Jump to content

μετατροπή από .doc σε .pdf - άμεση ανάγκη!!!

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

Πρέπει να δώσω άμεση λύση στο πρόβλημα.

scan-ΑΡΩ κάποιες εικόνες σε ανάλυση 1200dpi και τις μεταφέρω στο Word. Το συνολικό αρχείο του Word είναι μίας σελίδας και βγαίνει περίπου 5MB. Η σελίδα έχει την εικόνα και 3-4 γραμμές κείμενο.

Με δύο προγράμματα μετατροπής αρχείων .doc σε .pdf το αποτέλεσμα είναι το παρακάτω.

t1122397_problem.jpg

Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι το "Word to PDF Converter 3.0" και το "Nitro PDF Professional".

Ένα αρχείο το έκανε σωστά μετατροπή. Δε νομίζω να φταίνε τα προγράμματα. Και τα δύο προγράμματα να έχουν πρόβλημα; Κάτι άλλο είναι.

Μπορείτε να με βοηθήσετε; Χρειάζομαι άμεσα λύση!!!

Υ.Γ. Τα δύο μαύρα βέλη πάνω και κάτω στην εικόνα τα έχω βάλει εγώ γιατί τα χρειάζομαι. Δεν είναι error του προγράμματος.

Ευχαριστώ!

δοκιμασε και το pdfcreator

αφου το εγκαταστησεις, επιλεγεις "print" και θα το βρεις στους διαθεσιμους printers

δοκιμασε και το pdfcreator

αφου το εγκαταστησεις, επιλεγεις "print" και θα το βρεις στους διαθεσιμους printers

Τίποτα. Το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα και με το pdfcreator.

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα 4-5 προγράμματα. Όλα το ίδιο.

Κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα.

Εγώ δοκιμάζοντας "Insert --> Picture" μου δουλεύει μια χαρά.

Στο screenshot στον adobe reader σου λέει πάνω δεξιά ότι υπάρχει καινούρια έκδοση. Δοκίμασε να την κατεβάσεις μήπως φταίει αυτό.

Λοιπόν, η λύση ευρέθη.

Το πρόβλημα ήταν ότι σκάναρα σε πολύ υψηλή ανάλυση (1200 dpi). Έτσι η εικόνα έβγαινε από 4.5MB-5.5MB και σε αυτό το μέγεθος (απ' ό,τι αποδείχτηκε) δε μπορούσε να μετατραπεί σε .pdf.

Δοκίμασα να σκανάρω σε 600 dpi και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις απαντήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.