unstoppable Οκτώβριος 14, 2009 #61 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 δεν τα λεμε εξω απο τον χορο, μιλαω εκ πειρας..η επιχειρηση που σου επεστρεψε λεφτα ποια ειναι?γιατι αν τα παρεις απο ελληνικη ακομη και απο την επομενη μερα γραψε μας...πς by the way αν σου επεστρεψαν λεφτα μετα απο 3 μηνες(επειδη λειπανε βιδες ??)αχαχα ειναι πολυ λακαμαδες, αν και εγω προσωπικα δεν σε πιστευω. δηλαδη κοβουνε οι αλλοι αποδειξη πληρωνουνε φπα και ερχεσαι εσυ ο εξυπνος μετα απο 3 μηνες και σου δινουνε τα λεφτα πισω??πες μου ποια ειναι τα θυματα να παω να παρω κι εγω,αν δεν εχουνε κλεισει ακομη με τις λακαμιες που κανουνε,θα κανω την φυγουρα μου 3 μηνες θα αφαιρεσω 3-4 βιδες και μετα θα παω στο ινκα και θα τους πω να πιεσει να δωσουνε τα λεφτα πισω..ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΑν και δεν ειναι πληρης επιστροφη, 2 φορες φετος σε πιστωτικο απο eshop εχω αγορασει προιον αρκετα μικροτερης αξιας και το υπολοιπο ποσο του πιστωτικου μου εχει επιστραφει σε μετρητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.