Jump to content

DDR3 - Speed vs Timings

Warlord

Recommended Posts

παιδια για i5/i7 τι να προτιμησω? ψηλοτερα MHz η χαμηλοτερα timings?

ας πουμε 1 παραδειγμα http://www.plaisio.gr/ProductCompare.aspx?Catalog=20&Products=1317830,1312774

α! δε σκοπευω να κανω Overclocking κ θελω απολυτη σταθεροτητα γιατι θα δουλευει πολλες ωρες το μηχανημα.

θα ασχοληθω με τα καθημερινα μικροπρογραματα, internet, office κανα photoshop, κανα video encoding, games Κ audio production

δεν εχω αποφασισει ακομα i5/i7..απλα γενικα ηθελα να ξερω για τις RAM..

καπου ειχε παρει το ματι μου χαμηλοτερα timings=games ισχυει?

επισης οσο πιο ζορισμενα timings τοσο πιο δυσκολα ανεβαινουν οι μνημες?

δεν νομιζω οτι σου χρειαζεται ο i7 (αποψη μου) αν πας σε i5 = dual channel κ οχι triple . δεν θα δεις σημαντικη διαφορα αν παρεις πχ 1600 mhz με 9αρια η με 8αρια αν δεν κλοκαρεις k σε bench . αρα παρε πολλα gb κ νορμαλ timings .

να υπενθυμισω οτι υπαρχει και i7 σε σοκετ 1156...με οτι αυτο συνεπαγεται...

του χρειαζεται ομως ? αφου μπορει να κανει την ιδια δουλεια με πιο λιγα χρηματα . ( υπαρχει κ amd αντιπροταση φυσικα )

Δεν το εγραψα για τον warlord ..αλλα για σενα:p

δεν νομιζω οτι σου χρειαζεται ο i7 (αποψη μου) αν πας σε i5 = dual channel κ οχι triple .

θα μπορουσε να εχει dual και με τον ι7 860..(σ1156) τωρα αν του χρειαζεται ή οχι δεν μπορω να το απαντησω.

1 ερωτηση:

μια DDR3, που πωλειται/διαφημιζεται στα 2000MHz για παραδειγμα, σε X58/P55 mobo ΧΩΡΙΣ overclocking στο FSB του, θα παιζει στα 1333/1600ΜΗz αντιστοιχα? δλδ οσα υποστηριζει max default το καθε mobo chipset?

αυτο που θελω να πω ειναι πως οι μητρικες βαζουν κοφτη στα 1600MHz κ απλα ο καθε κατασκευαστης αναφεροντας 2000 εννοει πως με overclocking φτανει τα 2000ΜΗz ανετα κ απροβληματιστα?

ή με το που κουμπωσουν πανω δουλευουν στα 2000MHz?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.