Jump to content

προτασεις για αγορα 5850 -5870

p_under

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι και πως, αλλά όλοι με αυτό ανεβάζουν volts στις κάρτες τους:D(ακόμα και αν δεν είναι msi)

Μόνο άμα είχα δικιά μου 5870 θα σου έλεγα με σιγουριά....Το σίγουρο είναι πως δουλεύει:p

http://event.msi.com/vga/afterburner/overview.htm

Ναι το msi afteburner δουλευει με ολες τις καρτες(sapphire,asus κτλ) μονο που εαν φλασαρεις με bios της msi εχεις παραπανω ορια σε πυρηνα και μνημες 1800/2600!( λογικα και περισσοτερη συμβατοτητα)οταν η sapphire σου δεινει οριο 900/1300. η δικια μου δουλευει 1000Mhz πυρηνα με 1.25 vcore για 24/7!

Αρα αγοραζεις την πιο φτηνη και φλασαρεις το bios της msi (ή της asus που δεινει ορια 1200/1400)

MSI Bios

capture1g.th.png

Δεν ξέρω τι και πως, αλλά όλοι με αυτό ανεβάζουν volts στις κάρτες τους:D(ακόμα και αν δεν είναι msi)

Μόνο άμα είχα δικιά μου 5870 θα σου έλεγα με σιγουριά....Το σίγουρο είναι πως δουλεύει:p

http://event.msi.com/vga/afterburner/overview.htm

ναι επιβεβαιωνω οτι δουλευει το msi afterburner, στην asus 5870 που πηρα χθες ,μετα απο 3 εβδομαδων ψαξιματα ,αναβολες, και ακυρωσεις, αν και η αsus ,εχει δικο της προγραμμα

ΥΓ τωρα ψαχνω για κουτι ,για αν και ειχα gigabyte ayrora που το αγορασα για full tower

ανακαλυψα οτι η 5870 ειναι 28 εκατοστα, και δεν την παιρνει,για 2 εκατοστα:rant:

ναι επιβεβαιωνω οτι δουλευει το msi afterburner, στην asus 5870 που πηρα χθες ,μετα απο 3 εβδομαδων ψαξιματα ,αναβολες, και ακυρωσεις, αν και η αsus ,εχει δικο της προγραμμα

ΥΓ τωρα ψαχνω για κουτι για αν και ειχα gigabyte ayrora που το αγορασα για full tower

ανακαλυψα οτι η 5870 ειναι 28 εκατοστα και δεν την παιρνη για 2 εκατοστα:rant:

Aυτα τα μετρανε απο πριν ρε συ.

Aυτα τα μετρανε απο πριν ρε συ.

ειχα 4850 crossfire,με musashi που ειναι γαιδουροψυκτρα, και μεγαλυτερη απο την καρτα

που να φανταστω οτι δεν θα την επαιρνε??? νταξει υπηρχαν φημες, οτι ειταν μεγαλη,

αλλος ελεγε 28cm, αλλος 26cm, τι να πρωτοπιστεψης??? δεν πειραζει ετσι και αλλιως το κουτι μου

το ειχα βαρεθει, ηθελα κατι καλυτερο, σε θεματα ψυξης

παιδια εχω ενα προβλημα. μολις εβαλα την καινουργια μου καρτα, 5850 κ βαζοντας τους drivers απο το cd δεν μου ανοιγε το overdrive . μετα κατεβασα αλλους απο το site της saphhire κ το ανοιγε κανονικα αλλα αλλαζοντας τα ρολογια στην καρτα μεσω overdrive παντα τα εκανα εφαρμογη αλλα ουσιαστηκα δεν τα αλλαζε . το παρατηρησα κα παο το gpuz αλλα κ απο τα fps στα παιχνιδια που παρατηρω μεσω του frames .καμια προταση ?

παιδια εχω ενα προβλημα. μολις εβαλα την καινουργια μου καρτα, 5850 κ βαζοντας τους drivers απο το cd δεν μου ανοιγε το overdrive . μετα κατεβασα αλλους απο το site της saphhire κ το ανοιγε κανονικα αλλα αλλαζοντας τα ρολογια στην καρτα μεσω overdrive παντα τα εκανα εφαρμογη αλλα ουσιαστηκα δεν τα αλλαζε . το παρατηρησα κα παο το gpuz αλλα κ απο τα fps στα παιχνιδια που παρατηρω μεσω του frames .καμια προταση ?

Eγω με sapphire το ιδιο προβλημα εχω φιαλρακο...Οταν ανεβαζω τα ρολογια με το msi afetrburner χαμος απο artifacts!!! Κατι παιζει δεν μπορω να το καταλαβω!!!

To gpu-z, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορεί ακόμα να διαβάσει τα σωστά ρολόγια της κάρτας:p...όλο "μαμά" τα βλέπει. Αλλάζετέ τα από το overdrive:D

@p under: To overdrive τα άλλαζε τα ρολόγια ή πατούσες εφαρμογή και στα γύρναγε πίσω;

Όπως είπα το gpu-z μην το εμπιστεύεσαι:p

Διαφορά στα fps μπορεί να μην βλέπεις λόγω bottleneck:P...Tι cpu έχεις;

Οκ sofo! Μια χαρα ειμαι τοτε, απο overdrive ειμαι Ok....αλλα 900/2300 βρισκω ταβανι!!! Η sapphire με μπλοκαρει...

Οκ sofo! Μια χαρα ειμαι τοτε, απο overdrive ειμαι Ok....αλλα 900/2300 βρισκω ταβανι!!! Η sapphire με μπλοκαρει...

Flashαρε bios άλλης εταιρείας:D

εδω ειμαι με Q6600 στα 3.6 ghz .

εδιτ παιδια εχουμε θεμα με την sapphire , δεν αλλαζει τα clocks του πυρηνα ουτε απο psi after burner , αλλα τις μνημες τα αλλαζει κανονικα . με κοροιδευει ?

Eγω με sapphire το ιδιο προβλημα εχω φιαλρακο...Οταν ανεβαζω τα ρολογια με το msi afetrburner χαμος απο artifacts!!! Κατι παιζει δεν μπορω να το καταλαβω!!!

artifacts??? εχω την εντυπωση οτι η 5870 και γενικα οι 5xxx δεν βγαζουν artifacts(καπου το διαβασα)

τουλαχιστον εμενα δεν κανει...απλως κολλαει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.