GoMaR Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11, 2009 Καλημερα guys..αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το συγκεκριμενο ρουτερ.Που απο οτι εμαθα ειναι "γνωστο" σαν προβλημα γιατι συμβαινει το ιδιο και σε εναν φιλο μου.Εκει που λετε ολα κανονικα (σωστες ρυθμισεις - ιντερνετ κλπ) και εχω ιντερνετ , ξαφνικα αν πατησω καποια σελιδα να μπω εμφανιζεται το εξης προβλημαΜου κανει looking up site(www.μπλα μπλα μπλα)και μετα στο καπακι γραφει waiting μπλα μπλα..Κατω στον firefox δλδ.Ε οση ωρα να το αφησω δεν μπαινει και μετα απο πολλη ωρα μου γραφει server not found..(ενω στο router status εχει κανονικα ιντερνετ)μετα απο δοκιμες (αλλους browsers , πολλαπλα disconects/reconects) η κατασταση σωζεται ΜΟΝΟ αν κανω reboot το router..Σα να τρωει κολλημα το ρουτερ δλδ.Το θεμα ειναι οτι μου το κανε 3 φορες αυτο σε 3 μερες.Οσο για τον φιλο μου που αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα (προσφατα και οχι απο την ημερομηνια αγορας) η μονη διαφορα ειναι ο provider.(forthnet αυτος , οτενετ εγω)Εχω κανει αλλαγη firmware στο πιο προσφατο.(και στις 2 περιπτωσεις το εκανε)Δεν ειναι κατι στανταρ.Δεν εχω καταλαβει ποτε το κανει...Καμμια ιδεα ρε παιδια ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Οκτώβριος 11, 2009 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2009 άλλαξε το MTU από 1458 σε 1500 ή 1400 για αρχή.υπερθέρμανση ίσως ; το συγκεκριμένο δεν μου άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις.το άλλαξα με ένα wag 160n το οποίο κλείδωσε ψηλότερα (otenet) από τα zyxel ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 καμμια αλλη ιδεα ; εχω δοκιμασει και τπτ...τωρα το κανει πολυ πιο συχνα..Συνεχιζει να εχει ιντερνετ μεσα απο το web interface αλλα δε φορτωνει καμμια σελιδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Νοέμβριος 16, 2009 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Δοκίμασες να βάλεις static dns του οτε στην κάρτα δικτύου σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 η αληθεια ειναι πως οχι..Αλλα γιατι να "κολλαει" μετα απο λιγη ωρα ; Τι ειναι αυτο που το κανει να κολλαει ; Αλλες φορες μπορει να το κανει σε 5 ωρες και αλλες σε 2 μερες...Δε μπορω να καταλαβω τι γινεται...Θα το δοκιμασω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Νοέμβριος 16, 2009 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 Με το προηγούμενο σου router είχες τέτοια προβλήματα? Ή ειναι το πρώτο σου router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 16, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 το προηγουμενο ρουτερ ηταν ενα παλι της netgear , αλλα ημουν σε 2 mbit ταχυτητα και δεν υποστηριζε adsl2+ ετσι με την αναβαθμιση σε 24αρα πηρα κ αυτο.Αλλα δεν νομιζω να φταιει κατι τετοιο.Πρεπει να ειναι θεμα του ρουτερ.Γιατι οπως γραφω και στο πρωτο μηνυμα , το εχει παρουσιασει και σε αλλους.Το θεμα ειναι ΠΩ΅θα αποδειξω οτι εχει προβλημα ; Γιατι με ενα reboot το ρουτερ , φτιαχνονται ολα.(για λιγο βεβαια)να φταιει το ασυρματο λαπτοπ που συνδεεται ; (εχω 2 pc wired και 1 wlan)...Δε ξερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Νοέμβριος 16, 2009 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2009 AAAAAA!! αυτό είναι(τώρα τσεκαρα ποιο είναι)ΆΚου ιστορία με αυτό το router.Το παίρνω από το πλαίσιο με πιστωτικό από ένα Belkin N.Στην αρχή όλα κομπλέ.Αλλά μετά από λίγες ώρες τσουπ το πρόβλημα με το wireless.