jayfrog Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2009 Ρε παιδια γιατι δεν μπορω ν ακανω φορματ? εχω ενα inovator και αποφασισα να βαλω τα ΧΠ αλλα μεσω boot δεν γινετε πως να το κανω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 12, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 τι ακριβως προβλημα εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Οκτώβριος 12, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 τι ακριβως προβλημα εχεις?βαζω το ΣΙ-ΝΤΙ κανω restart ξεκιναει να κανει βοοτ γυρναει το ΣΙ-ντι κανει αυτο για 1 λεπτο και μετα ξεκινανε τα OS πως θα κανω φορματ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 12, 2009 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 πατας κουμπι οταν στο λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Οκτώβριος 13, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 πατας κουμπι οταν στο λεει?ειναι εκεινη η στιγμη που βγαζει μια παυλιτσα κ υστερα κανει 2 στροφες το cd και σου βγαζει την επιλογη "πατα ενα κουμπι" αλλα περα απο την παυλα δν με προχωραει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Οκτώβριος 13, 2009 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 για βαλε πρωτο boot να κανει απο το dvd-rom στο bios Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 13, 2009 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 εγω παντως δεν εχω καταλαβει τπτ απο ολα οσα εχει πει.Δηλαδη βγαινει μηνυμα boot from cd και δε κανει τπτ ενω παταει καποιο κουμπι ;(εντερ ας πουμε) ε τοτε ειναι προβληματικο το cdαπλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jayfrog Οκτώβριος 13, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2009 θα επιβεβαιωσω τα βασικα κ θα σας ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Οκτώβριος 15, 2009 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Πάτα F8 κατα την εκκινηση μπας και βγεί κανενα boot menu (δεν ξέρω αν και στα λαπιτοπ υπάρχει αυτο):fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Οκτώβριος 15, 2009 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2009 Αν το λαπτοπ είχε από τη μαμά του Βίστα, ίσως και να μην μπορέσεις να περάσεις ΧΡ.Για να το καταφέρεις θα πρέπει ναδεις τις ρυθμισεις στο BIOS αλλιώς πρέπει να φτιάξεις ΧΡ cd με sata drivers με το nLite.Σε κάθε περίπτωση, μιας και νομίζω ότι ακόμα δεν ξεκίνησες. Όταν ξεκινάει το λάπτοπ κάτω κάτω στην οθόνη δείχνει τι πρέπει να πατήσεις για να μπεις στο μενού, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.