Jump to content

Σε χτυπούν, δεν σταματούν, σου ανεβαίνει η πίεση, τι κάνεις?

Dolly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πάτε το πρωί στην δουλειά σας, βγαίνει μπροστά σας τυχαία ****** και σας γρατζουνάει, όσο και αν της το λετε (ενώ την κυνηγάτε από δίπλα με το αυτοκίνητο) κάνει πως δεν καταλαβαίνει και φεύγει…

Έχεις πινακίδα, δεν έχεις μάρτυρες, και η όλη φάση είναι δύσκολο να εξηγηθεί αναλυτικά.

Ενδεικτικά, είναι δρόμος με 2 λωρίδες που βγάζει σε άλλο κεντρικό, εγώ είναι δεξιά και βγαίνω κλειστά, και η ******* είναι αριστερά, και βγαίνει πιο ανοιχτά. Αυτή βέβαια αυτό - ικανοποιείτε και κόβει τιμόνι τέρμα και μου κάνει τον προφυλακτήρα αιδοίο, πρακτικά μπαίνοντας στην λωρίδα μου.

Και φυσικά φεύγει.

Τι κάνω μετά?

Τροχαία με την πινακίδα, νούμερα, τηλέφωνο και αν δεν πληρώσουν, ή το αρνηθούν, μετά τι? Μήνυση? Τι γίνεται ρε παιδιά ξέρει κανείς?

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Παιρνεις τηλεφωνο στο συγκοινωνιων για να μαθεις το σταθερο της τηλ ( η σε ποιον εχει βγει η πινακιδα τελως παντων , αν δεν το εχεις κανει ηδη ) - . Και αφου μιλησεις ?μαζι της? και καταλαβεις πως το παιζει κινεζος επιμενοντας Τοτε προχωρας παρακατω στα νομικα τα οποια ας τα πει κανεις αλλος καλυτερα . Η αστυνομια χωρις μαρτυρες και κατοπιν εορτης δυσκολα να σου κανει κατι ( νομιζω ) . Βεβαιωσου πανω απολα ομως οτι αξιζει η ζημια κυνηγητο και δεν ειναι πχ απλα το χρώμα του αυτοκινητου της πανω στον προφυλακτηρα σου - η κατι που διορθωνεται ευκολα.

παρε τον ασφαλιστη σου, βρες τη διευθυνση της

και ξηγησου της ενα λιτρο paint remover σεουρανο καπω και πορτες

εστι για να παρεις το "χρωμα" σου πισω βρε αδερφε

για μεγαλυτερη ικανοποιηση, συνισταται καρτερι με φωτογραφικη ανα χειρας

ωστε να αποτυπωσεις αντιδρασεις οταν θα το πρωτοδει...

υπάρχει και το άλλο καλό......γκαζώνεις και περνάς μπροστά του/της.

και σε ανύποπτο χρόνο τελικιάζεις τα φρένα σου...μπουμ.

θα σου πληρώσει και των πώλο και τα γύρω γύρω:hehe:

Είναι να μην σου τύχει φίλε!:giveup::getlost:

Μπορείς να το κυνηγήσεις μέσω ασφαλιστικής, γιατί ναι μεν δεν έχεις μάρτυρες αλλά σίγουρα έχεις ως "απόδειξη" ένα

χτύπημα και στο δικό της αμάξι κάτι που ένας έμπειρος πραγματογνώμονας μπορεί να ταυτοποιήσει. (αν και πάλι είναι δύσκολο).

Αν εξακολουθήσει να σε αγνοεί επιδεικτικά ακολούθησε την παλαιά ρήση , όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος!!! paint remover & λάστιχα!!!

Aν κάνετε αυτά που λέτε θα διαφοροποιηθείτε από την συνομοταξία των ζώων που ανήκει η εν λόγω κυρία; πολιτισμός 0

σωστή η λογική σου sstav αλλά δυστυχώς κάπως πρέπει και το θύμα να διεκδικήσει τα απολύτως βασικά.

και γω διαφωνώ με το να πας να κάνεις ζημιά στο αυτοκίνητό του π@π@ρ@ με υγρά μπαταρίας κόλλες και διαβρωτικά χρώματος.

νομίζω όμως οτι το να τον προσπεράσεις και να του σανιδώσεις τα φρένα κάνοντάς τον να πέσει στον πώλο σου είναι το καλύτερο........και τον ακινητοποιείς......και σε πληρώνει όντας πίσω σου και μη τηρώντας τις αποστάσεις.:snap:

σωστή η λογική σου sstav αλλά δυστυχώς κάπως πρέπει και το θύμα να διεκδικήσει τα απολύτως βασικά.

και γω διαφωνώ με το να πας να κάνεις ζημιά στο αυτοκίνητό του π@π@ρ@ με υγρά μπαταρίας κόλλες και διαβρωτικά χρώματος.

νομίζω όμως οτι το να τον προσπεράσεις και να του σανιδώσεις τα φρένα κάνοντάς τον να πέσει στον πώλο σου είναι το καλύτερο........και τον ακινητοποιείς......και σε πληρώνει όντας πίσω σου και μη τηρώντας τις αποστάσεις.:snap:

εαν εχει μαρτυρες οτι κοκκαλωσες αναιτια μπροστα της

παιζει θεμα.