Δε συνδεόταν τις περισσότερες φορές κι όταν συνδεόταν σερνόταν. Ακόμα και με το netgear wireless N usb adapter έκανε τα ίδια!Οπότε στο κουτί του και ξανα στο Πλαίσιο για πιστωτικό,όπου και τελικά μου έδωσαν τα παιδιά!Σε συμβουλεύω να κάνεις το ίδιο και να μη σπας το κεφάλι σου!Εγώ θα πρότεινα να πάρεις κάτι σε Level1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 17, 2009 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Έχω το ίδιο μερικούς μήνες με 2άρα connx και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Έχω πάνω desktop και TV ενσύρματα και laptop ασύρματα.Δοκίμασες να το κάνεις reset και εκ νέου στήσιμο? Νομίζω γυρνάει σε default settings πατώντας παρατεταμένα τα 2 πλαϊνά κουμπάκια. Μπορείς να σώσεις πρώτα τα settings, just in case. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 17, 2009 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Ιάσωνα μου φαίνεται ότι έχεις ένα από συνηθέστερα προβλήματα των 24άρηδων, το λεγόμενο "freezing". Το κουφό στην όλη υπόθεση (αν έχουμε το ίδιο θέμα) είναι αν έχω ανοικτό το μtorrent, αυτό παίζει κανονικά, δηλαδή το traffic συνεχίζει αλλά ping σε www χάνω πακέτα.Αυτό λύνεται είτε μέσω διαχείρισης δικτύου (αλλάζοντας το προφιλ της γραμμής) είτε με αλλαγή ζεύγους στο καφαο αλλά δεν έχω ακούσει κάποιον να το έχει προασπαθήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 οχι οχι , ουτε σε μtorrent εχω συνδεση...Δηλαδη το upload απο τα 90-100 πεφτει κοντα στα 3-5KB/sΚαι γιατι οταν συμβαινει αυτο , και κανω disconnect (απο το ρουτερ) και ξανα κοννεκτ εχει ακριβως ιδια συμπεριφορα ; Η μονη λυση ειναι η σβησιμο το ρουτερ η reboot...Το θεμα ειναι οτι δε ξερω ποτε συμβαινει......Δηλαδη χθες στα καλα καθουμενα το εκανε...κανω ρεμποοτ και μετα απο 5 λεπτα το εκανε παλι..Τωρα απο χθες δεν το εχει κανει...Πρεπει να δω αν επηρεαζει κατι στο διαδικτυο....Ειτε ασυρματη καρτα , ειτε καποιο προγραμμα ειτε το unpnp ειτε το οτιδηποτε..Οπως και να χει , thnx για τις απαντησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 17, 2009 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Εγώ μέχρι στιγμής παίζω καλά. Δηλαδή από τοτε που με "έριξαν" στα 12Mbit δεν έχει ξαναγίνει αλλά μπορεί και να είναι συμπτωματικό, καθώς πολλές φορές δούλευε απροβλημάτιστα και στο 24άρι προφιλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Νοέμβριος 17, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 το ιδιο ρουτερ εχεις ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diperr Νοέμβριος 17, 2009 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 το ιδιο ρουτερ εχεις ;Όχι, αλλά έχω δοκιμάσει 6 router: Siemens CL110, Speedtouch WL780(x2), Thomson 585v7, Baudtec TW263R4/ T243R4 κ.λ.π που σημαίνει ότι δεν παίζει ρόλο το router. Αν ξαναλέω ΑΝ έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 17, 2009 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2009 Εχει επιλογη να το βαλεις να κανει αυτοματα reboot καθε χ ωρες?Αν ναι βαλτο καθε 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Δεκέμβριος 1, 2009 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2009 ζητησα απο ΟΤΕ σημερα να μου αλλαξουν το Noise margin απο 9 σε 11 να δουμε συμπεριφορα.(αν συνεχιστουν τα ιδια , με αλλαζουν στα 9 παλι)αν και τωρα μου εβγαλε ενα νεο προβλημα.. ( 2 μερες τωρα )σε PPPoE δεν συνδεεται με ΤΠΤστο Negotiation μου γραφει initiliaze LCP..οποτε μονο με PPPoA..τι να πω...μα ΤΟΣΟ ηλιθιο ρουτερ πηρα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.