τι θα του αξιζε?

αν εχεις μαρτυρα παει κι ερχεται

αλλα στην περιπτωση που συζηταμε τωρα, που δεν εχεις τετοια δυνατοτητα

μη μου πεις νομικες διαδικασιες κτλ

τα εχω τραβηξει παααρα πολλες φορες

και ξερω οτι απο αναβολη σε αναβολη τραβας χρονια

τις ατελειωτες χαμενες ωρες στα δικαστηρια που κανεις δεν σου πληρωνει

χωρια την ψυχικη σου φθορα

αυτα ολα δεν στα αποτιμα κανεις.

στο τελος απο το τπτ βρισκεσαι και Βεγγος και χρεωμενος...

απλά συνεχιζοντας την ιστορια του κοπριτη...(απο την δική μου οπτική σκοπιά)

στο τελος απο το τπτ βρισκεσαι και Βεγγος και χρεωμενος...και με κίνδυνο να σε τρέχουν εσένα(γενικά μιλώντας) στα δικαστήρια και να αντιμετωπίζεις ποινή φυλάκισης (εξαγοράσιμη λογικά) ,να πληρώσεις και την ξένη περιουσία που κατέστρεψες πέρα απο τον δικό σου προφυλακτήρα τον οποιο με "παρανομο" τροπο δεν προκειται να στον πληρώσει κανείς.

Εκτός αν σκοπεύτε να τον/την ληστεψετε κιόλας.

Απο μένα χάπι για την πίεση και κάνεις ο,τι μπορείς δια της νόμιμης οδου!!

απλά συνεχιζοντας την ιστορια του κοπριτη...(απο την δική μου οπτική σκοπιά)

στο τελος απο το τπτ βρισκεσαι και Βεγγος και χρεωμενος...και με κίνδυνο να σε τρέχουν εσένα(γενικά μιλώντας) στα δικαστήρια και να αντιμετωπίζεις ποινή φυλάκισης (εξαγοράσιμη λογικά) ,να πληρώσεις και την ξένη περιουσία που κατέστρεψες πέρα απο τον δικό σου προφυλακτήρα τον οποιο με "παρανομο" τροπο δεν προκειται να στον πληρώσει κανείς.

Εκτός αν σκοπεύτε να τον/την ληστεψετε κιόλας.

Απο μένα χάπι για την πίεση και κάνεις ο,τι μπορείς δια της νόμιμης οδου!!

φιλε μου

χιλιες φορες να πληρωσω για μ@λακια που εκανα και φχαριστηθηκα

παρα για μ@λακια που μου εκαναν και δεν παραδεχονται/αναγνωριζουν

σε σενα και στους ομοιδεατες σου

σας ευχομαι ολοψυχα απλα να μην σας τυχει

και φυσικα δεν μιλαω για στραβη του στυλ "γρατζουνιες στον προφυλακτηρα"

η καλυτερη λυση για μενα ειναι να την απειλεισει σε βαθμο που να φοβηθει και να πληρωσει

η καλυτερη λυση για μενα ειναι να την απειλεισει σε βαθμο που να φοβηθει και να πληρωσει

σιγα μην παρει και το μαχαιρι του να το κολησει στον λαιμο της.

Η μηνυση θα ειναι ΟΛΗ δικη του :)

Η κυράτσα ή πολύ μαγκιόρησα ήταν ή δεν είχε ασφάλεια. Πας το δηλώνεις στην αστυνομία και χωρίς μάρτυρες, μαθαίνεις τα στοιχεία της, την παίρνεις τηλέφωνο να σου κάνει φιλική δήλωση και άμα πει μα μου σου του υπάρχει και η άλλη οδός που λένε τα παιδιά.

Αυτό το καλοκαίρι μου έριξαν και την μηχανή μου και το σκουτεράκι, ο ένας έμεινε και με περίμενε και ο άλλος εξαφανίστηκε, αλλά επειδή είναι μικρή η κοινωνία έψαξα τον βρήκα και τον ανάγκασα να κάνει φιλική δήλωση.

Atm έχω πάει στην τροχαία, έχω κάνει καταγγελία για να έχω μια εξτρά κάλυψη, και θα το κυνηγήσει νομικά η ασφαλιστική μου απο σήμερα, αν έρθει σε φιλική δήλωση έχει καλός, αν αρνηθεί θα την τρέξω δικαστικώς μέχρι την Δευτέρα παρουσία.

Όσο και να θέλω να της σκήσω τα λάστηχα, κάψω το σπίτι, βιάσω την κόρη κλπ, δεν ψήνομαι να γίνω κάτι που δεν μου αρέσει.

Αλλά απο το νομικό pov θα την κυνηγάω όσο πάει.

Είχε ασφάλεια btw η κυρία.

όλο αυτό το σκηνικό μου θυμίζει ιστορία ενός γνωστού στην Γερμανία όπου έιχε βάλει ένα GPS Tracker στο αυτοκινητό του...ένα ήσυχο βραδάκι πήγε κάποιος να του το κλέψει και το GPS τον ενημέρωσε οτι κινείται το όχημα...σηκώθηκε τρελαμένος κατέβηκε κάτω και όντως διαπίστωσε ότι το όχημα έκανε φτερά...κάλεσε αστυνομία, έδωσε εντολή στο GPS να αποκινητοποιήσει το όχημα (υπάρχει αυτό!) και μετά ακολούθησαν τις συντεταγμένες και τον βρήκαν....τρακαρισμένο!! λόγω απότομης ακινητοποίησης ο τύπος δεν κατάφερε να ελέγξει το όχημα και τράκαρε τραυματίζοντας τον ευατό του...στο τέλος τι λέτε να έγινε??

του έκανε μύνηση του γνωστού μου και κέρδισε:oκοντά στα 10.000€ αποζημείωση του έδωσε!! τώρα τι να πεις???:suicide2:

πέραν αυτού η όλη λογική οφθαλμού αντί οφθαλμού πιστεύω δεν είναι πρέπον...λογικά όλοι έχουμε βρεθεί σε παρόμοιες καταστάσεις και κάποιοι έχουμε καταλήξει να παίζουμε μπουνιές...κατά την άποψη μου η λύση δεν είναι αυτή...τις λίγες φορές που έχω συμπεριφερθεί έτσι δεν έχω λύσει κανένα πρόβλημα...πρώτα πιστεύω την παίρνεις ένα τηλεφωνάκι της εξηγείς την κατάσταση (εδω αν έχεις δυνατότητα καταγραφείς της συνομιλίας κάντο αλλά να της το πεις πρώτα) και έπειτα αν δεν γίνει τίποτα τότε νομική οδό..γρήγορα όμως για να μην κάνει κάτι αυτή μετά!! βλ παράδειγμα!

Είχε ασφάλεια btw η κυρία.

Μπορεί αυτή που σε χτύπησε να μην ήταν στο ασφαλιστήριο. Μερικές φορές αν είναι δανεικό, φεύγουν για να σου κάνει δήλωση ο ιδιοκτήτης.

Να χαρώ εγώ ανθρώπους που ζηλεύουν το δημοκρατικό πολίτευμα της Φιλανδίας.....αλλά εδώ προτείνουν ΑΚΡΑ "νεοελληνικές" λύσεις...

Ψυχίατρο....:lazy:

Να ρωτησω κατι πρακτικο...

Αν στο τιμονι του οχηματος που σας χτυπησε και δε σταματησε,δεν ειναι καποια θειτσα αλλα ο Chuck Norris,τοτε τι κανετε??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.