Jump to content

Καηκε η AGP slot? Τωρα τι? Νεο πισι η το σωζουμε?

brwmogazos

Recommended Posts

Παιδες....

η γκαντεμια μαλλον μου χτυπησε την πορτα...

Το σεταπ...

P4 Prescott 3.4ghz (5202mhz με το μαχ 2 τζιτι μου ειχε φτασει)

Abit IC7 MAX3

OCZ gold el 3200 2gb

Sapphire HD3850 AGP (την πηρα και δεν προλαβε να δουλεψει....)

OCZ True power 520W

Υδροψυκτο....

Γενικοτερα ενα πισι που ειχα σκασει ενα σκασμο λεφτα...τα κομματια ειναι ολα hand picked με προσανατολισμο το οβερκλοκινγκ με φρεον.

Πριν λιγα χρονια το φρεον μας αφησε απο σενσορα θερμοκρασιας και δεν βρηκα καποιον να μου το επσικευασει. Αρα το γυρισα σε υδροψυξη.

Φετος πηρα 2 γιγα μνημη της OCZ απο Αγγλια μερια που ακριβοπληρωσα και εχω και στην καβατζα 1 γιγα στικακια της OCZ pali 3700EB...

Καρτα γραφικων...απο Χ1950 πηρα την HD 3850 προχθες...

εχω λυσει λοιπον ολο το πισι γιατι ειδα και μια διαρροη στο κυκλωμα αλλα κυριως γιατι η ψυκτρα στο νορθμπριτζ ειχε πεσει βγαζοντας τα πινακια απο την μητρικη, οπου και εκανα πατεντα με συνδετηρα και περασα καινουρια.

Το βαζω μπροστα λοιπον χωρις να εχω συνδεσει τα παντα και δουλευει μια χαρα (εξω απο το κουτι) με σκετο το μπλοκ επανω του...

Οκ λεω σβηνω..

συνδεω τα παντα και το βαζω μπροστα αφου εχει μπει στο κουτι του κτλπ...

και δεν ποσταρει καν. Αλλαζω καρτες γραφικων και με μια παλια AGP βλεπω οτι καθως παει να ποσταρει παει ενα βημα παραπερα και ριχνει την ταχυτητα στα ανεμιστηρακια που εχω συνδεσει για μνημες αφου το εχω προεπιλεξει απο το μπαιος... (τα βαζω 80%)

καθως ποσταριζε λοιπον στο παρελθον...εκανε το κλασσικο μπιπ, και μετα επεφτε η ταχυτητα των ανεμιστηρων και σιγα σιγα αναβε η οθονη....τωρα πλεον δεν κανει τιποτα...

Καποιες φορες μου σφυραει με ενα μπιιιιιιιιιιιπ καποιων δευτερολεπτων....οχι αυτο που εχεις προβλημα σε μνημες αλλα συνεχομενο για καποια δευτερολεπτα και σταματα.

Αν θυμαμαι καλα ειναι καρτα γραφικων....

Εφτασα να πιστευω οτι το AGP slot καηκε....

Το ξενερωμα?

ΔΕΝ υπαρχουν μητρικες πλεον δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ....εδωσα 100 ευρω προχθες για καρτα γραφικων που δεν προλαβε να δουλεψει πανω απο 10 δευτερολεπτα. Μνημες? ακριβοπληρωμενες φετος παλι...

Τι να του κανω? να το πεταξω? Να ψαξω για μεταχειρω παλια μητρικη? Αντε βρες ομως....

Εκανα μια συνθεση με ι7 2.66, ασους μητρικη σοκετ 1366, 6 γιγα μνημη κινγκστον 2000 μεγαχερτζ και 5850? καρτα γραφικων αν δεν κανω λαθος και φτασαμε τα 950 ευρω....

Γιατι οπως παντα ο κωλος μου θελει χαι εντ κομματια.

Ελεος...να σκασω τοσα τα λυπαμαι πλεον...

Τι προτεινετε ρε παιδες και αν παει το μυαλο σας καπου πειτε μου.

Εκανα ρεσετ σι μος φυσικα και μπαταριες εξω...

τωρα θα ξυλωσω την μητρικη Και απο το τρει της (του κουτιου δηλαδη) και θα την ξαναδοκιμασω ξεβρακωτη...

Ο επεξεργαστης ζεσταινεται απο πισω αν πιασω την μητρικη αρα λογικα δεν φταιει αυτος περιμενοντας να ποσταρει οταν δοκιμαζω....

ιδεες....σας παρακαλω...

οχι δεν ηταν αυτο.

Το δοκιμασα νωριτερα ως τελευταια προσπαθεια και δεν ποσταρε καν...

Εξω απο το κουτι...

η μλκια ειναι οτι ειχε δουλεψει το ατιμο....