η κυρια δυστυχως δεν ανηκει στην κατηγορια των ζωων

αυτο θα ειναι μαλλον προσβολη για αυτα

η κυρια ειναι πιθανοτατα μια καρακατινα που ετσι εχει μαθει να αντιμετωπιζει τις μ@λακιες της

και εαν δεν κατσει σε κανα δυο περιπτωσεις να τις δειξουν τις συνεπειες των πραξεων της

εστω και με αυτον τον τροπο, ετσι θα συνεχισει να συμπεριφερεται

μεχρι που μπορει και χτυπησει καποιον και να σηκωθει να φυγει

να τρακαρει ανενοχλητη αυτοκινητα στην προσπαθεια να παρκαρει

(κι εσυ αναρωτιεσαι ποιος κ@ρ1ολης σου κανε το αμαξακι σου καλοκαιρινο στα καλα καθουμενα)

να φραζει διαβασεις, ραμπες κλπ και γενικα να κανει οτι γουσταρει

εγω σε τετοιες περιπτωσεις τον εαυτο μου φοβαμαι πιο πολυ

γιατι νοιωθω μια ακατανικητη ταση να τις τρακαρω επι τοπου σε carmageddon στυλ

ισως να φταιει και το γεγονος οτι με εχουν χτυπησει γερα

τετοιες πατσαβουρες ΤΡΕΙΣ φορες, (απο στοπ βγηκαν και τις τρεις!)

και με το μηχανακι και με το αμαξι

και το εχω πληρωσει ακριβα

και με λεφτα, και με την υγεια μου και με απειρο χαμενο χρονο

στα καλα καθουμενα

για αυτο σας λεω

ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ!!!

σιγα ρε φραγμα καουμπου , και αν στη "κουρσα" να του τη φερεις σκοτωσεις κανενα τι γινεται μετα? :bye:

'Η αν την ωρα που ριχνεις το paint remover σε μπανισει κανενα παλικαρι τοτε να δω τι θα πεις και τι θα προσπαθησεις να αποδειξεις.

Εγω θα εκανα τα παρακατω.

Μαθαινεις τα στοιχεια της και βαζεις τον τσακωνα να την παρεις τηλ.

End of the story.

Μόνο και μόνο για την συμπεριφορά της, θα το κύνηγησω και δικαστικά (έχω Νομική Προστασία στην ασφάλεια) μέχρι την Δευτέρα Παρουσία....

Δεν θα γίνω κάφρος να της σπάσω το αμάξι όσο και αν με ψήνει η ιδέα... αλλά θα την κυνηγήσω την ****** όσο πάει.

σιγα ρε φραγμα καουμπου , και αν στη "κουρσα" να του τη φερεις σκοτωσεις κανενα τι γινεται μετα? :bye:

καταρχάς να εκφράζεσαι πιο όμορφα.

κατά δεύτερον το να προσπεράσεις και να μπεις μπροστά από τον βλάκα δεν σημαίνει οτι θα πατήσεις κόσμο και θα ανέβεις στα πεζοδρόμια για να το πετύχεις.

νταξ?:triniti:

ενταξει αφου θιχτηκες τοτε να ζητησω συγνωμη.

Πες μου ομως μεσα στον αστικο ιστο της Αθηνας που ειναι ολοι μποτιλιαρισμενοι και πανε μεσο ορο 15χλμ/ωρα πως θα το καταφερνες χωρις να θεσης εαυτον και τριγυρω σε κινδυνο?

Τρακάρει ο μαστρο Λευτέρης ελαφρά με ταξί.

Έπαθες κάτι;

όχι

Άντε για.

Κοιτάζει καλύτερα και βλέπει το φτερό βουλιαγμένο ελαφρά.

Μπαίνει στο αμάξι να προφτάσει τον ταξιτζή που είχε φύγει. Πάρα κάτω τον βλέπει να στρίβει σε στενό και παίρνει το νούμερο.

Στο δικαστήριο που έγινε μετά από ένα χρόνο εμφανίστηκε ένας άγνωστος που χτυπιότανε ότι δεν είχε τρακάρει ποτέ σε εκείνον το δρόμο.

Άχνα μην βγάλεις του είπε ο δικηγόρος. Ταξιτζής είναι σίγουρα φταίει για κάτι άλλο.

Πληρώθηκε τελικά τη ζημιά και τα έξοδα.

Όποιος κάνει μήνυση πρώτος, συνήθως δικαιώνετε.

'Η αν την ωρα που ριχνεις το paint remover σε μπανισει κανενα παλικαρι τοτε να δω τι θα πεις και τι θα προσπαθησεις να αποδειξεις.

Εγω θα εκανα τα παρακατω.

Μαθαινεις τα στοιχεια της και βαζεις τον τσακωνα να την παρεις τηλ.

End of the story.

ποση ωρα χρειαζεσαι για να αδειασεις ενα λιτρο με στομιο 5 εκατοστων

σε ενα αμαξι και να σε περιμενει γυναικα/φιλαρακι στη γωνια ρε συ?

ολοι μιλατε εκ του ασφαλους και με ηρεμια απο το πληκτρολογιο σας

αμα σας τυχει το γεγονος και το ζησετε

θα καταλαβετε πως παει το παραμυθι

και τι μπορεις να κανεις και τι οχι σε τετοιες περιπτωσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.