Jump to content

ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΕ Ι7?

giogio

Recommended Posts

παιδια ειμαι σε μεγαλο διλλημα μου εκατσε μια καλη φαση να δωσω την rampage και τον 8600 και τις μνημες στα 300 ευρω,βεβαια ειναι ολα στο νερο cpu nb και sb, και λεω να μεταβω κατευθειαν σε ι7 920 1366 socket μπορειτε να μου προτεινεται μια μητρικη χ58 και μνημες αλλα να μην ξεφυγουμε χρηματικα αντε 100 ευρω επανω θελω και ενα μπλοκ για να ξαναβαλω νερο στον cpu τι λετε αξιζει να μεταβω στην αλλαγη αυτη θα υπαρχει διαφορα σε σχεση με πριν να επισημανω επισης οτι η rampage εχει και μια 4870χ2 στο νερο.

Η πρόχειρη απάντηση είναι «άμα ρωτάς δεν χρειάζεται» αλλά πάντα είναι όλα σχετικά.

Πές μας τι κάνεις με το πι-σι και που θεωρείς πως το τωρινό σου combo χωλαίνει?

Πέραν του πάνω, ζόρικο σε κόβω με 100€ διαφορά να κάνεις αυτό που θες.

η ασχολια με το pc ειναι παιχνιδια ταινιες enconding surfing προς το παρον,και δεν χωλαινει καθολου το μηχανημα, αλλα λεω ετσι για αλλαγη νεες περιπετειες εμπειριες κτλ.

...για μένα κάτσε στα αυγά σου, είναι πιο δυνατή η νέα πλατφορμα αλλα επίσης και πολύ ενεργοβόρα δεν βρίσκω τον λόγo να τα σκοτώσεις για 300€ αφου δεν χολαίνει κάπου!!

Εγώ, από την μικρή εμπειρία που είχα με τον 920, θα έλεγα πως άξιζε...

Βασικά, η διαφορά σε απόκριση σε σχέση με τον Q6600@3.2 της δουλείας ήταν αισθητή.

Να μην πω καν για τον 2160@3,4 που έχω στο σπίτι...

Αν είναι ότι έχεις τα φράγκα, go for it!

κοιτα, για τις 3 απο τις 4 ασχολιες σου (gaming, surfing, movies) εισαι υπερανετος με το συστημα σου. για το encoding θα ελεγα οτι θα αξιζε να κανεις τετοια μεταβαση, μονο αν το κανεις επαγγελματικα. αν ασχολεισαι ερασιτεχνικα, 5-6 φορες το μηνα, τοτε αστο καλυτερα. θεωρω οτι δεν αξιζει.

και δεν εννοω, οτι δεν αξιζει ο ι7. αλλα να δωσεις χρηματα, να χαλασεις χρονο να αλλαξεις το συστημα σου, για να κερδισεις τι? 5 λεπτα χρονου? σιγα τα ωα...!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.