giogio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13, 2009 παιδια ειμαι σε μεγαλο διλλημα μου εκατσε μια καλη φαση να δωσω την rampage και τον 8600 και τις μνημες στα 300 ευρω,βεβαια ειναι ολα στο νερο cpu nb και sb, και λεω να μεταβω κατευθειαν σε ι7 920 1366 socket μπορειτε να μου προτεινεται μια μητρικη χ58 και μνημες αλλα να μην ξεφυγουμε χρηματικα αντε 100 ευρω επανω θελω και ενα μπλοκ για να ξαναβαλω νερο στον cpu τι λετε αξιζει να μεταβω στην αλλαγη αυτη θα υπαρχει διαφορα σε σχεση με πριν να επισημανω επισης οτι η rampage εχει και μια 4870χ2 στο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Οκτώβριος 13, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Η πρόχειρη απάντηση είναι «άμα ρωτάς δεν χρειάζεται» αλλά πάντα είναι όλα σχετικά.Πές μας τι κάνεις με το πι-σι και που θεωρείς πως το τωρινό σου combo χωλαίνει? Πέραν του πάνω, ζόρικο σε κόβω με 100€ διαφορά να κάνεις αυτό που θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Οκτώβριος 13, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 η ασχολια με το pc ειναι παιχνιδια ταινιες enconding surfing προς το παρον,και δεν χωλαινει καθολου το μηχανημα, αλλα λεω ετσι για αλλαγη νεες περιπετειες εμπειριες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Οκτώβριος 13, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 ...για μένα κάτσε στα αυγά σου, είναι πιο δυνατή η νέα πλατφορμα αλλα επίσης και πολύ ενεργοβόρα δεν βρίσκω τον λόγo να τα σκοτώσεις για 300€ αφου δεν χολαίνει κάπου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Οκτώβριος 13, 2009 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 Εγώ, από την μικρή εμπειρία που είχα με τον 920, θα έλεγα πως άξιζε...Βασικά, η διαφορά σε απόκριση σε σχέση με τον Q6600@3.2 της δουλείας ήταν αισθητή.Να μην πω καν για τον 2160@3,4 που έχω στο σπίτι...Αν είναι ότι έχεις τα φράγκα, go for it! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Οκτώβριος 14, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 τωρα ετσι οπως μου τα λετε δεν μπορω να βγαλω ακρη γιατι ο καθενας θα πει την σεβαστη του γνωμη απο προσωπικη εμπειρια και μονο πανω στο θεμα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Οκτώβριος 14, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Εγω πιστευω πως δεν αξιζει. Ριξε και μια ματια στο παρακατω review.http://www.legionhardware.com/document.php?id=807 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Οκτώβριος 15, 2009 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 κοιτα, για τις 3 απο τις 4 ασχολιες σου (gaming, surfing, movies) εισαι υπερανετος με το συστημα σου. για το encoding θα ελεγα οτι θα αξιζε να κανεις τετοια μεταβαση, μονο αν το κανεις επαγγελματικα. αν ασχολεισαι ερασιτεχνικα, 5-6 φορες το μηνα, τοτε αστο καλυτερα. θεωρω οτι δεν αξιζει. και δεν εννοω, οτι δεν αξιζει ο ι7. αλλα να δωσεις χρηματα, να χαλασεις χρονο να αλλαξεις το συστημα σου, για να κερδισεις τι? 5 λεπτα χρονου? σιγα τα ωα...!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giogio Οκτώβριος 15, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 παιδια με πεισατε σας ευχαριστω ολους θερμα:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.