Θα το παλεψω να βρω μητρικη να ξεμπερδευω....

Αποτι βλεπω υπαρχουν και στο e-bay καινουριες!!!

Καρτα γραφικων...απο Χ1950 πηρα την HD 3850 προχθες...

εχω λυσει λοιπον ολο το πισι γιατι ειδα και μια διαρροη στο κυκλωμα αλλα κυριως γιατι η ψυκτρα στο νορθμπριτζ ειχε πεσει βγαζοντας τα πινακια απο την μητρικη, οπου και εκανα πατεντα με συνδετηρα και περασα καινουρια.

Αξίζει να δίνεις λεφτά σε μια τέτοια πλατφόρμα ? AGP κατα την σχολική χρονιά 2009/2010 ? Αμαρτια είναι.

Μην σκασεις 1000ευρώ για I7, πάρε ενα φθηνό phenom με μια ΑΜ3 μητρικούλα και μια 5850 ή μτχ 4890/4870 (για ακόμα λιγότερα) στο 500αρικο και απο κεί ΟΣΟ πάει (λογικά θα είσαι jet μέχρι την σχολική χρονια 2012/2013)

Αν θες να παιδευτείς αυτό τσέκαρε :

Παιδες ειχα καει στο παρελθον....προ ολιγων ετων δηλαδη....προπαραγγελια σε μητρικες, φρεον και ...πολλα λεφτα λοιπον ξοδευτηκαν εκει...14 επεξεργαστες σε 1μιση χρονο κλοκαροντας τους και τα σχετικα.

Δεν θελω να ξεκινησω παλι τα ιδια γιαυτο και απεχω και απο τα φορουμ και τις ιστοριες...μου τα τρωει το κουπρα πλεον αχαχα.

Γιαυτο και την παλευω μια χαρα με τον Ρ4...

Σιγουρα και μια μινι αναβαθμιση δεν θα με χαλαγε αλλα ρε γαμωτο προχθες οπως ειπα πηρα καρτα γραφικων και πριν λιγους μηνες αλλα 130 ευρω για 2 γιγα μνημη απο αγγλια γιατι 1 γιγα πουχα δεν εφτανε πλεον....ειναι κριμα να το πεταξω γιατι μια χαρα δουλευε...μονο ιντερνετ πλεον...παιχνιδια σπανια.

Οπως και να εχει αυριο θα παρω απο ενα φιλο μας εδω μια P4c800...οχι την Ε ουτε την Ντελουξ αποτι μουπε.

Την Ντελουξ Ε που ειχα παλιοτερα ειχα κανει τα ν droop, v core, v mem, vagp και δουλευε και αυτη γαματα.... Τι να το κανεις ομως οταν εδω χαλασε η Αμπιτ και ψαχνεις να βρεις ισα ισα να κανεις την δουλεια σου...αν την επιβαρυνω με σκαλισματα δεν θελω...

Αρα καθομαι στα αυγα μου και κανω την δουλιτσα μου. Αν ξεκινησω παλι υπερχορνισμο θα φαω μερικα ακομα χιλιαρικα...

Τα πράματα έχουν αλλάξει από τότε...

Σήμερα, ακόμα και με αέρα, έχεις έναν i7 στα 4ghz για κάθε μέρα...μνήμες στα 2GHZ και κάρτες τούμπανα, που πατάνε κάτω σχεδόν όλα τα games...

Απλά δεν αξίζει να ασχολείσαι με P4/A64/AXP και τα σχετικά...

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα νόημα να ψάξεις μητρική και να την κλοκάρεις για να έχεις «επιδόσεις» σε ένα σύστημα τόόόόόσο παλιάς τεχνολογίας..

Πεταμένα λεφτά θα είναι...

Άσχετο...

14 επεξεργαστές σε 1μισή χρόνο :suicide2::suicide2::suicide2::suicide2:

Άσχετο...

14 επεξεργαστές σε 1μισή χρόνο :suicide2::suicide2::suicide2::suicide2:

Γιατί ο μόνος είναι? Οι πιο πολλοί είχαμε αλλάξει 4-5 P4/AXP, ανάλογες μητρικές και μνήμες...

Εγώ μόνο έχω αλλάξει 5 2500+ barton και 3 NF7-s και κάνα 2 άλλες...να μην πω για BH6/5 και UTT...

Καπου ειχα γραψει τους επεξεργαστες...

ΠΟυ να δεις μνημες...

Βαποτσιλ, μαχ 2 και μετα μαχ 2 τζιτι

μητρικες ενα σωρο...ασε απο ψυκτρες και ιστοριες...

Δεν θελω να αρχισω τα ιδια γιαυτο αποφευγω να ασχοληθω πολυ...

Εποχες hipro5 κτλπ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.