Hydra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14, 2009 Μολις εβαλα το παλιο TV tuner στο laptop ,αλλα αντιμετοπιζω προβλημα με την εικονα και τον ηχο. Ποια απο αυτα να διαλεξω στο channel scan ? επιλογή 1η Broadcast / Cable : -Antenna (?) -Cable (?) -Cable (HRC) (?) επιλογη 2η Video Format : -NTCS Japan (?) -NTCS M (?) -PAL M (?) -PAL N (?) -SECAM (?) Επισης εχει επιλογη All Channels ή Channels by Country (την Ελλαδα δεν την εχει,βαζω Ιταλια που ειναι πιο κοντα,παιζει ρολο?) Οτι και αν εχω κανει παντα μου βρισκει τα Ελληνικα καναλια,αλλα τα δειχνει ασπρομαυρα και χωρις ηχο. Εχω συνδεσει το tv tuner στο pc με usb και το καλωδιο της τηλεορασης απευθειας στην κεραια. Τι να φταιει αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Στο Broadcast βάζεις antenna, και στο search 'All channels'. Για το Video format, η Ελλάδα έχει PAL B/G. Δεν έχει τέτοια επιλογή στο πρόγραμμα του tuner σου;Y.Γ. Νομίζω το PAL N είναι συμβατό. Το δοκίμασες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 14, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Οχι δεν εχει τετοια :no:Καποιο απο τα αλλα δεν κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Καποιο απο τα αλλα δεν κανει?Y.Γ. Νομίζω το PAL N είναι συμβατό. Το δοκίμασες; Για τσέκαρε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Ωπα... Τώρα το είδα!Έχει επιλογή SECAM !!!???!!!Lol απίστευτο... Αυτό είναι, αυτό επιλέγεις! Υ.Γ. Γελάω γιατί η ονομασία αυτή είναι λίγο obsolete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 14, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Ok,θα τα δοκιμασω σε κανα 20λεπτο που θα τελειωσω με μια δουλιτσα και θα δουμε Σε ευχαριστω παρα πολυ παντως για τη βοηθεια!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Πάντως μία από τις δύο επιλογές είναι ή SECAM ή PAL N. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 14, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Mονο τον ηχο καταφερα να ενεργοποιησω,η εικονα παραμενει ασπρομαυρη και σε μερικα καναλια με αρκετα χιονια. Μηπως ειναι θεμα oδηγων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Δεν νομίζω, κανονικά θα έπρεπε να έχεις επιλογή PAL B/G. Επειδή έχω κι εγώ tuner στο 2ο pc στο λέω με σιγουριά αυτό.Ποιο tuner έχεις;Υ.Γ. Σε SECAM mode είχες μαύρο άσπρο όπως και σε PAL N? Αν ναι τότε πρέπει να βρεις τρόπο να δουλέψει σε PAL B/G. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 14, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Πιο πανω καπου που λεει κατι για format εχει το B/G επιλεγμενο απο μονο του και δεν μπορω να το αλλαξω .Απο κει και περα εχει τα αλλα που ανεφερα.Το tuner ειναι πολυ παλιο.Ειναι αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Μπορείς να δώσεις ένα screenshot από τα settings; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 14, 2009 Author #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 here you are http://img39.imageshack.us/img39/7980/30964714.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 14, 2009 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Δεν βλέπω να υπάρχει screenshot φίλε μου.. Κάτι έχεις παραλείψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 15, 2009 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Hydra όταν βάζεις στο tuning mode αντί για 'channels by country' το 'all channels' αλλάζει κάτι στις επιλογές;Θα έπρεπε να παίζει με PAL N, απορώ γιατί έχεις πρόβλημα...