Jump to content

Βοηθεια με linux

jasone

Recommended Posts

Παιδια εχω προβλημα.Ανοιγω το pc και οταν μπαινω με ως χρηστης μου δειχνει μαυρη οθονη και το μονο που φαινεται ειναι το ποντικι.ΠΑρολαυτα μπορω να μπω κανονικα ως root.Απο εκει τα αρχεια του αλλου χρηστη φαινονται κανονικα.Τι να κανω;;;

\

Εχτες το βραδυ εκλεισα το pc κανονικα.Σημερα μολις εκατσα και πανω που μου ειχε βαλει την ουονη που βαζω name και κωδικο μου χυθηκε ο καφες.Αν κ ισα που λερωσε εσωτερικα το κουτι χωρις να παει στο hardware(μονο σε 1 fan αλλα και αυτο οκ ειναι),εκεινη την ωρα τον εκλεισα απο το πολυμπριζο.ΚΑτι ομως το οποιο δεν ειναι πρτωτη φορα που συμβαινει(να τον κλεισω απο το πολυμπριζο)

Απο τοτε εχω το προβλημα που σας λεω.Μπροω να μπω μονο ως root αν και τα αρχεια χρηστη απο εδω φαινονται οκ.

ΒΟΗΘΕΙΑ!

Δεν λες τι διανομή έχεις, υποθέτω λοιπόν ότι έχεις Ubuntu.

Πάτα Escape στην εκκίνηση και θα σου δώσει κάποιες recovery επιλογές, δες πρώτα το repair X server ή κάπως έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.