Jump to content

Ballistix ή B-Dragon?

nick44

Recommended Posts

Από αυτές τις δύο, εννοείται τις Ballistix. Άνευ σκέψης και συζητήσεως.

Ευχαριστώ. Πιο ακριβές μνήμες δεν κοίταξα γιατί δεν θα τρέχω παιχνίδια που είναι απαιτητικά.

Ευχαριστώ. Πιο ακριβές μνήμες δεν κοίταξα γιατί δεν θα τρέχω παιχνίδια που είναι απαιτητικά.

Είναι μια χαρά μνήμες, και κάνουν και για παιχνίδια και για όλα.

Don't worry.

Οι συγκεκριμένες Ballistix εξαντλήθηκαν. Έχετε κάποιες ισάξιες να μου προτείνετε απ' το Πλαίσιο ή αλλού;

Άσε τις Kingston ήσυχες (ξέρω τι σου λέω, αυτές έχω αλλά τις 1066).

Πέρα από το γεγονός ότι το Πλαίσιο γράφει 5-5-5-15@2.0v στο κείμενο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά γράφει 4-4-4-12@1.9v.

Από αυτές που λές οι καλύτερες σε χαρακτηριστικά είναι οι Mushkin Golden edition.

Αφού πάντως δίνεις ως και 70 ευρώ για τις HyperX, σου προτείνω να πας σε αυτές: Corsair 2x2gb στα 1066 με 5-6-6-18 με επίσης lifetime εγγύηση, στα 75 ευρώ.

Εναλλακτικά αυτές τις Mushkin.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Σκοπεύω να κάνω αναβάθμιση με επεξεργαστή AMD Athlon II X4 620, μητρική Gigabyte MA785GM-US2H και 8GB μνήμης DDR2. Να επιλέξω τις Geil B-Dragon ή τις Crucial Ballistix?

Έχω τις Geil B-Dragon και τις θεωρώ πάρα πολύ καλές και τις προτείνω. Δεν ξέρω για τις συγκεκριμένες Ballistix αλλά είναι στην ίδια κατηγορία και έχουν διπλάσια λεφτά, νομίζεις εσύ ή αυτοί που στις προτείνουν ότι τα αξίζουν ? Εγώ πάντως ΟΧΙ !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.