Πιστεύω πως φταίει το πρόγραμμα και όχι οι drivers (οι οποίοι υποθέτω είναι οι τελευταίοι, έτσι?). Έχεις δοκιμάσει με το ChrisTV να δεις αν σου παίζει εντάξει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 15, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Δεν βλέπω να υπάρχει screenshot φίλε μου.. Κάτι έχεις παραλείψει. Τωρα? Hydra όταν βάζεις στο tuning mode αντί για 'channels by country' το 'all channels' αλλάζει κάτι στις επιλογές; Δε ξερω ακριβως ,αυτο που γινεται ειναι οτι απο τις επιλογες που βλεπεις στην εικονα,οι 2η και η 3η ,δηλαδη εκει που εχει να επιλεξω Country και εκει που λεει Broadcast/Cable ειναι κλειδωμενες. Το προβλημα δε λυθηκε ουτε με τους τελευταιους οδηγους. Τo ChrisTV το εβαλα ,αλλα παλι ασπρομαυρη η εικονα και μαλιστα εδω ειναι και αναποδα ! Δε το ξερω και καλα το προγραμμα... Θυμαμαι οτι ειχα παρομοιο προβλημα και πριν χρονια οταν το χα παρει,αλλα δε θυμαμαι πως το λυσα. :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 15, 2009 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Δε ξερω ακριβως ,αυτο που γινεται ειναι οτι απο τις επιλογες που βλεπεις στην εικονα,οι 2η και η 3η ,δηλαδη εκει που εχει να επιλεξω Country και εκει που λεει Broadcast/Cable ειναι κλειδωμενες.Σε κάθε περίπτωση όμως το πρόβλημα παραμένει, έτσι; Έχεις τσεκάρει κάθε συνδυασμό;Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Το Chris TV έχει settings που ρυθμίζεις Video format μόνο. Και μάλιστα το δοκίμασα στο δικό μου pc και δουλεύει είτε σε PAL B/G (που είναι αυτό που έχουμε στην Ελλάδα) και με PAL N (το οποίο είναι συμβατό) και η εικόνα αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο πιο σκούρα, ήταν οκ.Θυμαμαι οτι ειχα παρομοιο προβλημα και πριν χρονια οταν το χα παρει,αλλα δε θυμαμαι πως το λυσα. :cry:Lol.. άλλη φορά κράτα σημειώσεις. Να που σου χρειάστηκαν... Πέρα από την πλάκα, αν το έχεις λύσει μια φορά θα το λύσεις και τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 15, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Σε κάθε περίπτωση όμως το πρόβλημα παραμένει, έτσι; Έχεις τσεκάρει κάθε συνδυασμό;Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Το Chris TV έχει settings που ρυθμίζεις Video format μόνο. Και μάλιστα το δοκίμασα στο δικό μου pc και δουλεύει είτε σε PAL B/G (που είναι αυτό που έχουμε στην Ελλάδα) και με PAL N (το οποίο είναι συμβατό) και η εικόνα αν εξαιρέσεις ότι είναι λίγο πιο σκούρα, ήταν οκ.Lol.. άλλη φορά κράτα σημειώσεις. Να που σου χρειάστηκαν... Πέρα από την πλάκα, αν το έχεις λύσει μια φορά θα το λύσεις και τώρα.Ναι ετσι νομιζω,καθε συνδυασμο.Btw στο ChrisTV που ακριβως παω για να βαλω PAL B/G,γιατι εγω δεν το βρηκα...Μακαρι να το λυσω οπως και τοτε ,αλλα ισως να φταιει και κατι αλλο σε αντιθεση με τοτε.Εχω το SP3 sta ΧP,λες να παιζει ρολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Οκτώβριος 15, 2009 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Ναι ετσι νομιζω,καθε συνδυασμο.Btw στο ChrisTV που ακριβως παω για να βαλω PAL B/G,γιατι εγω δεν το βρηκα... Στο program settings κάπου. Το tv tuner είναι στο pc του γραφείου οπότε μπορώ να σου δώσω και screenshot αλλά αύριο... Εχω το SP3 sta ΧP,λες να παιζει ρολο? Δεν ξέρω.. αλλά δεν νομίζω. Το δικό μου (με το tuner) XP SP3 έχει αλλά δουλεύει μια χαρά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.